Witte radiator okergele en bruine handdoek

Welke badkamerstijl past bij jou?

Gratis inspiratiemagazine

Showroom in de buurt vinden

Van landelijk tot industrieel
welke badkamerstijl past bij jou?

Het uitzoeken van een nieuwe badkamer is leuk, maar ook best lastig. Er zijn veel verschillende badkamerstijlen om uit te kiezen. Een nieuwe badkamer gaat jarenlang mee, dus je wilt er zeker van zijn dat de badkamer helemaal naar jouw smaak is. We helpen je graag op weg door de verschillende badkamerstijlen op een rijtje te zetten!

Moderne badkamer

Ga voor eenvoud met een moderne stijl badkamer. Een moderne badkamer kenmerkt zich door minimalistische lijnen, vormen en kleuren. Het strakke interieur zorgt voor rust en creëert een ruimtelijk gevoel. Door wit sanitair te combineren met donkere vloeren en muren, voelt de ruimte warm aan. Een strakke, moderne radiator maakt het geheel compleet.

Tip: kies in een moderne badkamer voor een zwevend badkamermeubel. Dit zorgt voor een groter ogende ruimte doordat de kenmerkende, strakke lijnen in de badkamer niet worden onderbroken.

Modern design badkamerstijl
druppel

Meer inspiratie? Ontvang het gratis inspiratiemagazine 

 

 

Landelijke badkamer


Haal het knusse plattelandsgevoel in huis met een landelijke stijl badkamer! Dit type badkamer kenmerkt zich door het gebruik van warme, natuurlijke materialen zoals hout. Het kleurenpalet van een landelijke badkamer bestaat uit rustige, lichte en warme tinten. Sierlijke handgrepen zijn kenmerkend voor de landelijke stijl.

Tip: een landelijke badkamer leent zich uitstekend voor combineren met andere stijlen! Geef een landelijke badkamer een modern tintje door het te combineren met marmer en matzwarte handgrepen en kranen.

Design badkamer

De design badkamer is dé perfecte keuze als je gaat voor exclusiviteit. De design badkamer straalt een en al luxe uit en staat bekend om zijn strakke afwerking. De badkamer is ingericht volgens de nieuwste trends. Denk aan greeploze lades, een regendouche en een designradiator. De designbadkamer is uitgerust met de laatste technieken zoals de douchewc of de Sunshower.

Ontvang het 
gratis inspiratiemagazine

Laat je inspireren door verschillende badkamerstijlen, maak kennis met onze vakmensen en lees alles over onze innovatieve producten. Vraag het gratis magazine aan en ontdek de badkamer van morgen!

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-graphite Mobile-Onder_magazine_los

Betonlook / industriële badkamer

Stoer en sterk, dat is de perfecte omschrijving van een betonlook of industriële badkamer. Deze stijl herken je aan het gebruik van robuuste, natuurlijke materialen en donkere kleuren. Let er wel op dat het geheel niet te somber wordt! Doorbreek de donkere look met een wit wastafelmeubel of radiator.

Tip: Kies in een industriële badkamer niet voor hoogglans, maar voor mat. Zo behoud je het stoere tintje van de betonlook of industriële badkamer.

Klassieke badkamer

Wil je een tijdloze badkamer die niet verveelt, ga dan voor de klassieke badkamer. Deze chique stijl kenmerkt zich door een basis kleurenpalet in combinatie met contrasterende kleuren. Kies bijvoorbeeld voor een wit badkamermeubel tegen een donkere wand: dit geeft de badkamer net dat beetje extra.

Tip: Geef de badkamer een aantal klassieke details door bijvoorbeeld een antiek-look kapstokje voor de badjas op te hangen.

GERELATEERDE BLOGS

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Molenaar nieuwsbrief

MEER INSPIRATIE? ONTVANG HET GRATIS MAGAZINE