CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon
Home » Winkels » Amsterdam
Gratis koffie
Gratis parkeren

Molenaar Presentatiepunt Amsterdam


Rijnstraat 237
1079 HH Amsterdam

Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 tot 17:00
Woensdag 10:00 tot 17:00
Donderdag 10:00 tot 17:00
Vrijdag 10:00 tot 17:00
Zaterdag 10:00 tot 17:00
Zondag Gesloten
Plan route
Bel mij terug

Welkom bij Mango Mobility voor een veilige badkamer van Molenaar

U bent van harte welkom in ons nieuwe Molenaar presentatiepunt in Amsterdam bij Mango Mobility. Mango Mobility ondersteunt ouderen en hun mantelzorgers in Amsterdam. In de showroom ervaart u hoe u comfortabel en veilig langer thuis kunt wonen. In Amsterdam aan de Rijnstraat vindt de nieuwe Mango winkel. Mango Amsterdam is in slechts 1 minuut te bereiken vanaf de A2 en de A10. U kunt voor de deur parkeren op de Rijnstraat (ter hoogte van de Utrechtsebrug). In deze winkel vindt u het grootste assortiment vaste- en vouwscootmobielen, rolstoelen, rollators, trapliften, badkamers en vele andere hulpmiddelen.

Molenaar heeft een eigen ruimte met diverse opstellingen van veilige comfortdouches. De deskundige medewerkers in de showroom kunnen u alle mogelijkheden laten zien en voorzien van de nodige informatie.

Heeft u liever dat we bij u thuis langskomen? Geen probleem! U kunt vrijblijvend en gratis een afspraak aan huis maken met een adviseur.
Maak een afspraak bij u thuis

Wat houdt een adviesgesprek in de winkel in?

  • 2 badkamer opstellingen ontdekken
  • Primair en Deluxe collectie ontdekken
  • Informatie over veilig douchen
  • Eenvoudig parkeren bij de showroom

Onze adviseurs tekenen graag een veilig badkamerontwerp op maat voor u. Een ontwerp dat helemaal wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften. Ook voor badkamers met ongebruikelijke afmetingen kunnen we u helpen een passende oplossing te vinden. Dat allemaal zonder verplichtingen, want deze afspraak is geheel vrijblijvend.

Maak een winkelafspraak