CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon
Wilt u weten wat wij in verband met corona doen? Klik hier

Voorkom een koude badkamer

Home » Molenaar blog » Voorkom een koude badkamer

Voorkom een koude badkamer

Inmiddels hebben de warme zomerdagen plaatsgemaakt voor frisser herfstweer. Dit brengt voor veel mensen ook een hele koude badkamer met zich mee. U ‘s ochtends klaar maken voor een nieuwe dag, is voor vele toch net wat prettiger in een badkamer met een aangename temperatuur. Daarom hebben wij 5 tips voor u op en rijtje gezet, om uw badkamer net iets warmer te laten voelen!

De radiator op de juiste plek

Wanneer onze klanten vragen om een radiator, is niet alleen de grote van de radiator belangrijk. Ook de plek waar deze komt te hangen speelt een grote rol in de verwarming van de ruimte. Onze adviseurs helpen u bij het maken van de juiste keuze voor uw badkamer.

Aparte thermostaat

U hoeft niet uw hele huis te verwarmen wanneer u de tempratuur in de badkamer een beetje op wilt krikken. Wanneer u een aparte thermostaat in de badkamer installeert, kunt de tempratuur in de badkamer apart instellen. Erg handig!

Sunshower

Een Sunshower beschikt over een warmtepaneel dat infraroodlicht uitzendt. Deze zorgt voor extra warmte in de douche. Met als gevolg een ontspannen gevoel in het hele lichaam. Deze warmtetherapie kan de pijn verminderen met betrekking tot spier- en reumaklachten.

Meer over de Sunshower

Ventileren

Bent u klaar met uw ochtend- of avondrituelen in de badkamer? Zet dan de ramen open. Verse, droge lucht warmt namelijk veel sneller op dan vochtige lucht.

Natuurlijke materialen

Ook de inrichting van de badkamer heeft invloed op de temperatuur, al is het maar voor het gevoel. Kunststof, porselein en strakke witte meubels voelen veel kouder aan dan wanneer u kiest voor natuurlijke materialen zoals hout en natuursteen. Met onze panelen en wastafels kunt u dit effect ook heel makkelijk bereiken in uw badkamer.

Bekijk hier onze collectie

Ontvang gratis de brochure

  • Meer dan 30 pagina's vol inspiratie en informatie over onze oplossingen en veilig douchen
  • Jaarlijks meer dan 15.000 keer aangevraagd.
  • Ontvang de inspiratiegids binnen 2 werkdagen thuis.