CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon
''Het eindresultaat is fantastisch''
Home » Molenaar blog » Inloopdouche in plaats van bad

Inloopdouche in plaats van een bad

De heer Pikker heeft er recentelijk voor gekozen om een Molenaar inloopdouche te laten plaatsen in plaats van zijn bad. De heer Pikker: ”Eind vorig jaar hebben we dit appartement in Bussum gekocht, mét ligbad. Eigenlijk vond ik dat wel bezwaarlijk, omdat ik slechte knieën heb. Daarom hebben we ervoor gekozen om het bad te laten verwijderen en een inloopdouche te laten plaatsen.”

Bad vervangen door een inloopdouche in 1 dag

Iemand van kantoor raadde mij Molenaar aan, omdat hij goede ervaringen met dit bedrijf had. Ik heb de site bekeken en was heel blij toen ik las dat Molenaar in één dag het bad kan vervangen door een inloopdouche. Ik had namelijk geen zin om vier weken in de rotzooi te zitten. Daarom heb ik een brochure opgevraagd en een afspraak gemaakt.

Ontvang gratis de inspiratiegids

  • Meer dan 30 pagina's vol inspiratie en informatie over onze oplossingen en veilig douchen
  • Jaarlijks meer dan 15.000 keer aangevraagd.
  • Ontvang de inspiratiegids binnen 2 werkdagen thuis.

Heldere uitleg over mogelijkheden, werkwijze en kosten

Korte tijd later kwam een adviseur van Molenaar bij ons op bezoek. Hij heeft precies uitgelegd wat de mogelijkheden waren, wat er moest gebeuren en wat dit zou gaan kosten. Vervolgens kregen we de tijd om alles op een rijtje te zetten en een keuze te maken.

Prachtige inloopdouche, op de plek waar ons oude bad stond

Toen de monteurs op de afgesproken dag precies om 07.30 uur hier kwamen, hebben ze keurig werk geleverd én alle troep netjes opgeruimd. Exact op de plek waar ons oude bad stond, hebben we nu een prachtige inloopdouche in beton-look. Ik ben heel tevreden met het eindresultaat en geef Molenaar een 9,5!’

Plan gratis en vrijblijvend een adviesgesprek

Maak een afspraak