CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon
Wilt u weten wat wij in verband met corona doen? Klik hier
Home » Badkamer renoveren » Badkamer renovatie Rotterdam

Uw Badkamer laten renoveren in Rotterdam? Het kan in 1 dag

Ook in Rotterdam bent u aan het juiste adres voor een badkamer renovatie van Molenaar! Gebruikt u het bad niet meer, wilt u meer ruimte, gemakkelijk in- en uit de douche stappen of uw badkamer een frisse, nieuwe uitstraling geven? Wij vervangen uw oude bad of douche door een veilige douche in 1 dag en dat zonder ingrijpende verbouwing. Ook uw wastafelmeubel, toilet en radiatoren kunnen wij voor u aanpassen.

Molenaar is gespecialiseerd in badkamer renovaties in 1 dag. Of u nu een kleine of grote badkamer heeft, wij hebben een badkamer renovatie voor iedereen, op maat gemaakt, die voldoet aan al uw wensen en behoeften. Inmiddels hebben wij meer dan 10.000 klanten mogen helpen met het renoveren van hun badkamer.

Badkamer renovatie zonder wekenlange verbouwing?

U wilt de badkamer renoveren, maar u ziet op tegen een wekenlange verbouwing? Molenaar is gespecialiseerd in het plaatsen van een inloopdouche in 1 dag, zonder hak- en breekwerk. We bieden in bijna alle gevallen een passende oplossing voor uw woning in Rotterdam. Welke past bij u?

Van douche naar inloopdouche

Van bad naar inloopdouche

Totaal renovatie

De Molenaar aanpak & werkwijze

In 1 dag is uw Molenaar douche in Rotterdam geplaatst!

Ook in Rotterdam is uw veilige Molenaar douche binnen één dag geplaatst! Dat wij uw badkamer in 1 dag plaatsen kan alleen door een team van professionals, de badmeesters van Molenaar. Een goede voorbereiding is bij Molenaar niet het halve werk, maar 80% van het werk… en u heeft er geen omkijken naar. De dag van plaatsing van de veilige douche is voor de meeste kopers de leukste dag. Het Molenaar montageteam begint vroeg in de ochtend, demonteren uw bad of douche en plaatsen zorgvuldig uw veilige Molenaar douche. Na het plaatsen wordt alles keurig opgeruimd en netjes achtergelaten.

Bezoek een inspiratiecentrum in de buurt van Rotterdam

U bent van harte welkom in één van onze inspiratiecentra in de buurt van Rotterdam, bijvoorbeeld Katwijk. In onze Molenaar inspiratiecentra vindt u minimaal 4 verschillende inloopdouche opstellingen, alle collecties met allerlei comfortopties. Tevens is er altijd een adviseur aanwezig die u persoonlijk advies geeft en de mogelijkheden met u bespreekt.

Zoek een inspiratiecentrum

 

Inspiratie met andere badkamerprojecten in Rotterdam