CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon
Wilt u weten wat wij in verband met corona doen? Klik hier
Home » Badkamer collecties » Deluxe

Deluxe collectie: Ervaar het ultieme comfort

De Deluxe collectie is het toonbeeld van comfort en luxe design. Door een breed aanbod aan stijlen creëert u de badkamer waar u nog jarenlang plezier van heeft. Of u nu gaat voor een klassieke uitstraling in titaanwit of toch voor een meer industriële look in de kleur leisteen, met de Deluxe collectie ervaart u altijd het ultieme comfort. De hoogwaardige afwerking in combinatie met de luxe thermostaatkraan en grote douchekop maken het iedere dag een genot om onder de douche te staan.

Wat maakt de Deluxe collectie zo veilig?

1
2
3
4
5
6
1. Zeer lage instap
2. Veilige anti-slip vloer
3. Handige douchestoel (optioneel)
4. Stevige wandbeugels (optioneel)
5. Veilige thermostaatkraan
6. Voldoende bewegingsruimte

Ervaar het ultieme comfort van de Deluxe collectie

Veilige thermostaatkraan

Met de hansgrohe thermostaatkraan in uw comfortdouche van Molenaar kunt u altijd de juiste temperatuur kiezen. Een beetje warmer in de winter, een beetje kouder in de zomer. Daarnaast wordt de thermostaatkraan aan de buitenkant niet warmer dan het water. U kunt deze dus ook als handvat gebruiken voor uw stabiliteit zonder dat u uw handen verbrandt.

Medische thermostaatkraan

De medische thermostaatkraan van hansgrohe is voorzien van verlengde chromen grepen voor extra gebruiksgemak. De thermostaatkraan bevat geen omstel met koppelingen. Deze medische douchekraan is geschikt voor mensen met reuma of artrose. De thermostaatkraan wordt aan de buitenkant niet warmer dan het water.

Grohe douchekop

Het is een bijzonder luxe handdouche met zijn diverse straalsoorten; de fijne regenstraaltjes van de Rain straal geven het effect van een zomerse regenbui en de Jet straal geeft je die volle, krachtige straal die je huid tot in de puntjes stimuleert.

Comfortabel douchezitje

Een douchezitje van Molenaar biedt extra ondersteuning en veiligheid. U kunt dus alle tijd nemen om te douchen, terwijl u ontspannen zit. En wat extra handig is; het stoeltje is eenvoudig op te klappen, zo bespaart u ruimte in de douche. Maar een douchestoeltje hoeft niet direct geplaatst te worden bij de oplevering van uw badkamer, uiteraard kan dat ook pas al u er aan toe bent.

Stabiele wandbeugel

Voor extra veiligheid en stabiliteit tijdens het douchen kunt u gebruik maken van de wandbeugels.

Luxe wastafel

Met de luxe wastafel uit de Deluxe collectie kunt u de badkamer compleet maken. Deze wastafel heeft een gebruiksvriendelijke en brede wasbak.

Hangend toilet

U kunt kiezen voor een bijpassend hangend toilet. Naast het luxe design kan het toilet op de juiste hoogte worden gemonteerd voor optimaal gebruikersgemak. Dit bevordert het zitten en opstaan van het toilet.

Zeer lage instap

Een veilige instap vanaf 3 cm voorkomt veel ongelukken, u hoeft namelijk niet meer over de rand van het bad of douchebak te stappen.

Anti-slip vloer

Een speciale behandeling van de douchevloer met mGrip zorgt ervoor dat u niet kunt uitglijden, ook al is de vloer nat. Er ontstaat een ruw oppervlak zodra de vloer vochtig wordt. Dit is getest door erkende laboratoria.

Designradiator badkamer

De badkamer radiator is tegenwoordig niet niet langer het lelijke eentje in de badkamer. Met een designradiator verwarmt u niet alleen uw badkamer, maar het is ook een verfraaiing van uw badkamer. Onze designradiatoren zijn niet alleen geschikt voor de badkamer, maar ook voor de hal of woonkamer.

Maak gratis een afspraak bij u thuis

Maak een afspraak