CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon
Wilt u weten wat wij in verband met corona doen? Klik hier
Home » Badkamer collecties » Comfort

Molenaar Comfort: Ervaar het ultieme comfort

Molenaar Comfort is het toonbeeld van comfort en luxe design. Door een breed aanbod aan stijlen creëert u de badkamer waar u nog jarenlang plezier van heeft. Of u nu gaat voor een klassieke uitstraling in titaanwit of toch voor een meer industriële look in de kleur leisteen, met Molenaar Comfort ervaart u altijd het ultieme comfort. De hoogwaardige afwerking in combinatie met de luxe thermostaatkraan en grote douchekop maken het iedere dag een genot om onder de douche te staan.

Wat maakt Molenaar Comfort zo veilig?

1
2
3
4
5
6
1. Zeer lage instap
2. Veilige anti-slip vloer
3. Handige douchestoel (optioneel)
4. Stevige wandbeugels (optioneel)
5. Veilige thermostaatkraan
6. Voldoende bewegingsruimte

Ervaar het ultieme comfort van de Molenaar Comfort

Veilige thermostaatkraan

Met de hansgrohe thermostaatkraan in uw comfortdouche van Molenaar kunt u altijd de juiste temperatuur kiezen. Een beetje warmer in de winter, een beetje kouder in de zomer. Daarnaast wordt de thermostaatkraan aan de buitenkant niet warm. Deze design thermostaatkraan biedt ook plek voor uw doucheschuim.

Medische thermostaatkraan

De medische thermostaatkraan van hansgrohe is voorzien van verlengde chromen grepen voor extra gebruiksgemak. Deze medische douchekraan is geschikt voor mensen met reuma of artrose. De thermostaatkraan wordt aan de buitenkant niet warmer dan het water.

Hansgrohe douchesysteem

Het is een bijzonder luxe handdouche met zijn diverse straalsoorten; de fijne regenstraaltjes van de Rain straal geven het effect van een zomerse regenbui en de Jet straal geeft je die volle, krachtige straal die je huid tot in de puntjes stimuleert.

Comfortabel douchezitje

Een douchezitje van Molenaar biedt extra ondersteuning en veiligheid. U kunt dus alle tijd nemen om te douchen, terwijl u ontspannen zit. En wat extra handig is; het stoeltje is eenvoudig op te klappen, zo bespaart u ruimte in de douche. Maar een douchestoeltje hoeft niet direct geplaatst te worden bij de oplevering van uw badkamer, uiteraard kan dat ook pas al u er aan toe bent.

Stabiele handgreep

Voor extra veiligheid en stabiliteit tijdens het douchen kunt u gebruik maken van de handgrepen.

Zeer lage instap

Een veilige instap vanaf 3 cm voorkomt veel ongelukken, u hoeft namelijk niet meer over de rand van het bad of douchebak te stappen.
De Molenaar douchevloer is de veiligste van Nederland heeft een merkbare antislip coating voor een betere grip in de douchebak. U zal direct extra grip ervaren met uw voeten. De vloergelijke douchebakken bieden maximaal comfort en meer bewegingsvrijheid.

Maak gratis een afspraak bij u thuis

Maak een afspraak