CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon
Wilt u weten wat wij in verband met corona doen? Klik hier

Molenaar Comfort: Ultiem genieten

  • Diverse afmetingen mogelijk
  • Antislip douchevloer in diverse kleuren
  • Panelen: Tot 2,4 meter in diverse kleuren en waterbestendige toplaag
  • Stevig 5mm veiligheidsglas
  • Hansgrohe douchegarnituur
Home » Badkamer collecties » Comfort

Molenaar Comfort: Ultiem genieten van uw badkamer

Molenaar Comfort is het toonbeeld van comfort en luxe design. Door een breed aanbod aan stijlen creëert u de badkamer van uw dromen. Of u nu houdt van een klassieke of juist moderne inrichting, in deze lijn vindt u wat u zoekt. Daarnaast leveren we bij Molenaar Comfort een extra hoge afwerking, een luxe thermostaatkraan en een douchekop met heerlijke waterstralen.

Ontdek onze collecties, Badkamer oplossingen en de vele maatwerk mogelijkheden in onze badkamer brochure.

Gratis brochure aanvragen

Wat maakt Molenaar Comfort zo veilig & comfortabel?

1
2
3
4
5
6
1. Zeer lage instap
2. Veilige anti-slip vloer
3. Veilige douchewand met schuifdeur
4. Veilige thermostaatkraan
5. Voldoende bewegingsruimte
6. Bijpassend wastafelmeubel

Ervaar het ultieme comfort van de Molenaar Comfort

Zeer lage instap en antislip douchevloer

Een veilige instap vanaf 3 cm voorkomt veel ongelukken, u hoeft namelijk niet meer over de rand van het bad of douchebak te stappen.

De Molenaar antislip douchevloer is de veiligste van Nederland heeft een merkbare antislip coating voor een betere grip in de douchebak. U zal direct extra grip ervaren met uw voeten. De vloergelijke douchebakken bieden maximaal comfort en meer bewegingsvrijheid.

Glazen douchewand op maat

De glazen douchewand van de Molenaar inloopdouches zijn in elke gewenste maat en uitvoering te bestellen. Onze meest luxe oplossing is de comfortdouche met een schuifdeur. Maar u kunt ook kiezen voor een inloopdouche met spatscherm en een halve deur.

Veilige thermostaatkraan

Met de hansgrohe thermostaatkraan in uw comfortdouche van Molenaar kunt u altijd de juiste temperatuur kiezen. Een beetje warmer in de winter, een beetje kouder in de zomer. Daarnaast wordt de thermostaatkraan aan de buitenkant niet warm. Deze design thermostaatkraan biedt ook plek voor uw doucheschuim.

Hansgrohe regendouche met handdouche

Het is een bijzonder luxe regendouche met een handdouche. De handdouche is voorzien van heerlijke straalsoorten; de fijne regenstraaltjes van de Rain straal geven het effect van een zomerse regenbui en de Jet straal geeft je die volle, krachtige straal die je huid tot in de puntjes stimuleert.

Wastafelmeubels met een prachtig ontwerp

Een wastafelmeubel past helemaal bij het prachtige ontwerp van de douche uit de comfort collectie. Sterk en puur, zonder poespas. Dat is ook de uitstraling van dit badkamermeubel. We hebben diverse wastafelmeubels in verschillende stijlen en kleuren.

Radiatoren met een mooi en subtiel design

de Molenaar designradiatoren combineren een mooi, subtiel design met een optimale comfortabele warmteafgifte. Toch zijn ze lekker compact en daardoor eenvoudig te plaatsen in vrijwel elke badkamer. Dankzij de horizontale uitsparingen in de radiator kunt u makkelijk uw handdoeken tussen de verwarming kwijt, waardoor ze altijd lekker op temperatuur zijn.

Toilet met ultiem comfort

U vindt in onze collectie een ruim aanbod van toiletten voor een comfortabel toiletbezoek. De wc wordt op de juiste zithoogte geplaatst.

Comfortabel douchezitje

Een douchezitje van Molenaar biedt extra ondersteuning en veiligheid. U kunt dus alle tijd nemen om te douchen, terwijl u ontspannen zit. En wat extra handig is; het stoeltje is eenvoudig op te klappen, zo bespaart u ruimte in de douche. Maar een douchestoeltje hoeft niet direct geplaatst te worden bij de oplevering van uw badkamer, uiteraard kan dat ook pas al u er aan toe bent.

Stabiele handgreep

Voor extra veiligheid en stabiliteit tijdens het douchen kunt u gebruik maken van de handgrepen.

Bezoek één van
onze showrooms

Bezoek één van
onze showrooms

  • Bekijk diverse badkamer opstellingen
  • Deskundig advies op maat
  • Heerlijke koffie en gratis parkeren.