Natuurlijke badkamer met instapbad en Warmth Panel

Natuurlijke badkamerstijl

Gratis Inspiratie magazine

Showroom in de buurt vinden

Natuurlijke badkamer

Haal de natuur in huis met de natuurlijke badkamer van Molenaar. In onze natuurlijke badkamer vind je veel elementen die rechtstreeks uit de natuur komen, zoals robuuste materialen en houten details. Met de natuurlijke stijl kies je voor duurzame doucheoplossingen, zoals zuiver witte Wallpanels van FSC hout. Door deze lichte look voelt het alsof je zo de frisse buitenlucht instapt.

Vind een Molenaar showroom in de buurt

2404_Algemeen_Widget-Onder_1982x1114

Natuurlijk en eco-vriendelijk

In de natuurlijke badkamer voel je je een met de natuur. Aardetinten en organische materialen horen hier helemaal in thuis. Kies je voor de natuur, dan kies je voor duurzame producten. Zo zijn onze Wallpanels gemaakt van FSC hout, en onze kranen waterbesparend. Ook het Warmth Panel past helemaal bij de natuurlijke badkamer van Molenaar. Dit elektrische paneel verwarmt de ruimte door middel van infrarode straling en dient tegelijkertijd als verlichting. Zo ga je bewust om met het milieu.

Collage natuurlijke badkamer
druppel

Badkamerelementen 

Ontvang het 
gratis inspiratiemagazine

Laat je inspireren door verschillende badkamerstijlen, maak kennis met onze vakmensen en lees alles over onze innovatieve producten. Vraag het gratis magazine aan en ontdek de badkamer van morgen!

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-graphite Mobile-Onder_magazine_los

Gerelateerde blogs

Laat je inspireren door onze stijlen