2404_Interview Arnhem_3090_online

Het verhaal van 
Hanni en Otto

Ontdek wat klanten van Molenaar vinden

Hanni (80) en Otto (82) waren beiden weduwe en leerden elkaar kennen dankzij een oproep van Hanni op een relatieplatform. Zij zocht een man die wilde reizen en overwinteren in een warm land. Otto bleek de ultieme match en de twee zijn inmiddels gelukkig getrouwd. Helaas sloeg vorig jaar het noodlot toe...

Hanni (80) en Otto (82) zijn getrouwd, wonen in Arnhem in een appartementencomplex, zijn beiden met pensioen en kozen voor een inloopdouche van Molenaar.

Voor en na
bij Hanni en Otto

“Mijn man werd een tijdje terug getroffen door een beroerte. Toen hij uit het ziekenhuis kwam was hij eenzijdig verlamd en moest hij langdurig revalideren. Douchen deden we in bad, maar dat lukte hem na de beroerte niet meer zelfstandig. We namen een rigoureus besluit: bad eruit, inloopdouche erin. Ik zag de reclame van Molenaar en besloot meteen te bellen. Blij dat ik dát gedaan heb.”

“We zijn heel netjes en razendsnel geholpen. Wij werden op de spoedlijst gezet vanwege Otto’s beroerte en kregen de nieuwe douche mét douchestoel en handgreep al na ruim vier weken. Normaal gesproken – als het geen spoedje was – zou ik voor wandpanelen in pergamon kiezen en infraroodverwarming, maar vanwege Otto’s situatie gingen we voor een standaardpakket dat snel geleverd kon worden. Ook mooi hoor, en vooral heel veilig en comfortabel. Precies wat we nodig hadden.”

Vlekkeloze renovatie

“Het renovatieproces verliep vlekkeloos. De monteurs hebben buiten alles gezaagd en daarna de boel opgeruimd. Ik wilde de lift nog schoonmaken, maar zelfs die lieten ze keurig achter. We wonen in een net appartementencomplex, maar niemand heeft last van de renovatie gehad. Alles was na afloop weer brandschoon. Ons bad is binnen een dag vervangen door de nieuwe inloopdouche. Petje af voor de monteurs.”

“De nieuwe inloopdouche heeft onze dagelijkse badkamerroutine verbeterd. Otto had in het begin nog steeds hulp nodig, maar de thuiszorg kon er in ieder geval goed bij. En de douchestoel is een uitkomst, vooral toen hij onlangs zijn ribben brak. We konden hem zo op het zitje tillen. Nu gaat het beter met hem en doet hij alles zelf.”

"We namen een rigoureus besluit: bad eruit, inloopdouche erin"

Positieve ervaring

“De ervaring met Molenaar is zeer positief. De verkoper en monteurs dachten met ons mee, vooral gezien de spoedsituatie, en hebben alles keurig geregeld. We hoefden niks te doen, zijn volledig ontzorgd. Ik heb op de dag van de renovatie voor chocomelk en saucijzenbroodjes gezorgd, wat de heren heerlijk vonden.”

“Molenaar zou ik zeker aanbevelen. Heb ik al gedaan trouwens, want een handvol mensen uit de flat kwam kijken bij ons en heeft nu ook gekozen voor een toekomstbestendige badkamer van Molenaar. En de buurman krijgt binnenkort ook een nieuwe inloopdouche, met infraroodpaneel zelfs. Ik heb goed m’n best gedaan!”

ONTDEK WAT KLANTEN ZEGGEN OVER MOLENAAr

Andere VOOR- EN NAPROJECTEN

Vind een Molenaar showroom in de buurt

2404_Algemeen_Widget-Onder_1982x1114