2405_Klantervaringen-Janos-Jonas_Hero-Mobile_2560x1200px

Het verhaal van 
János en Ank

Ontdek wat klanten van Molenaar vinden

Een heerlijke stadsappartement in hartje Rotterdam, dáár willen János Jónás (76) en Ank van der Spek (80) dolgraag nog jaren blijven wonen. Het plan lag al klaar: van hun huis een toekomstbestendig thuis maken door in ieder geval de badkamer aan te pakken. Bad eruit, veilige inloopdouche erin. De twee kozen voor Molenaar en vonden de geleverde service subliem. 

János (76) en Ank (80) wonen in hartje Rotterdam in een appartementencomplex, zijn beiden met pensioen en kozen voor een inloopdouche van Molenaar.

Voor en na
bij János en Ank

Hij komt uit Boedapest, zij woont al het grootste deel van haar leven in Rotterdam. In de vijftiger jaren – na de neergeslagen opstand tegen de Sovjet-Unie - vluchtte János naar Nederland met zijn ouders en vestigde zich in Breda. Inmiddels is hij al ruim dertig jaar gesetteld met ‘zijn Ank’ in hun huidige knusse Rotterdamse stadsappartement. “We leerden elkaar kennen tijdens het roeien, waar we beiden dol op zijn”, vertelt János. “Op een gegeven moment verhuisde ik naar Rotterdam en daar heb ik tot op de dag van vandaag nooit spijt van gehad. Het is heerlijk hier.”

Met alle faciliteiten op loopafstand en een thuisplek als oase van rust in het drukke stadshart wil het stel nooit meer weg. Langzaamaan denken János en Ank na over de mogelijkheden voor een toekomstproof huis. Een inloopdouche is daar een voorbeeld van, al was er niet per se een rechtstreekse aanleiding. “Gelukkig niet”, zegt János. “We zijn nog steeds gezond en mobiel. Maar na dertig jaar in bad douchen ga je nadenken: wát als het straks wel fout gaat. Veiligheid staat dan toch voorop, daarom kozen we ervoor ons bad door een douche te laten vervangen.”

Succesvol weekend

De keuze voor Molenaar was snel gemaakt, meent János. “We kenden Molenaar van televisie en vroegen een inspiratiemagazine aan via de website. We waren meteen enthousiast. Je kunt voor een volledige badkamerrenovatie kiezen, maar óók – wat wij wensten – een snelle en veilige doucheoplossing zonder toeters en bellen.” “We hebben een kleine badkamer en wilden daarom een oplossing die zo strak mogelijk was”, vult Ank aan. De twee reizen naar de Molenaar-showroom in Breda voor badkameradvies. János: “Leuk om daar weer te zijn. We combineerden het showroombezoek met een heerlijk weekend weg.” Een succesvol weekend, zo blijkt. De twee sluiten een deal bij Molenaar én ontdekken bij thuiskomst dat ze duizend euro hebben gewonnen bij de VriendenLoterij. “Toch een mooie extra korting zo!”

"Na 30 jaar in bad douchen ga je nadenken: wát als het straks wel fout gaat"

Positieve ervaring

In april 2024 was het zover: de badkamerrenovatie. Bad eruit, inloopdouche erin. Het toilet werd ook meteen vervangen. “In één dag waren de monteurs klaar”, zegt Ank. “Ze werkten snel en ontzettend nauwkeurig. Het contact was heel goed. Ze gaven telkens tips en checkten tijdens de montage ook dingen met ons. Niet ‘even’ de badkamer erin rammen, maar echt secuur maatwerk waar ze ons bij betrokken. En ze ruimden álle rommel op, ideaal.”

De twee zijn erg tevreden met het eindresultaat. “We weten niet wat beter had gekund”, zegt János. “We zijn tijdens het kooptraject goed begeleid, de monteurs werkten top en onze nieuwe douche is fantastisch. Wij raden Molenaar voor de volle honderd procent aan.” 

ONTDEK WAT KLANTEN ZEGGEN OVER MOLENAAr

Andere VOOR- EN NAPROJECTEN

Vind een Molenaar showroom in de buurt

2404_Algemeen_Widget-Onder_1982x1114