CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon
Wilt u weten wat wij in verband met corona doen? Klik hier
Home » Geen financiële verrassingen bij Molenaar

Geen financiële verrassingen door een goede voorbereiding

De kans is groot dat u in het verleden al eens heeft meegemaakt dat een verbouwing achteraf duurder uitpakt dan was begroot. Een enorme teleurstelling. Vaak komt dit door onvoldoende voorwerk en een slechte inschatting van de situatie vooraf. Een goede voorbereiding is het halve werk en zorgt ervoor dat u achteraf geen financiële verrassingen krijgt. Dat is het credo van Molenaar en daar mag u ons aan houden. Wij willen dat u trots bent op uw keuze voor ons!

Helder voorstel tijdens een adviesgesprek aan huis

De werkwijze van Molenaar is uniek. Vooraf neemt een van onze adviseurs ruimschoots de tijd om uw wensen door te nemen en de mogelijkheden te bespreken. Dat kan het handigst bij u thuis, want dan kunnen we meteen uw huidige badkamer bekijken. Samen werken we een helder voorstel en een duidelijke tekening uit op basis waarvan de adviseur ter plaatse een offerte gaat maken.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Gaat u akkoord met het voorstel en de offerte, dan maken we voor u een afspraak met onze technische man, de inmeter. De inmeter meet alle aspecten van uw badkamer exact na en checkt voor de zekerheid nog een keer de haalbaarheid van alle details die met u zijn afgesproken. Normaal gesproken is dit in orde, maar mocht er toch onverhoopt een knelpuntje zijn, dan lossen we dat op. Eventuele extra kosten zijn altijd voor rekening van Molenaar.

Overigens geldt dat ook voor onvoorziene kosten tijdens de plaatsing. U krijgt hiervan nooit de rekening! Uw badkamer is na uw handtekening onze zorg én onze trots geworden.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Ontvang de gratis brochure

  • Meer dan 30 pagina's vol inspiratie en informatie over onze oplossingen en veilig douchen.
  • Meer dan 100.000 keer aangevraagd.
  • Ontvang de inspiratiegids binnen 2 werkdagen thuis.