CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon
Wilt u weten wat wij in verband met corona doen? Klik hier

Uw oude badkamer opknappen zonder grote verbouwing

Ontvang gratis de inspiratiegids en ontdek de voordelen
Home » Molenaar blog » Uw oude badkamer opknappen?

Uw oude badkamer opknappen?

Een badkamer kan een onveilige ruimte in huis zijn, zeker als u minder mobiel bent. Om gevaarlijke situaties te voorkomen is het daarom verstandig om tijdig uw oude badkamer op te knappen, zodat eventuele risico’s verminderd worden. Zo geniet u langer zelfstandig en op comfortabele wijze van uw eigen, vertrouwde badkamer. En wist u dat het opknappen van uw badkamer mogelijk is, zonder dat u wekenlang in een verbouwing zit? Wij vertellen u graag meer over onze comfortdouches en hoe wij deze vaak al binnen één dag plaatsen.

Laat uw oude badkamer opknappen door Molenaar

Bent u (tijdelijk) minder mobiel of voelt u zich niet altijd meer veilig in uw badkamer? Dan is het wellicht tijd voor wat aanpassingen, zodat de kans op een eventuele valpartij afneemt. Molenaar is specialist in comfort sanitair en denkt graag met u mee, om samen tot een perfecte oplossing te komen. Tijdens een adviesgesprek bij u thuis of in een Molenaar showroom – dat geheel vrijblijvend en gratis is – bespreken we uw wensen en behoeften en bekijken we de huidige badkamer. We nemen mogelijke oplossingen door en bepalen samen met u welke collectie van Molenaar het meest geschikt is én het beste bij uw woonstijl past. Want een badkamer moet niet alleen functioneel zijn, maar ook bij uw woning passen. Daarom kunnen wij naast wandpanelen in verschillende kleuren en patronen ook zorgen voor bijpassende wastafelmeubels, verhoogde toiletten of nieuwe radiatoren.

Complete ontzorging van A tot Z

Heeft u uw perfecte badkamer samen met ons uitgetekend? Dan gaan we aan de slag! Op de dag van de renovatie staan onze monteurs al vroeg voor de deur, want er is genoeg te doen. Ze lopen samen met u door wat er precies gaat gebeuren en dekken voordat ze beginnen netjes uw vloer en/of trap af. Dat is wel zo prettig. Na afloop worden oude badkameronderdelen door ons meegenomen en leveren wij uw nieuwe badkamer brandschoon op. Zo kunt u dezelfde dag nog gebruik maken van uw nieuwe comfortbadkamer, zonder dat u omkijken heeft gehad naar de renovatie.

Onderhoud en schoonmaak

Natuurlijk wilt u uw nieuwe badkamer zo lang mogelijk mooi houden. Gelukkig is dat simpel! Doordat we bij veel van onze comfortbadkamers gebruikmaken van wandpanelen, zijn voegen verleden tijd en worden onderhoud en schoonmaak een stuk eenvoudiger. Ons advies is om spaarzaam te zijn met schoonmaakmiddelen, zodat de kans op schade aan de panelen, glaswanden of andere onderdelen van uw comfortbadkamer minimaal is. Voor meer tips verwijzen we u graag door naar onze blog over onderhoud en schoonmaak.

Op de hoogte blijven hoe u veilig kunt blijven douchen? Mis geen informatie.

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief en u wordt op de hoogte gehouden van:

  • Tips om veilig te blijven douchen
  • Acties en aanbiedingen
  • De veilige badkamer oplossingen
  • Nieuwe collecties en producten

 

Schrijf u dan nu in voor de e-mailnieuwsbrief van Molenaar en mis geen informatie over veiligheid in de badkamer.

Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen