CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon
Wilt u weten wat wij in verband met corona doen? Klik hier

Uw nieuwe douchecabine laten plaatsen

Gratis brochure ontvangen
Home » Badkamer renoveren » Douchecabine laten plaatsen

Douchecabine laten plaatsen, Truc van 1 dag

Wilt u meer ruimte, een nieuwe uitstraling en gemakkelijk in- en uit de douchecabine stappen? Wij vervangen uw bad door een veilige douchecabine in 1 dag en dat zonder ingrijpende verbouwing. Heeft u geen bad, maar een douche, ook dan vervangen wij uw huidige douche door een veilige douchecabine in 1 dag.

Kant en klare douchecabine laten plaatsen en installeren

U krijgt een op maat gemaakte douchecabine, die wij binnen 1 dag installeren, en tegen een eerlijke prijs. Deze past precies op de plek van uw oude bad of douche. De douchecabine van Molenaar geeft u alle vrijheid en veiligheid vanwege de lage instap, de antislip-vloer én u kunt kiezen uit diverse douchegarnituren. Zo kunt u weer onbezorgd en comfortabel douchen.

Gratis brochure aanvragen     In 1 dag, hoe werkt dat?

Kies de douchecabine die u wilt laten installeren

Molenaar Primair

Molenaar Primair

U wilt een veilige badkamer tegen een scherpe prijs, luxe uitstraling vindt u in de badkamer minder belangrijk. De Primair is basic, eenvoudig design, in 1 dag geplaatst tegen een scherpe prijs.

 • Antislip douchevloer in wit of pergamon
 • Panelen: Tot 2 meter wit of pergamon
 • Montage in 1 dag

Vanaf € 4.900,-

Ontvang gratis brochure

Molenaar comfort

Molenaar comfort

U vindt comfort in de badkamer belangrijk in combinatie met en luxe uitstraling en schoonmaakgemak. Sinds het introduceren van deze lijn is elke klant elke keer weer verwonderd door het eindresultaat.

 • Antislip douchevloer in diverse kleuren
 • Panelen: Tot 2,4 meter in diverse kleuren
 • Montage in 1 dag

Vanaf € 7.900,-

Ontvang gratis brochure

Molenaar Deluxe

Molenaar Deluxe

De Deluxe lijn van Molenaar is voor de ultieme doucheliefhebber met de meest luxe uitstraling. Mensen die weten dat elke dag begint en eindigt in de badkamer en dat kan maar beter geweldig zijn.

 • Antislip douchevloer in diverse kleuren
 • Panelen: Tot 3 meter in diverse kleuren
 • Montage in 1 dag

Vanaf € 9.900,-

Ontvang gratis brochure
Fris het Voorjaar
in met Molenaar

Wat kost het laten plaatsen van een douchecabine?

U wilt een comfortabele douchecabine in uw badkamer. Maar welke kosten komen er kijken als u uw douche laat verbouwen? Wat is een betrouwbare prijs? Bij Molenaar beginnen de prijzen van een comfortabele, veilige douchecabine vanaf € 4.900,- inclusief installeren. Wij kunnen geen vaste prijzen geven omdat we altijd maatwerk leveren op basis van uw wensen en behoeften en uw badkamer situatie. Samen maakt dit elke badkamer uniek! U bent dan verzekert van maatwerk oplossingen, deskundig advies, vakmanschap en service tegen de beste prijs. Welkom bij de marktleider in een veilige badkamer.

Meer informatie over prijzen

De 5 zekerheden van Molenaar

1. Vriendelijk. Molenaar is altijd vriendelijk als een vertrouwde partner die er is als je hem nodig hebt.

2. Recht door zee. Molenaar is duidelijk in haar communicatie. We zeggen wat kan en niet kan binnen onze dienstverlening en natuurlijk….binnen budget en geen financiële verassingen achteraf.

3. Veiligheid. Molenaar wil het aantal valincidenten onder ouderen voorkomen. Daarmee is uw veiligheid onze belangrijkste prioriteit in het adviseren en plaatsen van veilige inloopdouches.

4. In 1 keer goed. Molenaar streeft ernaar om altijd alles wat we doen in 1 keer goed te doen. Een efficiënte manier van werken geeft  minimale overlast en maximale gemoedsrust.

5. Snelheid. Molenaar wil goed en vooral snel zijn. Snel in het verbeteren van uw veiligheid. Snel in het beantwoorden van al uw vragen. Snel in de levering van uw aankoop. Snel in de metamorfose van uw badkamer.

Adviesgesprek aanvragen

Ontvang de gratis brochure

 • Meer dan 30 pagina's vol inspiratie en informatie over onze oplossingen en veilig douchen.
 • Meer dan 100.000 keer aangevraagd.
 • Ontvang de inspiratiegids binnen 2 werkdagen thuis.