Modern design badkamer met zwarte radiator en hangend wit toilet

Oude 
Badkamer opknappen 

Gratis inspiratie magazine

Showroom in de buurt vinden

Je oude badkamer opknappen 
zonder grote verbouwing

Een badkamer kan een onveilige ruimte in huis zijn, zeker wanneer je minder mobiel bent. Om gevaarlijke situaties te voorkomen, is het verstandig om je oude badkamer op tijd op te knappen. Zo verminder je eventuele risico’s en geniet je langer van je eigen badkamer. Wist je dat je voor het opknappen van de badkamer niet wekenlang in een verbouwing hoeft te zitten? Bij ons heb je in één dag al een nieuwe inloopdouche. Wij vertellen je meer over onze badkameroplossingen en onze werkwijze.

Laat je oude badkamer opknappen door Molenaar

Bent je (tijdelijk) minder mobiel of voel je je niet altijd meer veilig in de badkamer? Dan is het wellicht tijd voor wat aanpassingen, zodat de kans op een eventuele valpartij afneemt. Molenaar is specialist in comfort sanitair en denkt graag met u mee, om samen tot een perfecte oplossing te komen. Tijdens een adviesgesprek bij u thuis of in een Molenaar showroom – dat geheel vrijblijvend en gratis is – bespreken we uw wensen en behoeften en bekijken we de huidige badkamer. We nemen mogelijke oplossingen door en bepalen samen met u welke collectie van Molenaar het meest geschikt is én het beste bij uw woonstijl past. Want een badkamer moet niet alleen functioneel zijn, maar ook bij uw woning passen. Daarom kunnen wij naast wandpanelen in verschillende kleuren en patronen ook zorgen voor bijpassende wastafelmeubels, verhoogde toiletten of nieuwe radiatoren.

Welke badkamer renovatie past bij mij?

Van een veilige inloopdouche tot complete badkameraanpassing, Molenaar heeft een oplossing voor ieder type badkamer. Welke badkamer renovatie het beste past, hangt af van jouw wensen en behoeften.

ONTVANG HET 
GRATIS INSPIRATIEMAGAZINE

Laat je inspireren door verschillende badkamerstijlen, maak kennis met onze vakmensen en lees alles over onze innovatieve producten. Vraag het gratis magazine aan en ontdek de badkamer van morgen!

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-graphite Mobile-Onder_magazine_Natasja

Mijn oude badkamer opknappen: waar begin ik?

Wij zijn ons bewust van de impact die een badkamer renovatie kan hebben. Daarom is Molenaar jouw partner in het hele traject van A tot Z. Wij staan voor je klaar om te inspireren, adviseren, installeren en te controleren.

01
Inspireren 


02
Adviseren


03
Installeren


04
Controleren

Stap 1: inspireren

Een nieuwe badkamer begint bij inspiratie opdoen. Je hebt vast al leuke badkamer ideeën gezien. Het kan best lastig zijn om hier een goed beeld bij te vormen. Wij helpen je graag op weg door je te inspireren met mooie voorbeelden. Ga je voor de modern design badkamer, een industriële badkamer of past een landelijke badkamer beter bij je? Bij Molenaar kies je uit verschillende stijlen. Combineren is uiteraard mogelijk! Laat je inspireren door de badkamerstijlen van Molenaar.
 

 

Stap 2: adviseren

Bij Molenaar houden wij het hele traject in eigen hand. Wij hebben een team met deskundige adviseurs die je van A tot Z adviseren. Wij luisteren goed naar jouw specifieke wensen en behoeften. Die vertalen we naar een deskundig advies, inclusief een scherpe offerte en mooie 3D-tekening. Zo krijg je een goed beeld van jouw badkamer renovatie.


Stap 3: installeren

Een badkamer installeren is niet zomaar iets. Daar is echt vakmanschap voor nodig. Bij Molenaar weten wij dit als geen ander. Daarom worden alle monteurs intern opgeleid. Hier krijgen ze relevante technische kennis en leren de benodigde vaardigheden voor het renoveren van badkamers. 

 

Stap 4: controleren

Molenaar levert kwaliteit. Mocht er tijdens een badkamer renovatie toch iets fout gaan, lossen wij dit altijd goed op. Zo zorgen we ervoor dat elke nieuwe badkamer helemaal voldoet aan de verwachtingen.

Laat je inspireren door onze stijlen

Je badkamer opknappen Prijzen

De prijzen van een badkamer renovatie beginnen bij Molenaar vanaf € 4.990,-. inclusief montage. Dit is de prijs voor de meest eenvoudige badkamer renovatie, waarbij we het oude bad of douche vervangen voor een veilige, basis inloopdouche. Daarnaast is de prijs voor de renovatie afhankelijk van een aantal factoren.

Het gemak van 
een advies aan huis

Een nieuwe badkamer samenstellen, gewoon vanuit je eigen woonkamer. Molenaar brengt de showroom bij je thuis! Vraag een thuisadvies aan en ontdek de mogelijkheden van Molenaar.  

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-royal 2306_Conversieblokken-1982x1114px-Mobile_Thuisadvies

Hoe weet ik dat mijn badkamer aan vervanging toe is?

Een badkamer kan om diverse redenen aan vervanging toe zijn. Het was misschien de ideale badkamer voor de vorige bewoners, maar jij wilt een nieuwe badkamer die aan jouw wensen en behoeften voldoet. De badkamer kan ook gedateerd zijn of gebreken vertonen, zoals poreuze voegen of loszittende tegels.

Wellicht speelt je leeftijd ook een rol. Veel badkamers zijn namelijk nog niet klaar voor de toekomst door gebrek aan veiligheid en comfort. Denk aan een gladde vloer, hoge opstap of gebrek aan houvast.

Een nieuwe inloopdouche 
zonder breken

Wil je een nieuwe badkamer, maar heb je geen zin in een lange verbouwing met veel breekwerk? Dan is Molenaar dé partij die je kan helpen met deze badkamer renovatie. Je kunt ervoor kiezen om je bad te vervangen door een inloopdouche. Zeker als je blij bent met de rest van de badkamer. Ook kan je ervoor kiezen om je douchecabine te vervangen door een inloopdouche.
 

Badkamer renoveren met een nieuwe look

Wil je een nieuwe badkamerlook? Dan zijn er een aantal mogelijkheden om jouw badkamer te renoveren zonder breekwerk. Zo zijn onze waterdichte Wallpanels de perfecte oplossing om je badkamer een nieuwe look te geven. Onze Wallpanels zijn duurzaam, stijlvol en gemakkelijk schoon te maken. Daarnaast kan je ook kiezen voor een complete badkameraanpassing inclusief toilet, wastafelmeubel en een nieuwe radiator. Zo krijgt jouw badkamer een geheel nieuwe look. Zonder breekwerk, maar met moderne badkamermaterialen.

Molenaar-2
druppel

Meer informatie? Ontvang ons gratis magazine