CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon
Wilt u weten wat wij in verband met corona doen? Klik hier
Home » Molenaar blog » inloopdouche in kleine badkamer

De luxe van een inloopdouche in een kleine badkamer

Een kleine of krappe badkamer wil niet automatisch zeggen dat een ruimtelijke, luxe inloopdouche onbereikbaar is. Met de slimme en ruimtebesparende oplossingen van Molenaar beschikt u binnen een mum van tijd ook zelf over een gebruiksvriendelijke en stijlvolle badkamer. Het realiseren van een comfortabele inloopdouche in een kleine ruimte is allesbehalve onmogelijk. Wanneer u door een verminderde mobiliteit moet manoeuvreren om in uw eigen bad of douche te stappen, is het waarschijnlijk tijd voor een veilige en gebruiksvriendelijke oplossing. Een inloopdouche met een lage instap is dan zeker een verstandig idee, zodat u de komende jaren gewoon zelfstandig uw badkamer kunt gebruiken. Daarnaast kunt u in plaats van een gewone deur, die onhandig naar buiten of binnen klapt, denken aan de plaatsing van een ruimtebesparende schuifdeur.

Voorbeelden van onze klanten

Een aantal van onze klanten gingen u voor. Bekijk hieronder daarom wat voorbeelden van voor- en na situaties van de inloopdouche in een kleine(re) badkamer.

Van bad naar inloopdouche

Heeft u een bad met hoge instap in uw kleine badkamer? Dat kan zorgen voor gevaarlijke situaties, welke u uiteraard het liefst wil voorkomen. Een inloopdouche met lage instap en glazen wanden geeft uw kleine badkamer meteen een ruimtelijke uitstraling én u kunt natuurlijk veilig in en uit de douche stappen. Molenaar voegt (indien gewenst) een antislip vloer toe aan uw gehele badkamer, zodat de kans op een eventuele glijpartij afneemt. Het resultaat: u staat zelfverzekerd in uw inloopdouche en hoeft zich geen zorgen te maken om een gladde vloer bij het verlaten van de douche. En krijgt u weleens jonge logés over de vloer die graag ravotten in huis? Dan kunt u ze dus met een gerust hart in uw veilige badkamer laten.

Van douchecabine naar inloopdouche

Maakt u dagelijks gebruik van een verfrissende douche, maar merkt u dat het gebruik ervan soms steeds stroever gaat? Ook dan is de veilige inloopdouche van Molenaar een goed alternatief! Deze staat bovendien behoorlijk stijlvol in uw badkamer en is in diverse afwerkingen en materialen verkrijgbaar. De gehele uitstraling kan uw badkamer krijgt wat extra’s bij de plaatsing van een ruimtelijke inloopdouche.

Wilt u weten hoe onze ontwerpers uw kleine badkamer kunnen voorzien van een fijne inloopdouche? Schroom dan niet om contact op te nemen via 0341 - 23 23 00 of e-mail info@molenaar.nl. We staan u graag te woord!

Op de hoogte blijven hoe u veilig kunt blijven douchen? Mis geen informatie.

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief en u wordt op de hoogte gehouden van:

  • Tips om veilig te blijven douchen
  • Acties en aanbiedingen
  • De veilige badkamer oplossingen
  • Nieuwe collecties en producten

 

Schrijf u dan nu in voor de e-mailnieuwsbrief van Molenaar en mis geen informatie over veiligheid in de badkamer.

Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen