CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon
Wilt u weten wat wij in verband met corona doen? Klik hier

Douche of bad met hoge instap

Home » Badkamer renoveren » Veilig douchen » Instap te hoog

Hoge instap zorgt voor onveilige situatie

Heeft u een douche met een hoge opstap of doucht u nog in bad? Dit kan gevaarlijke situaties opleveren! De badkamer is namelijk één van de meest onveilige plekken in huis. Gelukkig is het ook de ruimte die het gemakkelijkst aan te passen is. Molenaar Badkamers is gespecialiseerd in het vervangen van uw oude douche of bad door een nieuwe, veilige inloopdouche in 1 dag. Zonder ingrijpende verbouwing!

Douchen met hoge instap is gevaarlijk

De badkamer is één van de meest onveilige plekken in huis. Jaarlijks belanden er meer dan 4000 mensen, met name senioren, in het ziekenhuis door een val in de badkamer. Veel van die valongelukken wordt veroorzaakt door het douchen in bad of in een douchecabine. De hoge op- of instap maakt het een stuk moeilijker om het bad of de douche in te stappen, laat staan om er weer uit te komen. In combinatie met gladde badkamervloeren en het ontbreken van houvast in het bad of de douche kan deze douchesituatie vervelende en soms zelfs ernstige situaties opleveren.

Ontvang de gratis brochure

  • Meer dan 30 pagina's vol inspiratie en informatie over onze oplossingen en veilig douchen.
  • Meer dan 100.000 keer aangevraagd.
  • Ontvang de inspiratiegids binnen 2 werkdagen thuis.

Lage instap

Alle veilige inloopdouches van Molenaar hebben een lage instap. Hierdoor is het een stuk eenvoudiger om de douche in te stappen. Bovendien loopt u geen gevaar meer om te struikelen over de bad- of doucherand. Zo kunt u veilig blijven douchen in uw eigen huis.

Meer voordelen van een lage instap

Meer ruimte

Door uw oude bad te laten vervangen voor een veilige inloopdouche van Molenaar, creëert u meer ruimte in uw badkamer. Bovendien zijn de inloopdouches van Molenaar ruim opgezet. Hierdoor is er genoeg ruimte voor een eventuele douchestoel en houdt u voldoende bewegingsruimte over. Zo doucht u altijd comfortabel.

Lees meer

Molenaar antislip vloer

De antislip douchevloer van Molenaar is de veiligste douchevloer van Nederland. De vloeren beschikken over verschillende veiligheidscertificaten en worden regelmatig getest. Onze antislip douchevloeren zijn beschikbaar in verschillende kleuren, waardoor er altijd wel een vloer is die goed past in uw badkamer.

Meer over de antislip douchevloer
Molenaar Badkamers - Van bad naar douche in één dag

Ontvang gratis advies van een adviseur aan huis

Maak een afspraak