CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon
Wilt u weten wat wij in verband met corona doen? Klik hier

Creëer sfeer in de badkamer

Home » Badkamer inspiratie » Sfeer in de badkamer

Maak de badkamer klaar voor het najaar

Waar de badkamer vroeger vaak een witte ruimte was, is het tegenwoordig helemaal trendy om de badkamer naar eigen stijl aan te kleden en in te richten. Kleur komt daardoor steeds vaker voor in de badkamer. Warme aardetinten zijn momenteel erg in trek: de perfecte kleuren om de badkamer klaar te maken voor de knusse herfstdagen! We geven tips om de badkamer sfeervol aan te kleden en zo klaar te maken voor de herfst.

1. Handdoeken in warme kleuren

Aardetinten zijn dé trendkleuren van dit moment en zijn ook nog eens erg geschikt voor de herfst. Kies daarom een paar mooie handdoeken uit in bijvoorbeeld terracotta of oudroze. Je kunt ze ophangen aan een haak of mooi opgerold in een open kastje leggen. Trek de kleur door in een prullenbakje, zeepdispenser of de wasmand om eenheid te creëren. Herfst voorbij en toe aan een andere kleurtint? Dan zijn deze spullen gemakkelijk te vervangen voor artikelen met een ander kleurtje.

2. Wandplank

Met een wandplank creëert u extra ruimte om accessoires op kwijt te kunnen. Koop een plankje naar uw smaak en monteer deze aan een lege wand. Vervolgens kunt u de plank vullen met geurstokjes, handdoeken of een mooie vaas. Erg sfeervol en ook nog eens praktisch, die extra opbergruimte!

Fris het Voorjaar
in met Molenaar

3. Planten en bloemen

Planten in de badkamer zijn perfect om een gezellige sfeer te creëren. Heeft u een raam in de badkamer, dan is de orchidee een mooie optie. Deze heeft namelijk veel licht nodig. Orchideeën zijn in allerlei verschillende kleuren te verkrijgen, dus ook in warme herfstkleuren zoals donkerrood of oranje.

4. Kaarsen en geurstokjes

We noemden ze net al even: geurstokjes! Met geurstokjes, maar ook met geurkaarsen, ruikt de badkamer altijd heerlijk. Bovendien zorgt dit voor een écht spa-gevoel! Kies een kruidige geur en geniet optimaal van de herfstdagen. Tip: door een kaars voor de spiegel te zetten, ‘verdubbel’ je het flakkerende licht van de kaars. Dit maakt de badkamer nog gezelliger.

Ontvang de gratis brochure

  • Meer dan 30 pagina's vol inspiratie en informatie over onze oplossingen en veilig douchen.
  • Meer dan 100.000 keer aangevraagd.
  • Ontvang de inspiratiegids binnen 2 werkdagen thuis.