CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon
Wilt u weten wat wij in verband met corona doen? Klik hier

Veilig douchen in een seniorendouche

De seniorendouche van Molenaar is speciaal ontwikkelt voor ouderen om veilig thuis te blijven douchen. Uit statistieken van het CBS en Veiligheid.nl blijkt dat de meeste ongevallen thuis in de badkamer gebeuren. Door een gladde vloer, een te hoge instap of het gebrek aan voldoende houvast. Vaak begint men met het aanschaffen van een muurbeugel of een antislip mat in de douchecabine. Maar dat blijkt als snel onvoldoende veiligheid en comfort te bieden.

Een comfortabele douchecabine voor senioren

Waarom doorgaan op de oude manier als het een stuk veiliger en comfortabeler kan? Met de seniorendouche van Molenaar wordt douchen weer leuk en ontspannen in een veilige badkamer. De douchecabine heeft een een lage instap en een antislipvloer om uitglijden te voorkomen. Daarnaast worden er fraaie handgrepen geplaatst voor extra houvast en een GROHE ‘cooltouch’ kraan, die niet heet wordt wanneer warm water wordt gebruikt. Als extra wordt de douche uitgerust met een neerklapbaar douchestoeltje. Veilig douchen voor ouderen is een feit met de comfortdouche van Molenaar.

In een seniorendouche bent u verzekert van:

  • Lage instap (geen badrand)
  • Antislip-vloer (voorkomt uitglijden)
  • Wandgrepen voor houvast
  • Douchezitje voor stabiliteit
  • Veiligheidsglas
  • Eenvoudig schoon te maken

Seniorendouche plaatsen: Montage maakt het verschil

Fluitend onder de douche, Molenaar maakt het mogelijk. Met dank aan ons team van ervaren en speciaal opgeleide installateurs die garant staan voor vakwerk. Zij zorgen voor een snelle en probleemloze montage van de seniorendouche. En dat is belangrijk. Want juist bij de montage gaat het bij veel bedrijven vaak mis, met vervelende lekkages of andere problemen tot gevolg. Laat u vooraf dus goed adviseren over de mogelijkheden en de kosten en vraag nu de gratis catalogus aan.