Industriële wastafelmeubels met verlichting en zwarte radiator en okergele accenten

Creëer herfstsfeer 
in de badkamer

Gratis inspiratiemagazine

Showroom in de buurt vinden

Maak de badkamer klaar voor het najaar 

Herfstsfeer creëren in de badkamer is gemakkelijk! Waar de badkamer vroeger vaak een witte ruimte was, is het tegenwoordig helemaal trendy om de badkamer naar eigen stijl aan te kleden en in te richten. Kleur komt daardoor steeds vaker voor in de badkamer. Warme aardetinten zijn momenteel erg in trek: de perfecte kleuren om de badkamer klaar te maken voor de knusse herfstdagen! We geven tips om de badkamer sfeervol aan te kleden en zo klaar te maken voor de herfst.

Ontvang het 
gratis inspiratiemagazine

Laat je inspireren door verschillende badkamerstijlen, maak kennis met onze vakmensen en lees alles over onze innovatieve producten. Vraag het gratis magazine aan en ontdek de badkamer van morgen!

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-graphite Mobile-Onder_magazine_los

01
HANDDOEKEN IN WARME KLEUREN

Aardetinten zijn dé trendkleuren van dit moment en zijn ook nog eens erg geschikt voor de herfst. Kies daarom een paar mooie handdoeken uit in bijvoorbeeld terracotta of oudroze. Je kunt ze ophangen aan een haak of mooi opgerold in een open kastje leggen. Trek de kleur door in een prullenbakje, zeepdispenser of de wasmand om eenheid te creëren. Herfst voorbij en toe aan een andere kleurtint? Dan zijn deze spullen gemakkelijk te vervangen voor artikelen met een ander kleurtje.


02
PLAATS EEN WANDPLANK
 

Met een wandplank creëert u extra ruimte om accessoires op kwijt te kunnen. Koop een plankje naar uw smaak en monteer deze aan een lege wand. Vervolgens kunt u de plank vullen met geurstokjes, handdoeken of een mooie vaas. Erg sfeervol en ook nog eens praktisch, die extra opbergruimte!

03 
Planten en bloemen

Planten in de badkamer zijn perfect om een gezellige sfeer te creëren. Heeft u een raam in de badkamer, dan is de orchidee een mooie optie. Deze heeft namelijk veel licht nodig. Orchideeën zijn in allerlei verschillende kleuren te verkrijgen, dus ook in warme herfstkleuren zoals donkerrood of oranje.


04 
Kaarsen en geurstokjes

We noemden ze net al even: geurstokjes! Met geurstokjes, maar ook met geurkaarsen, ruikt de badkamer altijd heerlijk. Bovendien zorgt dit voor een écht spa-gevoel! Kies een kruidige geur en geniet optimaal van de herfstdagen. Tip: door een kaars voor de spiegel te zetten, ‘verdubbel’ je het flakkerende licht van de kaars. Dit maakt de badkamer nog gezelliger.

GERELATEERDE BLOGS

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Molenaar nieuwsbrief