Industriële wastafelmeubels met verlichting en zwarte radiator en okergele accenten

Creëer herfstsfeer 
in de badkamer

Gratis inspiratiemagazine

Showroom in de buurt vinden

Maak de badkamer klaar voor het najaar 

De herfst is hét moment om je badkamer een warme, knusse uitstraling te geven. Terwijl de bladeren buiten verkleuren, kun jij binnen genieten van een rustgevende ruimte die perfect past bij het seizoen. Met een paar eenvoudige aanpassingen – zoals warme kleuren, sfeerverlichting en natuurlijke materialen – tover je je badkamer om tot een heerlijke plek om te ontspannen. In deze blog geven we je praktische tips om je badkamer herfstklaar te maken!

Ontvang het 
gratis inspiratiemagazine

Laat je inspireren door verschillende badkamerstijlen, maak kennis met onze vakmensen en lees alles over onze innovatieve producten. Vraag het gratis magazine aan en ontdek de badkamer van morgen!

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-graphite Mobile-Onder_magazine_los

01
HANDDOEKEN IN WARME KLEUREN

Aardetinten zijn dé trendkleuren van dit moment en zijn ook nog eens erg geschikt voor de herfst. Kies daarom een paar mooie handdoeken uit in bijvoorbeeld terracotta of oudroze. Je kunt ze ophangen aan een haak of mooi opgerold in een open kastje leggen. Trek de kleur door in een prullenbakje, zeepdispenser of de wasmand om eenheid te creëren. Herfst voorbij en toe aan een andere kleurtint? Dan zijn deze items makkelijk te vervangen door eyecatchers in een andere warme of juist frisse kleur.


02
PLAATS EEN WANDPLANK 

Met een wandplank creëer je eenvoudig extra ruimte voor je favoriete accessoires. Kies een plank die bij jouw stijl past en monteer 'm aan een lege wand. Zo kun je de plank decoreren met geurstokjes, opgerolde handdoeken of een mooie vaas. Niet alleen praktisch voor extra opbergruimte, maar ook nog eens ontzettend sfeervol!

03 
Planten en bloemen

Planten in de badkamer zijn ideaal om een gezellige sfeer te creëren. Heb je een raam in de badkamer? Dan is een orchidee een prachtige keuze, want deze plant houdt van veel licht. Orchideeën zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren, waaronder warme herfsttinten zoals donkerrood of oranje.


04 
Kaarsen en geurstokjes

We noemden ze net al even: geurstokjes! Met geurstokjes, maar ook met geurkaarsen, ruikt de badkamer altijd heerlijk. Bovendien zorgt dit voor een écht spa-gevoel! Kies een kruidige geur en geniet optimaal van de herfstdagen. Tip: door een kaars voor de spiegel te zetten, ‘verdubbel’ je het flakkerende licht van de kaars. Dit maakt de badkamer nog gezelliger.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Molenaar nieuwsbrief

05 
Geniet van de herfstzon met een Sunshower

Breng de warmte van de zon naar je badkamer met een Sunshower. Deze luxe badkamerinnovatie combineert infrarood- en UV-licht, waardoor je tijdens het douchen geniet van ontspannende warmte. Perfect om op te laden tijdens de koudere herfstdagen!


06 
Wandpanelen voor een warme uitstraling

Wandpanelen zijn een geweldige manier om een warme en sfeervolle uitstraling in je badkamer te creëren. Kies voor materialen met natuurlijke texturen, zoals hout of steen, om een gezellige, herfstachtige sfeer te versterken. Bovendien zijn wandpanelen praktisch, omdat ze eenvoudig te reinigen zijn en waterdicht zijn, wat ze perfect maakt voor gebruik in vochtige ruimtes. Met de juiste wandpanelen geef je je badkamer niet alleen een upgrade, maar ook een knusse uitstraling die perfect past bij het herfstseizoen.

GERELATEERDE BLOGS

Maak nu jouw 
eigen moodboard

background 2409_Widget-1982x1114px-Mobile_Moodboard