CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon
Home » Winkels » Best

Welkom bij Molenaar Best

U bent van harte welkom in onze Molenaar showroom in Best. In onze showroom vindt u diverse opstellingen van onze comfortdouches met lage instap. Onze deskundige adviseurs in de winkel adviseren u graag welke oplossing het beste past bij uw badkamer situatie. Er is voldoende parkeergelegenheid en de koffie staat voor u klaar!

Bekijk hieronder de actuele openingstijden.

Gratis koffie
Gratis parkeren

Molenaar Best
Eindhovenseweg 30
5683 KH Best

Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 tot 18:00
Woensdag 10:00 tot 18:00
Donderdag 11:00 tot 17:00
Vrijdag 10:00 tot 18:00
Zaterdag 10:00 tot 17:00
Zondag Gesloten
Plan route
Bel mij terug

Ontdek onze badkamer collecties in showroom Best

Wat kunt u verwachten bij Molenaar Best?

Diverse badkamer opstellingen bekijken

Na het bladeren in onze brochure en kijken welke collectie past bij uw wensen en interieur, is de volgende oriëntatie stap het beleven. Diverse badkamer opstellingen bekijken om te weten wat de mogelijkheden zijn. De douchewanden, wandpanelen en kranen zien en voelen. U zal versteld staan van de hoogwaardige kwaliteit en mogelijkheden.

Ontdek verschillende stijlen

Houdt u van design of eenvoud? Of heeft u een badkamer in landelijke of klassieke stijl? In onze winkels vindt u badkamer opstellingen in diverse stijlen. Kom inspiratie opdoen in onze verschillende sfeerwerelden.

Quality time met een adviseur

Onder het genot van een kopje koffie of thee maakt u kennis met ons comfort sanitair. Echt comfort volgt uit maatwerk wat afgestemd is op uw wensen en behoeften. Samen bespreken we uw wensen en behoeften, laten wij u de diverse mogelijkheden zien en maken een plan van aanpak voor het aanpassen van uw badkamer.

Bekijk materialen en kleuren

Ontdek verschillende uitvoeringen, materialen en kleuren. Variaties in wandpanelen, glaswanden, accessoires en natuurlijk de verschillende kleurmogelijkheden. Er is ontzettend veel mogelijk en de adviseur helpt u graag bij het maken van uw keuze.

Plan een afspraak met een adviseur

Gratis afspraak plannen