Molenaar steunt MAF

Zorg dragen voor de wereld van morgen

Molenaar 
en het Stichting MAF

Molenaar is donateur van stichting MAF (Mission Aviation Fellowship): een non-profit vliegtuigmaatschappij die zich inzet voor mensen die in de meest ontoegankelijke gebieden van deze wereld wonen. MAF levert hulp, middelen en kennis in noodsituaties. Dat doen ze wereldwijd, met behulp van meer dan 130 lokale en internationale vliegtuigen.

De vliegtuigen van MAF worden ingezet in 30 verschillende landen. Daarmee bieden ze steun aan verschillende hulporganisaties. Wereldwijd ontfermt de stichting zich over honderden projecten. Deze projecten bestaan hoofdzakelijk uit noodhulp bij rampen, zending en evangelisatie, ontwikkelingshulp en medische hulp.

Stichting MAF werkt op de meest afgelegen gebieden ter wereld. Met de inzet van communicatiemiddelen maakt MAF ook deze plaatsen bereikbaar voor hulp en het Evangelie. Ze bieden advies en ondersteuning in gebieden waar dit niet vanzelfsprekend is.

Meer dan 2.000 (hulp)organisaties doen dankzij MAF sneller, efficiënter en veiliger hun werk. MAF vliegt onder andere voor Flying Doctors, de Verenigde Naties en het Rode Kruis.