CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon
Wilt u weten wat wij in verband met corona doen? Klik hier

Profiteer tot € 1000,- korting

Wilt u ook weer veilig douchen? Dat kan binnen 1 dag met een Molenaar comfortdouche. Zeg nou zelf, u wilt toch ook gewoon blijven genieten van een heerlijke douche in een veilige badkamer? Molenaar biedt uitkomst. Wij maken uw badkamer veilig in 1 dag, zonder hak of breekwerk. Op maat gemaakt naar uw wensen. Molenaar ontzorgt u in het volledige proces van advies en inmeting, tot montage, afvoer materialen en schoonmaak. Zo komt ontspannen douchen weer binnen handbereik. Wilt u direct profiteren met € 1.000,- korting? Kijk dan op de ontvangen flyer voor meer informatie!

Hoe ontvangt u deze € 1000,- korting

Bij inlevering van de ontvangen flyer in onze showroom te Heerlen krijgt u eenmalig tot € 1.000,- korting op een comfortdouche uit de Primair of Deluxe collectie.*

* Lees hieronder de voorwaarden.

Ontvang gratis de brochure en ontdek de voordelen

Ontdek de vele voordelen die Molenaar u kan bieden. In onze brochure vindt u alle informatie over onze veilige badkamer oplossingen en service. Handig om nog eens op uw gemak door te bladeren. Voor 13:00 uur aangevraagd, overmorgen in huis (op werkdagen).

Ontvang gratis het Molenaar badkamer brochure

Actievoorwaarden € 1000,- voordeel flyer Heerlen

 1. De actie ‘Actievoorwaarden € 1000,- voordeel flyer Heerlen<’ is geldig tot en met 30 juni 2019. Het actieaanbod is alleen geldig in ons filiaal Heerlen.
 2. De actie houdt het volgende in: bij de aankoop van een comfortdouche uit onze Premium(+) of Deluxe(+) collectie tijdens de actieperiode krijgt de klant tot €1000 korting, afhankelijk van de hoogte van het orderbedrag:
 • Een order tot € 5000 krijgt € 400 korting
 • Een order tot € 7000 krijgt € 600 korting
 • Een order tot € 9000 krijgt € 800 korting
 • Een order tot € 12000 krijgt € 1000 korting
 1. Molenaar behoudt zich het recht voor om de actie eenzijdig te wijzigen, op te schorten of te beëindigen. Hiervan zal mededeling worden gedaan op www.molenaar.nl.
 2. Op deze actie is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Voor zover deze op onderhavige Actie van toepassing is, handelt Molenaar in het bijzonder in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen.
 3. Molenaar is niet aansprakelijk voor eventuele typ-, druk- of zetfouten.
 4. In het geval u een opmerking, vraag of een klacht heeft over deze actie dan kunt u contact opnemen met het Klant Contact Center op het nummer 0341-232300 of mailen via de website www.molenaar.nl.
 5. Door deelname aan de actie verklaart de deelnemer akkoord te gaan met de bovenstaande actievoorwaarden.
 6. Deze actievoorwaarden zijn te vinden op www.molenaar.nl/heerlen.

 

Versie 1.0, maart 2019 Molenaar Montage B.V.