CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon
Home » Molenaar blog

Molenaar inspiratieblog: inspiratie, advies en tips

Bent u aan het oriënteren op een nieuwe, veilige badkamer? U merkt snel genoeg dat het niet zo gemakkelijk is om tot keuzes te komen. Er zijn talloze mogelijkheden in stijl, kleur, materiaal, veiligheidsopties, maar ook in de opstelling en inrichting van de badkamer. U heeft ook uw eigen wensen en behoeften en bent wellicht op zoek naar een specifieke oplossing.

Molenaar helpt u graag van A tot Z. Dus ook met inspiratie, advies en tips voor uw badkamer renovatie. In ons inspiratie blog schrijven we over trendssanitair, klantervaringen, langer thuis blijven wonen en helpen u bij zaken die spelen om een juiste keuze te maken. Wilt u persoonlijk advies op maat of onze badkamers in het echt bekijken? Dan helpen onze ervaren adviseurs u graag verder tijdens een advies aan huis of in één van onze showrooms.

Badkamer verbouwen: 6 tips

De badkamer is een belangrijke plek in huis. U kunt hier ontspannen uw dag starten of eindigen. Het is dan ook wenselijk dat u zich hier veilig en prettig voelt.In dit artikel leest u tips om uw badkamer op een slimme manier te verbouwen.

Wat is de Verzilverlening?

De Verzilverlening wordt ook wel omschreven als een omgekeerde hypotheek. Wanneer u al een tijd in dezelfde koopwoning woont, kan het zijn dat u overwaarde heeft opgebouwd doordat u uw hypotheek al (gedeeltelijk) heeft afgelost.

Wat is de Blijverslening?

De Blijverslening is een subsidieregeling voor senioren die door de gemeente of provincie waarin u woont wordt verstrekt. Deze lening is bedoeld om uw woning levensloopbestendig te maken en eventueel woningaanpassingen aan te brengen.

Bad eruit, douche erin in 1 dag!

Aukje Bijlstra (78 jaar) is een gepensioneerd administratief medewerkster uit Harlingen en woont nog prima in haar huidige woning samen met haar man. Naarmate ze ouder wordt denkt ze steeds meer na over de toekomst en een levensloopbestendig huis.