CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon
Wilt u weten wat wij in verband met corona doen? Klik hier
Home » Badkamer renoveren » Badkamer renovatie zonder tegels

Uw badkamer renovatie van A tot Z in onze handen

Molenaar is gespecialiseerd in badkamer renovaties in 1 dag, zonder grote verbouwing. Of u nu een kleine of grote badkamer heeft, wij hebben een badkamer renovatie voor iedereen, op maat gemaakt, die voldoet aan al uw wensen en behoeften. We plaatsen een veilige inloopdouche of douchecabine op maat op de plek van uw oude bad of douche. Indien gewenst vervangen we ook wastafelmeubels, radiatoren en het toilet. Inmiddels hebben wij meer dan 10.000 klanten mogen helpen met het renoveren van hun badkamer.

 

Win een Rituals pakket

Vraag vandaag nog de brochure aan en maak kans op een Rituals Relaxpakket! Elke week verloten we 2 cadeausets onder de aanvragers van de Molenaar brochure.

Ja, stuur mij de gratis brochure!

Een badkamer renovatie zonder tegels

Herkent u het gedoe met tegels in uw badkamer? U kunt nu uw badkamer renovatie uitvoeren zonder gebruik van tegels. U kunt met deze waterbestendige wandpanelen een mooie en super strakke nieuwe badkamer realiseren! Binnen 1 dag kunnen wij deze wandpanelen op maat zagen en plaatsen in uw badkamer. Ook zijn de kosten van het plaatsen van deze wandpanelen veel lager dan tegelwerk. Op deze pagina vind u handige informatie voor het renoveren van uw badkamer zonder tegels.

Wandpanelen over het bestaande tegelwerk

Met waterdichte wandbekleding van Molenaar wordt het verbouwen van uw badkamer een stuk makkelijker. De wandpanelen worden namelijk over het bestaande tegelwerk heen geplaatst. U kunt dan de badkamer renoveren zonder breken.

Naast dat de panelen 100% waterdicht zijn, in diverse kleuren en patronen leverbaar zijn, is het een relatief goedkoop en erg praktisch alternatief voor tegels. Onze waterdichte panelen zijn zeer onderhoudsvriendelijk en is daarmee het perfecte alternatief voor tegels in de badkamer. Tevens krijgt u 15 jaar garantie.

Ontvang gratis brochure

Voordelen van panelen als alternatief van tegels

De waterdichte panelen zijn gemakkelijk te bevestigen doordat deze perfect in elkaar passen. Het voordeel is dat u geen zichtbare naden meer in de badkamer ziet. Dat ziet er niet alleen erg mooi uit, maar het is ook nog eens een stuk hygiënischer. Vuil krijgt geen kans meer om zich op te hopen waardoor de badkamer veel langer mooi blijft. Dat maakt deze platen erg geschikt voor een eenvoudige badkamer renovatie.

  • 4 keer zo snel als tegelen
  • Hoogwaardige uitstraling
  • Grote keuzemogelijkheden
  • Zeer eenvoudig schoon te houden
  • Goedkoper dan tegels
Ontvang gratis brochure

Meer onderhoudsvriendelijk dan tegels

De robuuste wandbekleding is vervaardigd uit het hoogwaardige materiaal acryl. Dit is bewust gekozen. Acryl is uitermate goed bestand tegen schoonmaakmiddelen, verkleurt niet in het zonlicht en is als enige materiaal waterdicht. Dit vertaalt zich naar veilige en waterbestendige wandpanelen voor de gehele badkamer. Deze voordelen biedt een inloopdouche van polyester niet.

Ontvang gratis brochure

Ontvang de gratis brochure

  • Meer dan 30 pagina's vol inspiratie en informatie over onze oplossingen en veilig douchen.
  • Meer dan 100.000 keer aangevraagd.
  • Ontvang de inspiratiegids binnen 2 werkdagen thuis.