Rotterdam

Badkamerrenovatie in Rotterdam

Gratis inspiratiemagazine

Persoonlijk advies in onze showroom?

Op zoek naar een badkamerrenovatie in Rotterdam?

 Komt één of meer van de volgende situaties je bekend voor, en woon je in de omgeving van Rotterdam?

  • Je gebruikt het bad niet meer
  • De instap van het bad of douche is te hoog
  • Je hebt meer ruimte en gemak nodig bij in- en uit de douche stappen
  • De badkamer verdient een frisse en nieuwe uitstraling
  • Maar je wilt niet meer zelf breken, verbouwen, renoveren
  • En graag snel maar wel kwalitatief goed.

In Rotterdam voeren wij regelmatig badkamerrenovaties uit. Binnen één dag vervangen wij het oude bad of de douche door een comfortabele inloopdouche. Daarnaast kunnen wij het wastafel- of badkamermeubel, het toilet en de radiatoren vernieuwen, en dit alles zonder ingrijpende verbouwingen.

Of je nu een kleine of grote badkamer hebt, Molenaar is dé specialist in badkamerrenovaties op maat, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften. Wij hebben al meer dan 10.000 klanten succesvol geholpen met het realiseren van hun droombadkamer.

Industriële wastafelmeubels met verlichting en zwarte radiator en okergele accenten
druppel

ONTVANG HET 
GRATIS INSPIRATIEMAGAZINE

Laat je inspireren door verschillende badkamerstijlen, maak kennis met onze vakmensen en lees alles over onze innovatieve producten. Vraag het gratis magazine aan en ontdek de badkamer van morgen!

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-graphite Mobile-Onder_magazine_Natasja

Badkamer laten renoveren zonder wekenlange verbouwing?

Je verlangt naar een opgefriste badkamer, maar vreest de rommel, stof en ongemakken die een renovatie met zich mee kan brengen. Geen zorgen! Wij realiseren jouw inloopdouche in slechts één dag, zonder gedoe van hak- en breekwerk, precies op de plek van je oude bad of douchecabine. Wil je een complete badkamerrenovatie? Dan hebben we slechts één week nodig. Binnen 24 tot 48 uur na installatie kun je al genieten van je vernieuwde douche. De kit moet natuurlijk wel goed uitharden. In vrijwel alle gevallen bieden wij een geschikte oplossing. Zo transformeren we ook jouw badkamer in Rotterdam tot een pareltje.

Welke badkamerrenovatie past bij mij?

Van een veilige inloopdouche tot een volledige badkamertransformatie, bij Molenaar vinden we voor elke badkamer een passende oplossing. Welke renovatie het beste bij jou past, is afhankelijk van jouw specifieke wensen en behoeften.

Onze aanpak en werkwijze

Ook in Rotterdam staat jouw veilige douche binnen één dag klaar! Dit realiseren we dankzij ons team van professionals, de vakmensen van Molenaar. Voor ons is een goede voorbereiding niet slechts het halve werk, maar 80% ervan. Wij nemen het volledige proces voor onze rekening, van A tot Z. Of je nu in het bruisende centrum verblijft bij de Erasmusbrug, of in wijken zoals Feyenoord, Overschie, Crooswijk, Kralingen en verder, ons ervaren montageteam begint vroeg in de ochtend. Ze starten met het verwijderen van het oude bad of douche en plaatsen vervolgens met zorg jouw nieuwe inloopdouche. Na afronding wordt alles keurig opgeruimd en achtergelaten door het Molenaar-team.

Bezoek een inspiratiecentrum in de buurt van Rotterdam

Ben je woonachtig in Rotterdam, Schiedam, Sliedrecht, Capelle aan den IJssel, Barendrecht, Vlaardingen, Delft, Berkel en Rodenrijs of daar in de buurt? Je bent van harte welkom in onze Molenaar showrooms in Breda en Katwijk. Hier vind je meerdere inloopdouche opstellingen, alle collecties met allerlei comfortopties. Je kunt binnenlopen om te kijken of vooraf een afspraak maken voor advies. Meestal is hier een adviseur aanwezig die je persoonlijk advies geeft en de mogelijkheden met je bespreekt.

Plan je 
showroom­afspraak

De Molenaar collectie in het echt bekijken? Kom langs in de showroom en ontdek de verschillende badkamerstijlen en mogelijkheden van Molenaar. We staan klaar om je te adviseren.

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-sand 2306_Conversieblokken-1982x1114px-Mobile_Showroomafspraak

Inspiratie en voorbeelden van andere badkamer renovaties in de regio Rotterdam

Bewonder de transformatie van badkamers bij tevreden klanten en laat je inspireren door de voor- en na-foto's.

Laat je inspireren en kies je eigen stijl