Breda

Badkamerrenovatie in Eindhoven

Gratis inspiratiemagazine

Persoonlijk advies in onze showroom?

Op zoek naar een badkamerrenovatie in Eindhoven?

 Komt één of meer van de volgende situaties je bekend voor, en woon je in de omgeving van Eindhoven?

  • Je gebruikt het bad niet meer
  • De instap van het bad of douche is te hoog
  • Je hebt meer ruimte en gemak nodig bij in- en uit de douche stappen
  • De badkamer verdient een frisse en nieuwe uitstraling
  • Maar je wilt niet meer zelf breken, verbouwen, renoveren
  • En graag snel maar wel kwalitatief goed.

In Eindhoven verzorgen wij regelmatig badkamerrenovaties, waarbij we binnen één dag het oude bad of de douche vervangen door een comfortabele inloopdouche. Ook bieden we de mogelijkheid om het wastafel- of badkamermeubel, toilet en radiatoren te vernieuwen, zonder dat hier ingrijpende verbouwingen voor nodig zijn.

Of je nu een kleine of grote badkamer hebt, bij Molenaar ben je aan het juiste adres voor een op maat gemaakte renovatie die volledig aansluit op jouw wensen. Met meer dan 10.000 succesvolle projecten op onze naam, staan we garant voor vakmanschap en tevreden klanten.

Nis opstelling met leisteen wand en hangend toilet en donkere wastafel
druppel

ONTVANG HET 
GRATIS INSPIRATIEMAGAZINE

Laat je inspireren door verschillende badkamerstijlen, maak kennis met onze vakmensen en lees alles over onze innovatieve producten. Vraag het gratis magazine aan en ontdek de badkamer van morgen!

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-graphite Mobile-Onder_magazine_Natasja

Badkamer laten renoveren zonder wekenlange verbouwing?

Als je al een tijdje hebt nagedacht over het (deels) renoveren van je badkamer, maar terugschrikt voor de verwachte rommel, stof en de drukte van mensen die in- en uitlopen, dan hebben we goed nieuws voor je. Jouw inloopdouche wordt namelijk binnen één dag geplaatst, zonder enig hak- en breekwerk, precies op de plek van het oude bad of de douchecabine. Binnen 24 tot 48 uur kun je weer genieten van een verkwikkende douche, zodra de kit volledig is uitgehard. Molenaar Badkamers biedt vrijwel altijd een passende oplossing, en we staan klaar om ook jouw badkamer te renoveren in Eindhoven.

Welke badkamerrenovatie past bij mij?

Van een veilige inloopdouche tot complete badkameraanpassing, Molenaar heeft een oplossing voor ieder type badkamer. Welke badkamerrenovatie het beste past, hangt af van jouw wensen en behoeften.

Onze aanpak en werkwijze

Ook in Eindhoven staat jouw veilige douche binnen één dag klaar, dankzij ons team van vakmensen, de experts van Molenaar. Voor ons is een grondige voorbereiding niet slechts de helft, maar 80% van het werk. Wij nemen het gehele proces van A tot Z op ons. Of je nu in het bruisende stadscentrum woont, of in wijken zoals Stratum, Tongelre, Woensel, Strijp, Gestel, en daarbuiten, ons montageteam begint vroeg in de ochtend. Ze starten met het zorgvuldig verwijderen van het oude bad of de douche en plaatsen vervolgens met uiterste precisie jouw nieuwe inloopdouche. Na afloop wordt alles netjes opgeruimd en achtergelaten. Het team van Molenaar keert dan huiswaarts.

Bezoek een inspiratiecentrum in de buurt van Eindhoven

Ben je woonachtig in de omgeving van Eindhoven, Son en Breughel, Best, Helmond, Geldrop, Nuenen, Uden, Valkenswaard, Veghel of Veldhoven? Wil je inspiratie opdoen in een badkamerwinkel? Je bent van harte welkom in onze showroom in Best. Hier vind je meerdere verschillende inloopdouche opstellingen, alle collecties met allerlei comfortopties. Meestal is hier een adviseur aanwezig die je persoonlijk advies geeft en de mogelijkheden met je bespreekt. Je kunt binnenlopen om te kijken of vooraf een afspraak maken voor advies.

Plan je 
showroom­afspraak

De Molenaar collectie in het echt bekijken? Kom langs in de showroom en ontdek de verschillende badkamerstijlen en mogelijkheden van Molenaar. We staan klaar om je te adviseren.

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-sand 2306_Conversieblokken-1982x1114px-Mobile_Showroomafspraak

Inspiratie en voorbeelden van andere badkamerrenovaties in de regio Eindhoven

Ontdek de transformaties van badkamers van tevreden klanten en laat je inspireren voor jouw eigen renovatieproject.

Laat je inspireren en kies je eigen stijl