Breda

Badkamerrenovatie in Eindhoven

Gratis inspiratiemagazine

Persoonlijk advies in onze showroom?

Op zoek naar een badkamerrenovatie in Eindhoven?

 Komt één of meer van de volgende situaties je bekend voor, en woon je in de omgeving van Eindhoven?

  • Je gebruikt het bad niet meer
  • De instap van het bad of douche is te hoog
  • Je hebt meer ruimte en gemak nodig bij in- en uit de douche stappen
  • De badkamer verdient een frisse en nieuwe uitstraling
  • Maar je wilt niet meer zelf breken, verbouwen, renoveren
  • En graag snel maar wel kwalitatief goed.

In Eindhoven voeren wij regelmatig badkamerrenovaties uit, waarbij wij binnen één dag het oude bad of de douche vervangen door een comfortabele inloopdouche. Daarnaast bieden wij de optie om ook het wastafel- of badkamermeubel, toilet en radiatoren te vernieuwen, en dit alles zonder ingrijpende verbouwingen.

Of je nu een kleine of grote badkamer hebt, Molenaar is de specialist in op maat gemaakte badkamerrenovaties, volledig afgestemd op jouw specifieke wensen. Wij hebben al meer dan 10.000 klanten met succes mogen helpen.

Nis opstelling met leisteen wand en hangend toilet en donkere wastafel
druppel

ONTVANG HET 
GRATIS INSPIRATIEMAGAZINE

Laat je inspireren door verschillende badkamerstijlen, maak kennis met onze vakmensen en lees alles over onze innovatieve producten. Vraag het gratis magazine aan en ontdek de badkamer van morgen!

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-graphite Mobile-Onder_magazine_Natasja

Badkamer laten renoveren zonder wekenlange verbouwing?

Als je al geruime tijd hebt overwogen om je badkamer (gedeeltelijk) te laten verbouwen, maar huivert bij het idee van wekenlange rommel, stof en de drukte van mensen die in- en uitlopen, dan hebben wij goed nieuws voor jou. Jouw inloopdouche wordt namelijk in één dag geplaatst, zonder enige vorm van hak- en breekwerk, precies op de plek van het oude bad of de douchecabine. Binnen 24 tot 48 uur kun je opnieuw genieten van een verfrissende douche, zodra de kit volledig is uitgehard. Molenaar Badkamers biedt in bijna alle gevallen een passende oplossing, en we staan klaar om ook jouw badkamer te verbouwen in Eindhoven.

Welke badkamerrenovatie past bij mij?

Van een veilige inloopdouche tot complete badkameraanpassing, Molenaar heeft een oplossing voor ieder type badkamer. Welke badkamerrenovatie het beste past, hangt af van jouw wensen en behoeften.

Bezoek ons Open Huis 
op zaterdag 30 maart

Op je gemak een kijkje nemen in onze showroom vol badkameroplossingen? Laat je verrassen door de nieuwste trends en ga zonder afspraak op ontdekkingstocht tijdens ons Open Huis. 

background 2402_Open-huis-Maart_Widget_Open-Huis_1982x1114

Onze aanpak en werkwijze

Ook in Eindhoven wordt jouw veilige douche binnen één dag gerealiseerd! Dit wordt enkel mogelijk gemaakt door ons team van professionals, oftewel de badmeesters van Molenaar. Voor ons is een gedegen voorbereiding niet slechts het halve werk, maar 80% van het werk. Wij verzorgen het complete proces van A tot Z. Of je nu in het levendige stadscentrum woont, of in stadsdelen zoals Stratum, Tongelre, Woensel, Strijp, Gestel, en daarbuiten, het montageteam van Molenaar start vroeg in de ochtend. Ze beginnen met het verwijderen van het oude bad of de douche en plaatsen vervolgens met grote zorgvuldigheid jouw nieuwe inloopdouche. Na afloop wordt alles keurig opgeruimd en netjes achtergelaten. De badmeesters keren vervolgens terug naar huis.

Bezoek een inspiratiecentrum in de buurt van Eindhoven

Ben je woonachtig in de omgeving van Eindhoven, Son en Breughel, Best, Helmond, Geldrop, Nuenen, Uden, Valkenswaard, Veghel of Veldhoven? Wil je inspiratie opdoen in een badkamerwinkel? Je bent van harte welkom in onze showroom in Best. Hier vind je meerdere verschillende inloopdouche opstellingen, alle collecties met allerlei comfortopties. Meestal is hier een adviseur aanwezig die je persoonlijk advies geeft en de mogelijkheden met je bespreekt. Je kunt binnenlopen om te kijken of vooraf een afspraak maken voor advies.

Plan je 
showroom­afspraak

De Molenaar collectie in het echt bekijken? Kom langs in de showroom en ontdek de verschillende badkamerstijlen en mogelijkheden van Molenaar. We staan klaar om je te adviseren.

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-sand 2306_Conversieblokken-1982x1114px-Mobile_Showroomafspraak

Inspiratie en voorbeelden van andere badkamerrenovaties in de regio Eindhoven

Bekijk de voor- en narenovatie van badkamers van een aantal blije klanten en doe ideeën op via de foto’s.

Laat je inspireren en kies je eigen stijl