Den Haag het torentje

Badkamerrenovatie in Den Haag

Gratis inspiratiemagazine

Persoonlijk advies in onze showroom?

Op zoek naar een badkamerrenovatie in Den Haag?

 Komt één of meer van de volgende situaties je bekend voor, en woon je in de omgeving van Den Haag?

  • Je gebruikt het bad niet meer
  • De instap van het bad of douche is te hoog
  • Je hebt meer ruimte en gemak nodig bij in- en uit de douche stappen
  • De badkamer verdient een frisse en nieuwe uitstraling
  • Maar je wilt niet meer zelf breken, verbouwen, renoveren
  • En graag snel maar wel kwalitatief goed.

In Den Haag verzorgen wij regelmatig badkamerrenovaties, waarbij we binnen één dag het oude bad of de douche vervangen door een comfortabele (inloop)douche. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om ook het wastafel- of badkamermeubel, toilet en radiatoren te vernieuwen, allemaal zonder ingrijpende verbouwingen.

Of je nu een kleine of ruime badkamer hebt, Molenaar is dé expert in het op maat uitvoeren van badkamerrenovaties die volledig zijn afgestemd op jouw specifieke wensen. We hebben al meer dan 10.000 tevreden klanten succesvol geholpen.

Industriële badkamer met zwarte omlijsting en douchegarnituur en houten krukje
druppel

ONTVANG HET 
GRATIS INSPIRATIEMAGAZINE

Laat je inspireren door verschillende badkamerstijlen, maak kennis met onze vakmensen en lees alles over onze innovatieve producten. Vraag het gratis magazine aan en ontdek de badkamer van morgen!

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-graphite Mobile-Onder_magazine_Natasja

Badkamer laten renoveren zonder wekenlange verbouwing?

Als je al een tijdje twijfelt over het renoveren van je badkamer, maar terugschrikt voor de verwachte rommel, stof en het gedoe met mensen die in- en uitlopen, dan hebben wij goed nieuws voor jou. Jouw inloopdouche wordt namelijk binnen één dag geplaatst, zonder enige vorm van hak- en breekwerk, direct op de plek waar voorheen het oude bad of de douche stond. Wil je een complete badkamerrenovatie? Dan hebben we slechts één week nodig. Binnen 24 tot 48 uur kun je alweer genieten van je vernieuwde douche, zodra de kit volledig is uitgehard. Molenaar Badkamers biedt bijna altijd een passende oplossing en we staan klaar om ook jouw badkamer te renoveren in Den Haag.

Welke badkamerrenovatie past bij mij?

Van een veilige inloopdouche tot complete badkameraanpassing, Molenaar heeft een oplossing voor ieder type badkamer. Welke badkamerrenovatie het beste past, hangt af van jouw wensen en behoeften.

Onze aanpak en werkwijze

Ook in Den Haag wordt jouw inloopdouche binnen één dag gerealiseerd! Dit is enkel mogelijk dankzij ons team van ware professionals, de vakmensen van Molenaar. Voor ons is een gedegen voorbereiding niet slechts de helft, maar 80% van het werk. Wij nemen het gehele proces van A tot Z voor onze rekening. Of je nu in het levendige centrum woont bij het Buitenhof, in Benoordenhout, Bezuidenhout, Scheveningen, Loosduinen, Moerwijk, of elders in de omgeving van Den Haag.

Het montageteam van Molenaar heeft uitgebreide ervaring met het uitvoeren van badkamerrenovaties in Den Haag. Ze beginnen vroeg in de ochtend, starten met het verwijderen van het oude bad of de douche en plaatsen vervolgens met grote zorgvuldigheid jouw nieuwe inloopdouche. Na afloop wordt alles keurig opgeruimd en netjes achtergelaten. Het montageteam van Molenaar keert vervolgens huiswaarts vanuit Den Haag.

Bezoek een inspiratiecentrum in de buurt van Den Haag

Ben je woonachtig in de omgeving van Den Haag, Delft, Leiden, Wassenaar Leiderdorp, Rijswijk, Voorburg, Wateringen of Zoetermeer? En wilt inspiratie opdoen in een badkamerwinkel? U bent van harte welkom in ons inspiratiecentrum in Katwijk. In dit Molenaar inspiratiecentrum vind je een tal van verschillende inloopdouche opstellingen en collecties. Er is altijd een adviseur aanwezig die je persoonlijk advies geeft en de mogelijkheden met je bespreekt. Je kunt binnenlopen of vooraf een afspraak maken.

Plan je 
showroom­afspraak

De Molenaar collectie in het echt bekijken? Kom langs in de showroom en ontdek de verschillende badkamerstijlen en mogelijkheden van Molenaar. We staan klaar om je te adviseren.

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-sand 2306_Conversieblokken-1982x1114px-Mobile_Showroomafspraak

Inspiratie en voorbeelden van andere badkamerrenovaties in de regio Den Haag

Ontdek de transformaties van badkamers van tevreden klanten en laat je inspireren voor jouw eigen renovatieproject.

Laat je inspireren en kies je eigen stijl