Amsterdam

Badkamerrenovatie in Amsterdam

Gratis inspiratiemagazine

Persoonlijk advies in onze showroom?

Op zoek naar een badkamerrenovatie in Amsterdam?

 Komt één of meer van de volgende situaties je bekend voor, en woon je in de omgeving van Amsterdam?

  • Je gebruikt het bad niet meer
  • De instap van het bad of douche is te hoog
  • Je hebt meer ruimte en gemak nodig bij in- en uit de douche stappen
  • De badkamer verdient een frisse en nieuwe uitstraling
  • Maar je wilt niet meer zelf breken, verbouwen, renoveren
  • En graag snel maar wel kwalitatief goed.

In Amsterdam verzorgt Molenaar Badkamers regelmatig badkamerrenovaties. Binnen één dag vervangen we je oude bad of douche door een comfortabele inloopdouche. Daarnaast vernieuwen we ook graag je wastafelmeubel, toilet en radiatoren, zonder ingrijpende verbouwingen.

Of je nu een kleine of ruime badkamer hebt, bij Molenaar bieden we badkamerrenovaties op maat, volledig afgestemd op jouw wensen. We hebben al meer dan 10.000 tevreden klanten geholpen.

Industriële badkamer met zwarte omlijsting en douchegarnituur en houten krukje
druppel

ONTVANG HET 
GRATIS INSPIRATIEMAGAZINE

Laat je inspireren door verschillende badkamerstijlen, maak kennis met onze vakmensen en lees alles over onze innovatieve producten. Vraag het gratis magazine aan en ontdek de badkamer van morgen!

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-graphite Mobile-Onder_magazine_Natasja

Badkamer laten renoveren zonder wekenlange verbouwing?

Als het idee van een badkamerverbouwing je afschrikt vanwege de verwachte wekenlange rommel, stof en het continu in- en uitlopen van mensen, dan hebben we goed nieuws voor je. Jouw inloopdouche wordt namelijk binnen slechts één dag geplaatst, zonder dat er sprake is van hak- en breekwerk. Direct op de plek waar voorheen je oude bad of douchecabine stond. Hierdoor kun je binnen 24 tot 48 uur alweer genieten van je vernieuwde douche, zodra de kit volledig is uitgehard. Molenaar Badkamers biedt vrijwel altijd een passende oplossing en staat klaar om ook jouw badkamer te transformeren in Amsterdam.

Welke badkamerrenovatie past bij mij?

Van een veilige inloopdouche tot complete badkameraanpassing, Molenaar heeft een oplossing voor ieder type badkamer. Welke badkamer renovatie het beste past, hangt af van jouw wensen en behoeften.

Onze aanpak en werkwijze

Ook in Amsterdam staat jouw veilige douche binnen één dag klaar, dankzij ons team van professionals: de ervaren installateurs van Molenaar. Bij ons is een grondige voorbereiding niet slechts de helft, maar 80% van het werk. Wij nemen het volledige proces van A tot Z voor onze rekening. Of je nu in hartje centrum woont in de Pijp, of in andere wijken zoals Oud Zuid, West, IJbrug, Sloterdijk en daarbuiten, ons montageteam begint vroeg in de ochtend. Ze beginnen met het zorgvuldig demonteren van het oude bad of douche en plaatsen vervolgens met precisie de nieuwe veilige douche. Na afloop wordt alles keurig opgeruimd en achtergelaten. Het team van Molenaar keert dan terug naar huis vanuit Amsterdam.

Bezoek een inspiratiecentrum in de buurt van Amsterdam

Ben je woonachtig in Amsterdam, Haarlem, Amstelveen, Aalsmeer, Rijsenhout, Hoofddorp, Diemen, Zaandam, Purmerend, Naarden, Hilversum, Bussum of daar in de buurt? Wil je inspiratie opdoen in een showroom? Je bent van harte welkom in onze Molenaar showroom in Katwijk aan Zee. Hier vind je meerdere inloopdouche opstellingen, alle collecties met allerlei comfortopties. Meestal is hier een adviseur aanwezig die je persoonlijk advies geeft en de mogelijkheden met je bespreekt. Je kunt binnenlopen of vooraf een afspraak maken.

Plan je 
showroom­afspraak

De Molenaar collectie in het echt bekijken? Kom langs in de showroom en ontdek de verschillende badkamerstijlen en mogelijkheden van Molenaar. We staan klaar om je te adviseren.

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-sand 2306_Conversieblokken-1982x1114px-Mobile_Showroomafspraak

Inspiratie en voorbeelden van andere badkamer renovaties in de regio Amsterdam

Ontdek de transformaties van badkamers van tevreden klanten en laat je inspireren voor jouw eigen renovatieproject.

Laat je inspireren en kies je eigen stijl