Amsterdam

Badkamerrenovatie in Amsterdam

Gratis inspiratiemagazine

Persoonlijk advies in onze showroom?

Op zoek naar een badkamerrenovatie in Amsterdam?

 Komt één of meer van de volgende situaties je bekend voor, en woon je in de omgeving van Amsterdam?

  • Je gebruikt het bad niet meer
  • De instap van het bad of douche is te hoog
  • Je hebt meer ruimte en gemak nodig bij in- en uit de douche stappen
  • De badkamer verdient een frisse en nieuwe uitstraling
  • Maar je wilt niet meer zelf breken, verbouwen, renoveren
  • En graag snel maar wel kwalitatief goed.

In Amsterdam voert Molenaar Badkamers regelmatig badkamerrenovaties uit. Binnen één dag vervangen we het oude bad of de douche door een comfortabele (inloop)douche. Daarbij bieden we de mogelijkheid om ook het wastafel- of badkamermeubel, toilet en radiatoren te vernieuwen, en dit alles zonder dat er sprake is van ingrijpende verbouwingen.

Of je nu een compacte of ruime badkamer hebt, Molenaar is gespecialiseerd in badkamerrenovaties op maat, afgestemd op jouw specifieke wensen. We hebben inmiddels meer dan 10.000 klanten met succes geholpen.

Industriële badkamer met zwarte omlijsting en douchegarnituur en houten krukje
druppel

ONTVANG HET 
GRATIS INSPIRATIEMAGAZINE

Laat je inspireren door verschillende badkamerstijlen, maak kennis met onze vakmensen en lees alles over onze innovatieve producten. Vraag het gratis magazine aan en ontdek de badkamer van morgen!

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-graphite Mobile-Onder_magazine_Natasja

Badkamer laten renoveren zonder wekenlange verbouwing?

 Als het idee van een badkamerverbouwing je afschrikt vanwege de verwachte wekenlange rommel, stof en de continue in- en uitloop van mensen, dan hebben we goed nieuws voor je. Jouw inloopdouche wordt namelijk binnen slechts één dag geplaatst, zonder dat er sprake is van hak- en breekwerk, direct op de plek waar voorheen je oude bad of douchecabine stond. Hierdoor kun je binnen 24 tot 48 uur alweer genieten van je vernieuwde douche, zodra de kit volledig is uitgehard. Molenaar Badkamers biedt vrijwel altijd een passende oplossing en staat klaar om ook jouw badkamer te transformeren in Amsterdam.

Welke badkamerrenovatie past bij mij?

Van een veilige inloopdouche tot complete badkameraanpassing, Molenaar heeft een oplossing voor ieder type badkamer. Welke badkamer renovatie het beste past, hangt af van jouw wensen en behoeften.

Bezoek ons Open Huis 
op zaterdag 30 maart

Op je gemak een kijkje nemen in onze showroom vol badkameroplossingen? Laat je verrassen door de nieuwste trends en ga zonder afspraak op ontdekkingstocht tijdens ons Open Huis. 

background 2402_Open-huis-Maart_Widget_Open-Huis_1982x1114

Onze aanpak en werkwijze

Ook in Amsterdam wordt jouw veilige douche binnen één dag geplaatst, en dit kan alleen worden verwezenlijkt door ons team van professionals, de ervaren installateurs van Molenaar. Bij ons is een grondige voorbereiding niet slechts de helft, maar 80% van het werk. Wij nemen het volledige proces van A tot Z voor onze rekening. Of je nu in hartje centrum woont in de Pijp, of in andere wijken zoals Oud Zuid, West, IJbrug, Sloterdijk en daarbuiten, het montageteam van Molenaar begint vroeg in de ochtend. Ze starten met het zorgvuldig demonteren van het oude bad of douche en plaatsen vervolgens met precisie de nieuwe veilige douche. Na afloop wordt alles keurig opgeruimd en achtergelaten. Het team van Molenaar keert dan terug naar huis vanuit Amsterdam.

Bezoek een inspiratiecentrum in de buurt van Amsterdam

Ben je woonachtig in Amsterdam, Haarlem, Amstelveen, Aalsmeer, Rijsenhout, Hoofddorp, Diemen, Zaandam, Purmerend, Naarden, Hilversum, Bussum of daar in de buurt? Wil je inspiratie opdoen in een showroom? Je bent van harte welkom in onze Molenaar showroom in Katwijk aan Zee. Hier vind je meerdere inloopdouche opstellingen, alle collecties met allerlei comfortopties. Meestal is hier een adviseur aanwezig die je persoonlijk advies geeft en de mogelijkheden met je bespreekt. Je kunt binnenlopen of vooraf een afspraak maken.

Plan je 
showroom­afspraak

De Molenaar collectie in het echt bekijken? Kom langs in de showroom en ontdek de verschillende badkamerstijlen en mogelijkheden van Molenaar. We staan klaar om je te adviseren.

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-sand 2306_Conversieblokken-1982x1114px-Mobile_Showroomafspraak

Inspiratie en voorbeelden van andere badkamer renovaties in de regio Amsterdam

 Bekijk de voor- en na renovatie van badkamers van een aantal blije klanten en doe ideeën op via de foto’s.

Laat je inspireren en kies je eigen stijl