Amersfoort

Badkamerrenovatie in Amersfoort

Gratis inspiratiemagazine

Persoonlijk advies in onze showroom?

Op zoek naar een badkamerrenovatie in Amersfoort?


Ben je een inwoner van Amersfoort en herken je jezelf in een van de volgende situaties?

  • Je maakt geen gebruik meer van het bad.
  • De instap van je bad of douche is te hoog.
  • Je hebt behoefte aan meer ruimte en gemak bij het in- en uitstappen van de douche.
  • Je badkamer heeft een opfrisbeurt nodig en verdient een nieuwe uitstraling.
  • Maar je wilt niet zelf breken, verbouwen of renoveren.
  • En het liefst wil je snel, maar wel kwalitatief goed resultaat.

Molenaar Badkamers biedt in Amersfoort een efficiënte oplossing voor badkamerrenovaties. Binnen één dag vervangen we het bestaande bad of de douche door een veilige (inloop)douche, en vernieuwen we tevens het sanitair, inclusief wastafel- of badkamermeubels, toiletten en radiatoren. Dit alles zonder gedoe van ingrijpende verbouwingen.

Of je nu een compacte of ruime badkamer hebt, Molenaar staat garant voor badkamerrenovaties op maat, afgestemd op jouw persoonlijke wensen. We zijn trots dat we al meer dan 10.000 klanten hebben kunnen voorzien van deze service.

Marmer Chic badkamer met zwarte omlijsting naast hangend toilet en koraalrode handdoek
druppel

ONTVANG HET 
GRATIS INSPIRATIEMAGAZINE

Laat je inspireren door verschillende badkamerstijlen, maak kennis met onze vakmensen en lees alles over onze innovatieve producten. Vraag het gratis magazine aan en ontdek de badkamer van morgen!

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-graphite Mobile-Onder_magazine_Natasja

Badkamer laten renoveren zonder wekenlange verbouwing?

Ben je huiverig voor een badkamerverbouwing vanwege de verwachte overlast, stof en het constante in- en uitlopen van mensen? Dan hebben we goed nieuws voor je. Met onze 'veilige' douche wordt je badkamer in slechts één dag getransformeerd, zonder het gedoe van hak- en breekwerk. Onze deskundige installateurs plaatsen de nieuwe douche direct op de plek van je oude bad of douche. Binnen 24 tot 48 uur kun je al genieten van je vernieuwde douche, zodra de kit volledig is uitgehard. Molenaar Badkamers biedt op maat gemaakte oplossingen en staat klaar om ook jouw badkamer in Amersfoort te transformeren. Welke oplossing past het beste bij jou?

Welke badkamerrenovatie past bij mij?

Of je nu op zoek bent naar een veilige inloopdouche of een volledige badkameraanpassing, bij Molenaar vind je altijd een oplossing die past bij jouw badkamer. We begrijpen dat elke badkamer uniek is en daarom bieden we maatwerk oplossingen die aansluiten bij jouw specifieke wensen en behoeften.

Onze aanpak en werkwijze

In Amersfoort staat Molenaar Badkamers garant voor jouw inloopdouche, geplaatst binnen één dag! Dit wordt mogelijk gemaakt door ons team van professionals, echte vakmensen bij Molenaar. Bij ons is een grondige voorbereiding niet slechts de helft, maar 80% van het werk. Wij verzorgen het gehele proces van A tot Z. Of je nu midden in het bruisende centrum bij de Beestenmarkt woont, of in nabijgelegen plaatsen zoals Stoutenburg, Dorrestein, Leusdenkwartier, Soesterkwartier en daarbuiten, het montageteam van Molenaar begint vroeg in de ochtend. Ze starten met het zorgvuldig demonteren van het oude bad of douche en plaatsen vervolgens met uiterste precisie jouw nieuwe inloopdouche. Na afloop wordt alles keurig opgeruimd en achtergelaten. De badmeesters keren dan terug naar huis, voldaan na een geslaagde klus in Amersfoort.

Bezoek een inspiratiecentrum in de buurt van Amersfoort

Ben je woonachtig in de omgeving van Amersfoort, Leusden, Baarn, Soest, Hilversum of Nijkerk? Wil je inspiratie en ideeën opdoen in een badkamerwinkel? Je bent van harte welkom in onze Molenaar showroom in Bussum. Hier vind je minimaal 2 verschillende inloopdouche opstellingen, alle collecties met allerlei comfortopties. Je kunt binnenlopen of vooraf een afspraak maken.

Plan je 
showroom­afspraak

De Molenaar collectie in het echt bekijken? Kom langs in de showroom en ontdek de verschillende badkamerstijlen en mogelijkheden van Molenaar. We staan klaar om je te adviseren.

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-sand 2306_Conversieblokken-1982x1114px-Mobile_Showroomafspraak

Inspiratie en voorbeelden van andere badkamerrenovaties in de regio Amersfoort

Ontdek de transformaties van badkamers van tevreden klanten en laat je inspireren voor jouw eigen renovatieproject.

Laat je inspireren en kies je eigen stijl