Amersfoort

Badkamer renovatie in Amersfoort

Gratis Inspiratie magazine

Persoonlijk advies in onze showroom?

Op zoek naar een badkamer renovatie in Amersfoort?

 Komt één of meer van de volgende situaties je bekend voor, en woon je in de omgeving van Amersfoort?

  • Je gebruikt het bad niet meer
  • De instap van het bad of douche is te hoog
  • Je hebt meer ruimte en gemak nodig bij in- en uit de douche stappen
  • De badkamer verdient een frisse en nieuwe uitstraling
  • Maar je wilt niet meer zelf breken, verbouwen, renoveren
  • En graag snel maar wel kwalitatief goed.

Wij realiseren regelmatig een badkamer renovatie in Amersfoort. Wij vervangen dan in 1 dag het oude bad of de douche voor een veilige (inloop)douche. Ook het wastafel- of badkamermeubel, toilet en radiatoren kunnen wij voor je vervangen. En dat zonder ingrijpende verbouwing.

Voor zowel kleine als grote badkamers, Molenaar is gespecialiseerd in badkamerrenovaties op maat volgens jouw wensen en behoeften. Inmiddels hebben wij meer dan 10.000 klanten mogen helpen.

Marmer Chic badkamer met zwarte omlijsting naast hangend toilet en koraalrode handdoek
druppel

ONTVANG HET 
GRATIS INSPIRATIEMAGAZINE

Laat je inspireren door verschillende badkamerstijlen, maak kennis met onze vakmensen en lees alles over onze innovatieve producten. Vraag het gratis magazine aan en ontdek de badkamer van morgen!

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-graphite Mobile-Onder_magazine_Natasja

Badkamer laten renoveren zonder wekenlange verbouwing?

Je wilt heel graag de badkamer (deels) laten verbouwen, maar ziet enorm op tegen de wekenlange rommel, stof en mensen die in- en uitlopen. Geen zorgen, jouw ‘veilige’ douche wordt in 1 dag geplaatst, zonder hak- en breekwerk, op de plaats van het oude bad of douche. Je kunt binnen 24 uur tot 48 uur weer douchen. De kit moet goed uitharden. We bieden in bijna alle gevallen een passende oplossing. Zo kunnen we ook jouw badkamer verbouwen in Amersfoort. Welke past bij jou?

Welke badkamer renovatie past bij mij?

Van een veilige inloopdouche tot complete badkameraanpassing, Molenaar heeft een oplossing voor ieder type badkamer. Welke badkamer renovatie het beste past, hangt af van jouw wensen en behoeften.

Onze aanpak en werkwijze

Ook in Amersfoort is je inloopdouche binnen één dag geplaatst! Dit kan alleen door een team van professionals, echte vakmensen van Molenaar. Een goede voorbereiding is bij ons niet het halve werk, maar 80% van het werk. Wij zorgen voor het hele proces van A tot Z. Of je nou in hartje centrum woont bij de Beestenmarkt, of Stoutenburg, Dorrestein, Leusdenkwartier, Soesterkwartier en daarbuiten, het Molenaar montageteam begint vroeg in de ochtend. Zij starten met demonteren van bad of douche en plaatsen vervolgens zorgvuldig je nieuwe inloopdouche. Alles wordt daarna opgeruimd en netjes achtergelaten. De badmeesters keren vanuit Amersfoort terug naar huis.

Bezoek een inspiratiecentrum in de buurt van Amersfoort

Ben je woonachtig in de omgeving van Amersfoort, Leusden, Baarn, Soest, Hilversum of Nijkerk? Wil je inspiratie en ideeën opdoen in een badkamerwinkel? Je bent van harte welkom in onze Molenaar showroom in Bussum. Hier vind je minimaal 2 verschillende inloopdouche opstellingen, alle collecties met allerlei comfortopties. Je kunt binnenlopen of vooraf een afspraak maken.

Plan je 
showroom­afspraak

De Molenaar collectie in het echt bekijken? Kom langs in de showroom en ontdek de verschillende badkamerstijlen en mogelijkheden van Molenaar. We staan klaar om je te adviseren.

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-sand 2306_Conversieblokken-1982x1114px-Mobile_Showroomafspraak

Inspiratie en voorbeelden van andere badkamer renovaties in de regio Amersfoort

 Bekijk de voor- en na renovatie van badkamers van een aantal blije klanten en doe ideeën op via de foto’s.

Laat je inspireren en kies je eigen stijl