CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon
Wilt u weten wat wij in verband met corona doen? Klik hier

Wandpanelen of badkamertegels?

Home » Badkamer inspiratie » Wandpanelen of tegels

5x de voordelen van wandpanelen in de badkamer

Heeft u weleens gedacht aan wandpanelen in de badkamer? Het lijkt vaak vanzelfsprekend om te kiezen voor badkamer tegels, maar panelen hebben een hele hoop voordelen. We zetten ze hier allemaal voor u op een rijtje.

Voordeel 1: Gemakkelijk schoon te maken

De wandpanelen van Molenaar zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Dit komt doordat de panelen zijn voorzien van een HPL toplaag. Deze laag is ongevoelig voor schimmels. Bovendien hebben de wandpanelen geen voegen. Dat scheelt een hoop schoonmaakwerk, want voegen vervuilen snel. Vooral dweilwater en vocht zorgen voor kalkaanslag en het ontstaan van schimmel in de voegen. Voegen schrobben is dus verleden tijd als u kiest voor wandpanelen!

Voordeel 2: Geen voegen die kunnen verkleuren

Nog een voordeel van voegloze wandpanelen: geen voegen, dus die kunnen ook niet verkleuren! De voegen tussen badkamertegels verkleuren omdat ze poreus zijn. De wandpanelen van Molenaar passen perfect in elkaar, waardoor er geen naden zichtbaar zijn. Daardoor ziet uw badkamer er strak uit, en bovendien is het erg hygiënisch. Vuil krijgt geen kans meer om zich op te hopen, waardoor de badkamer veel langer mooi blijft. De wandpanelen van Molenaar zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die niet verkleuren. Zelfs niet door externe factoren zoals de zon.

Voordeel 3: Gegarandeerd waterdicht

Waar tegels gevoelig zijn voor lekkage, zijn de wandpanelen van Molenaar voorzien van een HPL toplaag die 100% waterdicht is. Bovendien zijn de wandpanelen gemaakt van materialen die erg lang meegaan. U krijgt 15 jaar garantie op de wandpanelen!

Voordeel 4: Ook verkrijgbaar met tegelmotief

Molenaar biedt een ruim assortiment aan wandpanelen. Zo kunt u bijvoorbeeld voor basic wit gaan, maar u kunt ook kiezen voor een beton- of marmerlook. Toch liever tegels? Onze wandpanelen zijn ook beschikbaar met tegelmotief. In de toplaag van het paneel is het tegelmotief gefreesd. Deze is niet van echt te onderscheiden, maar biedt u wel alle gemakken en de onderhoudsvriendelijkheid van wandpanelen.

Voordeel 5: Snel en gemakkelijk te plaatsen

Omdat de wandpanelen over de bestaande badkamermuur worden geplaatst, zijn deze snel en gemakkelijk te monteren. Dit scheelt ontzettend veel tijd ten opzichte van het plaatsen van al die kleine badkamer tegels. Bovendien is het niet nodig om alle oude tegels uit de badkamer te slopen, wat een hoop hak- en breekwerk voorkomt.

Ontvang de gratis brochure

  • Meer dan 30 pagina's vol inspiratie en informatie over onze oplossingen en veilig douchen.
  • Meer dan 100.000 keer aangevraagd.
  • Ontvang de inspiratiegids binnen 2 werkdagen thuis.