CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon
Wilt u weten wat wij in verband met corona doen? Klik hier
Home » Badkamer inspiratie » Voltooide badkamerprojecten

Klanten vertellen over de ervaring met Molenaar

Molenaar heeft een badkameroplossing voor iedereen. Dat kan een simpele aanpassing zijn, zoals het monteren van een wandgreep op een slimme plek, maar we kunnen ook uw hele badkamer onder handen nemen. Denk aan de plaatsing van een comfortdouche, wastafelmeubel, radiatoren en een antislip-vloer in uw hele badkamer. Inmiddels hebben wij meer dan 10.000 klanten mogen helpen met het aanpassen van hun badkamer. Zij vertellen u hoe zij de samenwerking met Molenaar hebben ervaren en laten graag zien hoe het eindresultaat is geworden.

Bekijk hieronder de reacties en eindresultaten van blije klanten of lees de ervaringen op Trustpilot.

De heer Pikker over zijn Molenaar Comfortdouche

De heer Pikker heeft er recentelijk voor gekozen om een Molenaar inloopdouche te laten plaatsen in plaats van zijn bad. De heer Pikker: ”Eind vorig jaar hebben we dit appartement in Bussum gekocht, mét ligbad. Eigenlijk vond ik dat wel bezwaarlijk, omdat ik slechte knieën heb. Daarom hebben we ervoor gekozen om een inloopdouche te laten plaatsen.”

''Het eindresultaat is fantastisch''

Mevrouw Nieuwlands over haar Molenaar Comfortdouche

Mevrouw Nieuwlands heeft er recentelijk voor gekozen om een Molenaar inloopdouche te laten plaatsen in plaats van haar bad. Wij gingen bij haar langs en in een openhartig gesprek vertelt zij over haar keuze voor de Molenaar Comfortdouche.

''Het eindresultaat vind ik prachtig''

Mevrouw Bijlstra over haar Molenaar Comfortdouche

Mevrouw Bijlstra heeft er recentelijk voor gekozen om haar bestaande badkamer aan te passen. Wij gingen bij haar langs en in een openhartig gesprek vertelt zij over haar keuze voor de Molenaar Comfortdouche.

''Wij zijn uiterst tevreden''

De heer Moonen over zijn Molenaar Comfortdouche

Meneer Moonen heeft een tijdje geleden gekozen om zijn bestaande badkamer aan te passen. Wij gingen bij hem langs en in een openhartig gesprek vertelt hij over zijn keuze voor de Molenaar Comfortdouche.

''Ik ben er heel tevreden over''

Ontvang de gratis brochure

  • Meer dan 30 pagina's vol inspiratie en informatie over onze oplossingen en veilig douchen.
  • Meer dan 100.000 keer aangevraagd.
  • Ontvang de inspiratiegids binnen 2 werkdagen thuis.

Voor- en na eindresultaten bij klanten