Industriële badkamer met zwarte omlijsting en douchegarnituur en houten krukje

Het luxe hotelgevoel bij je thuis

Gratis inspiratiemagazine

Showroom in de buurt vinden

Ultiem douchegenot in eigen badkamer

Het genot van een luxe hoteldouche, maar dan bij jou thuis! Wanneer je kiest voor een Molenaar badkamer, dan krijg je verschillende opties en extra keuzemogelijkheden om de badkamer comfortabeler te maken. Zo beleef je het hotelgevoel in je eigen badkamer. We zetten een aantal mogelijkheden voor je op een rij.

 

Luxe antislip douchevloer

De antislip douchevloer van Molenaar is niet alleen de veiligste van Nederland, maar is ook nog eens ontzettend comfortabel. De antislip coating voelt warm en comfortabel aan onder je voeten en geeft veel grip, zodat je met een veilig gevoel onder de douche stapt. De douchevloer is verkrijgbaar in diverse kleuren. Zo richt je jouw badkamer naar eigen smaak in!

Donkere antislip douchevloer
druppel

Ontvang het 
gratis inspiratiemagazine

Laat je inspireren door verschillende badkamerstijlen, maak kennis met onze vakmensen en lees alles over onze innovatieve producten. Vraag het gratis magazine aan en ontdek de badkamer van morgen!

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-graphite Mobile-Onder_magazine_los

Sunshower

De kracht van de zon, het hele jaar door! De Sunshower maakt gebruik van de kracht van zonlicht om de bloedcirculatie te verbeteren en de vitamine D aanmaak van je lichaam te stimuleren. Hierdoor voel je je fitter, vitaler en energieker. En dat allemaal in je eigen douche!

Douchewc voor ultiem comfort en hygiëne

Heb je weleens van de douchewc van Geberit gehoord? Steeds meer mensen ontdekken het comfort en hygiëne van het reinigen met water na een toiletbezoek. Met warm water reinig je gevoelige lichaamsdelen beter en zachter dan met toiletpapier. Dit geeft een ultiem verfrissend gevoel!

MEER INSPIRATIE? ONTVANG HET GRATIS MAGAZINE

Regendouche van Hansgrohe

Bij Molenaar werken we uitsluitend met A-kwaliteit producten van gerenommeerde merken, zoals Hansgrohe. Hansgrohe is al 120 jaar een begrip in de sanitairwereld. De regendouche van Hansgrohe, met afzonderlijk afneembare handdouche, maakt dat je iedere dag met plezier onder de douche stapt. Puur genieten!

GERELATEERDE BLOGS

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Molenaar nieuwsbrief

MEER INSPIRATIE? ONTVANG HET GRATIS MAGAZINE