Monteur aan het werk in basic badkamer met gereedschap

Badkamerrenovatie zonder tegels?
 

Gratis inspiratie magazine

Showroom in de buurt vinden

Een badkamerrenovatie zonder tegels

Denk je aan de wandbekleding van de badkamer, dan denk je waarschijnlijk gelijk aan tegels. Tegels lijken thuis te horen in iedere badkamer. Maar niets is minder waar! Een badkamerrenovatie is heel goed te realiseren zonder gebruik van tegels. Met waterbestendige wandpanelen heb je binnen een mum van tijd een super mooie, strakke en nieuwe badkamer. Op deze pagina vind je handige informatie voor het renoveren van je badkamer zonder tegels.

Wandpanelen over het bestaande tegelwerk

Met de waterdichte wandbekleding van Molenaar zorgt het verbouwen van je badkamer voor een stuk minder overlast dan wanneer je de badkamer opnieuw laat betegelen. De wandpanelen worden namelijk over het bestaande tegelwerk heen geplaatst. Zo kun je de badkamer renoveren zonder breken.

De wandpanelen zijn een erg praktisch alternatief voor tegels. Onze waterbestendige panelen zijn zeer onderhoudsvriendelijk en zijn het perfecte alternatief voor tegels in de badkamer. De panelen zijn 100% waterdicht en te verkrijgen in diverse kleuren en patronen. Zo hebben we onder andere panelen met betonlook, panelen met marmerlook en basic witte wandpanelen. Met de wandpanelen uit de Molenaar collectie creëer je altijd een badkamerstijl die bij je past. De kwaliteit is gegarandeerd: je krijgt 15 jaar garantie op onze wandpanelen.

Voordelen van panelen 

als alternatief van tegels

De waterdichte panelen zijn gemakkelijk te bevestigen doordat ze perfect in elkaar passen. Dat ziet er niet alleen erg mooi uit, maar het is ook nog eens een stuk hygiënischer. Vuil krijgt minder kans om zich op te hopen, waardoor de badkamer veel langer mooi blijft. Dat maakt deze platen erg geschikt voor een eenvoudige badkamer renovatie.

  • 4 keer zo snel als tegelen
  • Hoogwaardige uitstraling
  • Grote keuzemogelijkheden
  • Zeer eenvoudig schoon te houden
  • Goedkoper dan tegels

Onze badkamerrenovatie oplossingen 

Ontvang het 
gratis inspiratiemagazine

Laat je inspireren door verschillende badkamerstijlen, maak kennis met onze vakmensen en lees alles over onze innovatieve producten. Vraag het gratis magazine aan en ontdek de badkamer van morgen!

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-graphite Mobile-Onder_magazine_los

Indeling blijft hetzelfde

Bij het aanpassen van je badkamer veranderen we niets aan de huidige indeling. Dat betekent dat we de nieuwe inloopdouche terugplaatsen op de plek van de oude douche of het bad. Wil je meer elementen vervangen? Ook het wastafelmeubel en het toilet plaatsen we terug op dezelfde plek. We maken gebruik van de huidige leidingen en voeren vrijwel geen hak- en breekwerk uit. Zo garanderen we een snelle plaatsing en weinig overlast.

Een badkamer zonder tegels
WERKWIJZE

Inmeter neemt de maten op

Montage zonder hakken en breken

Badkamer renoveren 
met een nieuwe look als resultaat

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamerlook? Dan zijn er een aantal mogelijkheden om je badkamer te renoveren zonder tegels. Naast onze waterdichte wandpanelen die we tegen de bestaande wandtegels plaatsen, kun je ook de badkamervloer vervangen zonder tegels. Onze Floorpanels zijn een trendy alternatief voor vloertegels in de badkamer. Deze waterbestendige vloerpanelen plaatsen we over de bestaande badkamertegels heen. De Floorpanels zijn, net als onze Wallpanels, verkrijgbaar in diverse kleuren en designs. Onze collectie panelen voor op de vloer is zo samengesteld dat ze perfect passen bij de kleuren en patronen van onze Wallpanels. Op deze manier kun je de hele badkamer renoveren zonder tegels. 

Bij de installatie van de wandpanelen en vloerpanelen houden we altijd rekening met het leidingwerk. Zo heb je vaak al in 1 dag nieuwe wandpanelen en een nieuwe inloopdouche. Maar ook voor een complete badkameraanpassing kun je bij ons terecht. Wil je niet de hele badkamer aanpassen, maar wel andere elementen in de badkamer vervangen? We vervangen dan je bad of douche door een inloopdouche met nieuwe wandpanelen, en daarnaast passen we ook je toilet, wastafelmeubel of radiator aan. Dit scheelt ten eerste in de prijs ten opzichte van een complete badkameraanpassing. Daarnaast gaat het veel sneller en mag je altijd een mooi eindresultaat verwachten.

Het gemak van 
een advies aan huis

Een nieuwe badkamer samenstellen, gewoon vanuit je eigen woonkamer. Molenaar brengt de showroom bij je thuis! Vraag een thuisadvies aan en ontdek de mogelijkheden van Molenaar.  

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-royal 2306_Conversieblokken-1982x1114px-Mobile_Thuisadvies

Voor en na 

Gerelateerde blogs 

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Molenaar nieuwsbrief

MEER INFORMATIE ? ONTVANG HET GRATIS MAGAZINE