CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon
Wilt u weten wat wij in verband met corona doen? Klik hier

Complete badkamer inclusief montage

 • 11.752 tevreden klanten gingen u voor
 • CBW garantie
 • Eigen team van opgeleide Molenaar professionals
 • Badkamer wordt douche-klaar opgeleverd
 • Volledig op maat ontwerp en uitvoering
 • Zonder ingrijpende verbouwing

 

Weten of wij u ook in 1 dag kunnen helpen?

Doe de situatiecheck  Inspiratiegids ontvangen

Home » Badkamer renoveren » Complete badkamer

Complete badkamer in 1 dag

Een complete badkamer kiezen is erg eenvoudig bij Molenaar. Voor het gemak hebben wij diverse collecties samengesteld in diverse stijlen en kleuren. Zo hoeft u zelf niet ieder element of badkamermeubel te kiezen en te bedenken of het past binnen het geheel. Ook scheelt het veel tijd als u kiest voor een complete badkamer. Alle elementen zijn mooi op elkaar afgestemd in een complete badkamer. Handig als u nog niet helemaal weet waar u naar op zoek bent. Laat u inspireren en op ideeën brengen door onze verschillende collecties. Onze adviseurs staan klaar om samen met u een comfortabele en complete badkamer samen te stellen.

Molenaar is gespecialiseerd in een badkamer renovatie in 1 dag. We plaatsen een inloopdouche of douchecabine op maat op de plek van uw oude bad of douche. Maar we kunnen ook uw complete badkamer onder handen nemen met de plaatsing van een inloopdouche, toilet, wastafelmeubel, kranen, radiatoren en een antislip vloer. Geen wekenlange verbouwing, maar al in 2 á 3 dagen gerealiseerd.

Adviesgesprek     Inspiratiegids ontvangen

Stel uw complete badkamer samen

Molenaar biedt vier collecties aan in diverse kleuren en patronen. De collecties zijn onderling ook te combineren tot een complete badkamer.

Primair collectie

De Primair collectie brengt uw badkamer terug tot de essentie. Met onze comfortdouche geniet u iedere dag opnieuw en dankzij de onderhoudsvriendelijke panelen is de douche gemakkelijk schoon te houden.

Kleur: Wit
Panelen: tot 2 meter hoog
Afmeting: Elke maat mogelijk

Primair+ collectie

De Primair+ collectie gaat verder waar onze basiscollectie ophoudt. Met de keuze uit meerdere kleuren kunt u uw badkamer geheel naar eigen smaak inrichten. Wat dacht u van parelgrijs, aardebruin of inktzwart?

Kleur: Cement, Antraciet, Ebony en Klei
Panelen: tot 2 meter hoog
Afmeting: Elke maat mogelijk

Deluxe collectie

De Deluxe collectie is het toonbeeld van comfort en luxe design. Door een breed aanbod aan stijlen creëert u de badkamer waar u nog jarenlang plezier van heeft. Of u nu gaat voor een klassieke uitstraling in titaanwit of toch voor een meer industriële look in de kleur leisteen met bijpassende douchevloer en accessoires, met de Deluxe collectie ervaart u altijd het ultieme comfort.

Kleur: Wolken wit, Titaan wit, Zandstrand wit, Leisteen grijs en Gebroken beton
Garnituur: Grohe
Panelen: tot 2,4 meter hoog, in diverse patronen en motieven
Afmeting: Elke maat mogelijk

Deluxe+ collectie

Met de Deluxe+ collectie ga je voor het beste en creëer je een wellness ervaring gewoon bij u thuis. Voor iedereen die het maximale uit zijn of haar badkamer wil halen. De keuze uit diverse natuur- en houttinten zorgen voor een fraaie landelijke uitstraling. En onder de hoogwaardige regendouche wordt het moeilijk om niet weg te dromen.

Kleur: Kiezel beige, Oerhout, Roodkoper, Zwart natuursteen, Industrieel beige en Woestijnzand.
Garnituur: Hansgrohe
Panelen: tot 2,4 meter hoog, in diverse patronen en motieven
Afmeting: Elke maat mogelijk

 

Ontvang gratis de inspiratiegids

 • Meer dan 30 pagina's vol inspiratie en informatie over onze oplossingen en veilig douchen
 • Jaarlijks meer dan 15.000 keer aangevraagd.
 • Ontvang de inspiratiegids binnen 2 werkdagen thuis.

Complete badkamer inclusief montage

U koopt bij Molenaar een complete badkamer inclusief montage. Daarnaast is een badkamer renovatie bij Molenaar vaak al in binnen enkele dagen gerealiseerd, zonder hak- en breekwerk. Dus geen wekenlange verbouwing. De meest voorkomende renovatie is het bestaande bad vervangen door een inloopdouche, waterdichte wandpanelen, wastafels, radiator en een nieuw toilet. De inloopdouche wordt voorzien van moderne, waterdichte wandpanelen geschikt voor de gehele badkamer. Wij monteren de wandpanelen eenvoudig over uw bestaande tegelwerk. Alles wordt netjes gekit en uw nieuwe badkamer is vaak al in 2 á 3 dagen klaar voor gebruik! Rotzooi en puin van uw huidige badkamer word netjes opgeruimd en meegenomen door ons montage team.

Bezoek één van
onze inspiratiecentra

Bezoek één van
onze inspiratiecentra

 • Bekijk diverse badkamer opstellingen
 • Deskundig advies op maat
 • Heerlijke koffie en gratis parkeren.