CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon
Wilt u weten wat wij in verband met corona doen? Klik hier

Complete badkamer inclusief montage

Plan een adviesgesprek in uw showroom
Home » Badkamer renoveren » Complete badkamer aanpassing

Uw badkamer renovatie van A tot Z in onze handen

Molenaar is gespecialiseerd in badkamer renovaties in 1 dag, zonder grote verbouwing. Of u nu een kleine of grote badkamer heeft, wij hebben een badkamer renovatie voor iedereen, op maat gemaakt, die voldoet aan al uw wensen en behoeften. We plaatsen een veilige inloopdouche of douchecabine op maat op de plek van uw oude bad of douche. Indien gewenst vervangen we ook wastafelmeubels, radiatoren en het toilet. Inmiddels hebben wij meer dan 10.000 klanten mogen helpen met het renoveren van hun badkamer.

 

Win een Rituals pakket

Vraag vandaag nog de brochure aan en maak kans op een Rituals Relaxpakket! Elke week verloten we 2 cadeausets onder de aanvragers van de Molenaar brochure.

Ja, stuur mij de gratis brochure!

Fris het Voorjaar
in met Molenaar

Uw complete badkamer aanpassen zonder grote verbouwing

Bent u van plan om de volledige badkamer aan te pakken? Het kan nog best een lastige klus zijn om, tussen al die verschillende stijlen, de perfecte badkamer te vinden.

Bij Molenaar maken we het u graag gemakkelijker. Wij bieden 3 collecties die u helemaal kunt mixen en matchen naar uw eigen stijl. Van inloopdouche tot wastafel en van wanden tot de vloer: we passen uw gehele badkamer aan binnen 3 tot 5 dagen. We ontzorgen u van A tot Z en met ons eigen team van adviseurs, inmeters en monteurs vindt u bij ons alles onder 1 dak. Wel zo prettig!

Is dit niet uw gewenste oplossing? Bekijk hier onze andere badkameroplossingen.

In 4 stappen naar een nieuwe badkamer

Een nieuwe badkamer bij Molenaar: wat komt daar allemaal bij kijken? We leggen onze werkwijze uit in 4 stappen.

1

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

Om uw wensen en behoeften goed in kaart te brengen, plant u eerst een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs. Onze tip: plan een adviesgesprek in de showroom bij u in de buurt en laat u gelijk inspireren!

Plan uw bezoek
2

Meten is weten

Meten is weten

Heeft u de keuze voor Molenaar gemaakt? Fijn! We plannen snel een datum waarop de inmeter bij u langskomt om alles nauwkeurig op te meten. Zo weten we zeker dat we de juiste materialen voor u klaarzetten.

Lees meer
3

Orderverwerking

Orderverwerking

Alle informatie is binnen en we kunnen voor u aan de slag! We verwerken uw order, plannen de plaatsing met u in en bestellen alle materialen. We slaan uw bestelling op in ons eigen magazijn.

Lees meer
4

De plaatsing

De plaatsing

De week van plaatsing is aangebroken! Van het plaatsen van de inloopdouche tot het monteren van de spiegel: onze monteurs denken aan ieder detail. Bent u benieuwd hoe zij dit doen?

Lees meer

Ontvang de gratis brochure

  • Meer dan 30 pagina's vol inspiratie en informatie over onze oplossingen en veilig douchen.
  • Meer dan 100.000 keer aangevraagd.
  • Ontvang de inspiratiegids binnen 2 werkdagen thuis.

Kom naar onze showroom voor inspiratie en advies

U bent van harte welkom in één van onze showrooms of presentatiepunten. In onze Molenaar showrooms vindt u diverse type inloopdouches, collecties met allerlei comfortopties. Tevens is er altijd een adviseur aanwezig die u persoonlijk advies geeft en de mogelijkheden met u bespreekt. In samenwerking met partners hebben wij ook presentatiepunten door heel Nederland waar u onze collecties en inloopdouches kunt bekijken. Deskundig personeel helpt u bij vragen en/of met passend advies.

Heeft u liever dat we bij u thuis langskomen? Geen probleem! U kunt vrijblijvend en gratis een afspraak aan huis maken met een adviseur.

Bezoek de showroom

Hoeveel kost een nieuwe complete badkamer?`

Bij Molenaar heeft u al een volledige nieuwe badkamer vanaf €15.000,-. Maar om u een juiste inschatting te geven van de investering, moeten we eerst meer weten van uw badkamer wensen. Immers de opties die u kiest, de grootte van uw badkamer en de mate waarin er aanpassingen nodig zijn in uw huidige badkamer, zijn hier medebepalend. Nadat we al uw wensen op onze mogelijkheden hebben afgestemd, kan de adviseur een offerte maken die bij uw situatie past.

Adviesgesprek aanvragen

Ontdek de Molenaar collectie

Bij Molenaar stelt u zelf uw perfecte badkamer samen. Binnen drie collecties heeft u ruime keuze uit verschillende stijlen, elementen en patronen, zodat u uw badkamer geheel naar eigen wens, smaak en behoefte kunt inrichten. Welke collectie u ook kiest: we werken uitsluitend met A-merk producten. Zo bent u altijd verzekerd van hoogwaardige kwaliteit in de badkamer.

Bekijk de collectie

Bezoek één van
onze showrooms

Bezoek één van
onze showrooms

  • Bekijk diverse badkamer opstellingen
  • Deskundig advies op maat
  • Heerlijke koffie en gratis parkeren.