CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon
Home » Badkamer renoveren

Een badkamer renovatie in 1 dag

Molenaar is gespecialiseerd in badkamer renovaties in 1 dag. Of u nu een kleine of grote badkamer heeft, wij hebben een badkamer renovatie voor iedereen, op maat gemaakt, die voldoet aan al uw wensen en behoeften. We plaatsen een inloopdouche of douchecabine op maat op de plek van uw oude bad of douche. Maar we kunnen ook uw complete badkamer onder handen nemen met de plaatsing van een inloopdouche, wastafelmeubel, radiatoren en een anti-slip vloer in uw hele badkamer. Inmiddels hebben wij meer dan 10.000 klanten mogen helpen met het renoveren van hun badkamer.

 • Zonder ingrijpende verbouwing
 • Binnen 1 dag geplaatst
 • Eigen vakkundige montagedienst
 • +10.000 klanten gingen u voor
 • 24 maanden CBW garantie
 • Beste klantwaardering in de branche

Welke badkamer renovatie past bij u

Molenaar biedt u de beste opties voor het renoveren van uw huidige badkamer naar een veilige badkamer. Wij komen graag bij u thuis om te kijken welke type renovatie past in uw badkamer.

Van bad naar inloopdouche

Van douche naar inloopdouche

Van bad naar instapbad

Bekijk hoe wij badkamers veilig renoveren in 1 dag

Ontvang gratis de inspiratiegids

 • Meer dan 30 pagina's vol inspiratie en informatie over onze oplossingen en veilig douchen
 • Jaarlijks meer dan 15.000 keer aangevraagd.
 • Ontvang de inspiratiegids binnen 2 werkdagen thuis.

Een Molenaar badkamer renovatie in 4 stappen

1

Advies gesprek

Advies gesprek

Op basis van uw situatie en wensen, bespreekt de adviseur welke oplossing het beste bij u past.

Gratis advies aanvragen
2

Situatieschets

Situatieschets

Nadat uw situatie en wensen zijn besproken maakt de adviseur een schets van uw toekomstige veilige badkamer.

3

Inmeten

Inmeten

De inmeter komt bij u langs om alle maten op te meten op de plek waar de comfortdouche wordt geplaatst.

4

Montage

Montage

Onze eigen vakkundige monteurs demonteren eerst het oude bad of douche en plaatsen de veilige comfortdouche binnen 1 dag.

Lees meer

Ontvang gratis advies van een adviseur aan huis

Maak een afspraak

Waarom kiezen voor Molenaar

 • Eigen vakkundige montagedienst
 • Binnen 1 dag geplaatst
 • Marktleider in Nederland
 • Meer dan 10.000 tevreden klanten
 • Klanttevredenheid 9+
 • 100% CBW tevredenheidsgarantie
Klantwaardering op Trustpilot
 • Eigen vakkundige montagedienst
 • Binnen 1 dag geplaatst
 • Marktleider in Nederland
 • Meer dan 10.000 tevreden klanten
 • Klanttevredenheid 9+
 • 100% CBW tevredenheidsgarantie

Bekijk voltooide badkamer renovaties

Waarom is uw badkamer renoveren belangrijk?

Het is heel belangrijk dat u op tijd uw badkamer laat renoveren. Uit onderzoek van VeiligheidNL blijkt dat 85% van de ongevallen waarbij 65-plussers op de Spoedeisende Hulp terecht zijn gekomen, gerelateerd zijn aan een valongeluk, veelal in de huidige badkamer. Gladde badkamertegels, hoge badranden of hoge douche instap zorgen vaak voor ongelukkige valpartijen. Valpreventie voor ouderen is dan ook een zeer belangrijk.
Wellicht bent u gehecht aan uw huidige badkamer. Dat begrijpen wij maar al te goed. U kent de indeling van de badkamer als uw broekzak. U weet mogelijk al hoe u de badkamer wilt aanpassen en/of wat u wilt behouden. Wilt u graag het bad eruit en inloopdouche erin, of misschien alleen een nieuwe douche of bad met antislip coating op de badkamertegels?
Of u kiest ervoor om uw complete badkamer aan te passen naar een veilige senioren badkamer. Molenaar helpt u graag bij de gehele badkamer renovatie.

Een badkamer renovatie zonder breken

Wilt u de badkamer aanpassen, maar ziet u op tegen een wekenlange verbouwing? Molenaar is gespecialiseerd in een badkamer renovatie zonder breken. Daarnaast is een badkamer renovatie bij Molenaar vaak al in 1 dag gerealiseerd. De meest voorkomende renovatie is het bestaande bad vervangen door een inloopdouche in 1 dag. De inloopdouche wordt voorzien van moderne, waterdichte wandpanelen geschikt voor elke badkamer. Wij plaatsen de wandpanelen eenvoudig over uw bestaande tegelwerk. Ook een nieuw toilet, wastafelmeubel of design radiator kunnen we direct plaatsen. Alles wordt netjes gekit en uw veilige badkamer is klaar!

Wat kost een badkamer renovatie?

De kosten van een badkamer renovatie bij Molenaar zijn vanaf € 4.995 inclusief montage. Dit betreft dan de meest eenvoudig badkamer renovatie. De prijs van het renoveren van de badkamer is namelijk van een aantal factoren afhankelijk.

Factoren die de badkamer renovatie prijs bepalen;

 • Wat wilt u precies renoveren? Hoe meer wensen hoe meer de renovatie kost.
 • De gewenste afmetingen van de nieuwe inloopdouche of douchecabine.
 • De materiaal- en stijlkeuze zijn van invloed op de totale prijs voor het renoveren.
 • De hoeveelheid arbeid dat moet worden verricht voor de badkamer renovatie.

 

Als u de badkamer wilt renoveren dan wilt u uiteraard eerst weten wat het kost. Dat begrijpen we goed. U heeft waarschijnlijk een bepaald budget in gedachten om de badkamer te verbouwen. Omdat het verbouwen van de badkamer altijd maatwerk betreft, kunnen wij vooraf geen vaste prijs geven. De badkamer aanpassing wordt namelijk volledig op uw wensen en behoeften afgestemd en is afhankelijk van de mogelijkheden binnen uw huidige badkamer. Wilt u weten wat een badkamer renovatie kost? Een adviseur van Molenaar komt graag bij u langs om uw wensen te bespreken.

 

Voorbeelden van badkamer renovatie prijzen

De prijs van een badkamer renovatie is afhankelijk van wat u wilt aanpassen. Wij bieden veel verschillende mogelijkheden en opties die de prijs beïnvloeden. Wij leveren uitsluitend maatwerk producten, immers elke badkamer heeft zijn eigen vorm en afmeting. U zal begrijpen dat een maatwerkoplossing altijd meer kost, dan een standaard oplossing. Wel kunnen we een aantal voorbeelden geven.

Indien u de huidige douchecabine wilt vervangen door een inloopdouche op maat dan rekenen wij een vanaf prijs van
€ 4995,- inclusief montage. Wilt u het bad vervangen door een inloopdouche dan rekenen wij een vanaf prijs van € 5995,- inclusief montage. Wilt u de hele badkamer aanpassen, inclusief wastafelmeubel, radiatoren en antislip badkamer tegels, dan moet u denken aan een prijs vanaf € 8000,-. U krijgt hiervoor een toekomstbestendige en veilige badkamer op maat die voldoet aan al uw wensen en behoeften. Bij elke badkamer renovatie zorgen wij voor de afvoer van puin en oud sanitair.

Hoe veilig is uw huidige douche situatie?

Start de veilige badkamertest