CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon
Wilt u weten wat wij in verband met corona doen? Klik hier

Badkamer renovatie in 1 dag

Uw badkamer renovatie van A tot Z in onze handen

Molenaar is gespecialiseerd in badkamer renovaties in 1 dag, zonder grote verbouwing. Of u nu een kleine of grote badkamer heeft, wij hebben een badkamer renovatie voor iedereen, op maat gemaakt, die voldoet aan al uw wensen en behoeften. We plaatsen een veilige inloopdouche of douchecabine op maat op de plek van uw oude bad of douche. Indien gewenst vervangen we ook wastafelmeubels, radiatoren en het toilet. Inmiddels hebben wij meer dan 10.000 klanten mogen helpen met het renoveren van hun badkamer.

 

Win een Rituals pakket

Vraag vandaag nog de brochure aan en maak kans op een Rituals Relaxpakket! Elke week verloten we 2 cadeausets onder de aanvragers van de Molenaar brochure.

Ja, stuur mij de gratis brochure!

Summersale
Bij Molenaar

Welke badkamer renovatie geldt voor u

Molenaar biedt u de beste opties voor het renoveren van uw huidige badkamer naar een veilige badkamer. Wij komen graag bij u thuis om te kijken welke type renovatie past in uw badkamer.

Badkamer renovatie van 1 dag, hoe werkt dat?

Ontdek het in onze animatie-video. U kunt tevens contact opnemen 0341 - 23 23 00 met het klantadviesteam, zij kunnen u alles vertellen over een nieuwe badkamer binnen 1 dag.

Ontdek de truc van 1 dag in onze video

Ontvang de gratis brochure

  • Meer dan 30 pagina's vol inspiratie en informatie over onze oplossingen en veilig douchen.
  • Meer dan 100.000 keer aangevraagd.
  • Ontvang de inspiratiegids binnen 2 werkdagen thuis.

Aanpak & werkwijze van een badkamer renovatie

Persoonlijk thuisadvies

Persoonlijk thuisadvies

We brengen een gratis advies uit aan de hand van uw wensen en situatie.

Meer informatie

Een 3D ontwerp

Een 3D ontwerp

We maken een schets van uw nieuwe veilige douche. Zo krijgt u een goede eerste indruk!

Meer informatie

Realisatie

Realisatie

Het geheim achter de truc van 1 dag is de kwaliteit van onze mensen en processen.

Meer informatie

De 5 zekerheden van Molenaar

1. Vriendelijk. Molenaar is altijd vriendelijk als een vertrouwde partner die er is als je hem nodig hebt.

2. Recht door zee. Molenaar is duidelijk in haar communicatie. We zeggen wat kan en niet kan binnen onze dienstverlening en natuurlijk….binnen budget en geen financiële verassingen achteraf.

3. Veiligheid. Molenaar wil het aantal valincidenten onder ouderen voorkomen. Daarmee is uw veiligheid onze belangrijkste prioriteit in het adviseren en plaatsen van veilige inloopdouches.

4. In 1 keer goed. Molenaar streeft ernaar om altijd alles wat we doen in 1 keer goed te doen. Een efficiënte manier van werken geeft  minimale overlast en maximale gemoedsrust.

5. Snelheid. Molenaar wil goed en vooral snel zijn. Snel in het verbeteren van uw veiligheid. Snel in het beantwoorden van al uw vragen. Snel in de levering van uw aankoop. Snel in de metamorfose van uw badkamer.

Adviesgesprek aanvragen

Badkamer renovatie Voor- en Na situaties

Waarom is uw badkamer renoveren belangrijk?

Het is heel belangrijk dat u op tijd uw badkamer laat renoveren. Uit onderzoek van VeiligheidNL blijkt dat 85% van de ongevallen waarbij 65-plussers op de Spoedeisende Hulp terecht zijn gekomen, gerelateerd zijn aan een valongeluk, veelal in de huidige badkamer. Gladde badkamertegels, hoge badranden of hoge douche instap zorgen vaak voor ongelukkige valpartijen. Valpreventie voor ouderen is dan ook een zeer belangrijk.
Wellicht bent u gehecht aan uw huidige badkamer. Dat begrijpen wij maar al te goed. U kent de indeling van de badkamer als uw broekzak. U weet mogelijk al hoe u de badkamer wilt aanpassen en/of wat u wilt behouden. Wilt u graag het bad eruit en inloopdouche erin, of misschien alleen een nieuwe douche of bad met antislip coating op de badkamertegels?
Of u kiest ervoor om uw complete badkamer aan te passen naar een veilige senioren badkamer. Molenaar helpt u graag bij de gehele badkamer renovatie.

Veelgestelde vragen over het renoveren van uw badkamer

We kunnen ons goed voorstellen dat u nog met vragen zit over een badkamer renovatie. Hieronder vindt u een overzicht met interessante pagina’s en meer inspiratie.

Wat kost een badkamer renovatie?

De kosten van een badkamer renovatie bij Molenaar zijn vanaf € 4590,- . inclusief montage. Dit betreft dan de meest eenvoudig badkamer renovatie. De prijs van het renoveren van de badkamer is namelijk van een aantal factoren afhankelijk.

Factoren die de badkamer renovatie prijs bepalen;

  • Wat wilt u precies renoveren? Hoe meer wensen hoe meer de renovatie kost.
  • De gewenste afmetingen van de nieuwe inloopdouche of douchecabine.
  • De materiaal- en stijlkeuze zijn van invloed op de totale prijs voor het renoveren.
  • De hoeveelheid arbeid dat moet worden verricht voor de badkamer renovatie.

 

Als u de badkamer wilt renoveren dan wilt u uiteraard eerst weten wat het kost. Dat begrijpen we goed. U heeft waarschijnlijk een bepaald budget in gedachten om de badkamer te verbouwen. Omdat het verbouwen van de badkamer altijd maatwerk betreft, kunnen wij vooraf geen vaste prijs geven. De badkamer aanpassing wordt namelijk volledig op uw wensen en behoeften afgestemd en is afhankelijk van de mogelijkheden binnen uw huidige badkamer. Wilt u weten wat een badkamer renovatie kost? Een adviseur van Molenaar komt graag bij u langs om uw wensen te bespreken.

 

Voorbeelden van badkamer renovatie prijzen

De prijs van een badkamer renovatie is afhankelijk van wat u wilt aanpassen. Wij bieden veel verschillende mogelijkheden en opties die de prijs beïnvloeden. Wij leveren uitsluitend maatwerk producten, immers elke badkamer heeft zijn eigen vorm en afmeting. U zal begrijpen dat een maatwerkoplossing altijd meer kost, dan een standaard oplossing. Wel kunnen we een aantal voorbeelden geven.

Indien u de huidige douchecabine wilt vervangen door een inloopdouche op maat dan rekenen wij een vanaf prijs van
€ 4995,- inclusief montage. Wilt u het bad vervangen door een inloopdouche dan rekenen wij een vanaf prijs van € 5995,- inclusief montage. U krijgt hiervoor een toekomstbestendige en veilige badkamer op maat die voldoet aan al uw wensen en behoeften. Bij elke badkamer renovatie zorgen wij voor de afvoer van puin en oud sanitair.

Ontvang gratis advies van een adviseur aan huis

Maak een afspraak