Gebroken beton met grijze vloer en vierkante spiegel met lichtblauwe handdoek

Een nieuwe badkamer in 1 dag

De showroom bij je thuis

Gratis inspiratiemagazine

Jouw badkamer in 1 dag door Molenaar

Bij Molenaar realiseren we badkamerrenovaties in één dag, zonder gedoe met grote verbouwingen. Van kleine tot grote badkamers, van inloopdouches tot complete badkamers, alles is mogelijk. We vervangen je oude bad of douche door een veilige inloopdouche op maat. En als je wilt, vernieuwen we ook vloeren, wanden, wastafelmeubels, radiatoren en het toilet. Zo krijg je snel een nieuwe badkamer die helemaal aan je wensen voldoet. Zo geniet je vandaag al van de badkamer van morgen.

01
In 1 dag geplaatst

Geen wekenlange verbouwing: bij Molenaar werken we snel. In 1 dag heb je een nieuwe badkamer met veilige inloopdouche.


02
Geen ingrijpende verbouwing

Geniet van een nieuwe badkamer zonder gedoe van een ingrijpende verbouwing. Met Molenaar realiseer je jouw droombadkamer zonder langdurige overlast.


03
Veilig en comfortabel

Ervaar veiligheid en comfort met de snelle en zorgvuldige badkamerrenovaties van Molenaar. Dankzij onze vakkundige monteur word je volledig ontzorgd.


04
In je eigen stijl

Van basic wit tot luxe marmerlook: kies zelf de stijl die bij je past voor jouw nieuwe badkamer.

ONTVANG HET 
GRATIS MAGAZINE

Lees alles over de veilige badkameroplossingen van Molenaar, maak kennis met onze vakmensen en bekijk onze werkwijze. Vraag het gratis magazine aan en ontdek de badkamer van morgen!

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-graphite 2306_Conversieblokken-1982x1114px-Mobile_Magazine-Robert

Bad vervangen 
voor inloopdouche in 1 dag 

Naarmate je ouder wordt, veranderen je wensen en behoeften. Dat geldt ook voor de functie van je badkamer. Misschien maak je weinig of geen gebruik van het bad, omdat je het in- en uitstappen niet zo prettig vindt. In een handomdraai vervangen we je oude bad door een veilige inloopdouche, zonder hak- en breekwerk. Deze aanpassing in de badkamer doen onze ervaren monteurs in één dag.

En voor wie nog steeds van een lekkere badsessie wil genieten, is ons instapbad de perfecte oplossing. Snel geplaatst, zonder enig ongemak.

Douche vervangen in 1 dag

Douche je in een douchecabine met hoge instap? Wordt de drempel om onder de douche te stappen daardoor steeds groter? Kies dan voor een veilige Molenaar-inloopdouche. In slechts één dag vervangen we de douchecabine met hoge instap door een comfortabele inloopdouche met antislipvloer. Zo is douchen geen drempel meer. 

HET GEMAK VAN 
EEN ADVIES AAN HUIS

Ervaar het gemak van een advies aan huis. Onze adviseur komt graag langs om je te adviseren over de badkameroplossing die het best bij je wensen en behoeften past.

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-royal 2306_Conversieblokken-1982x1114px-Mobile_Thuisadvies

Badkamer in 1 dag 
PRijzen
 

Nieuwsgierig naar de kosten van een complete badkamerrenovatie in één dag met Molenaar? Wij bieden transparante vanafprijzen, inclusief montage. Bij Molenaar streven we naar de beste prijs-kwaliteitverhouding, zonder vervelende financiële verrassingen achteraf. Zo stap je snel én zorgeloos in je vernieuwde badkamer.

In 1 dag een veilige badkamer

Een veilige badkamer in één dag? Bij Molenaar is dat geen loze belofte, maar de standaard. We vervangen je huidige bad of douchecabine binnen één dag door een veilige inloopdouche, zonder hak- en breekwerk.

Van persoonlijk advies tot plaatsing, wij regelen het hele traject. Met de kwaliteit en expertise van onze adviseurs en monteurs staan we tijdens het hele renovatieproces voor je klaar en zorgen we dat jij de badkamer krijgt die aan jouw wensen voldoet.

Indeling van je badkamer

Badkamermontage

We houden de huidige indeling van je badkamer aan. We plaatsen de nieuwe inloopdouche dus terug op de plek van je oude bad of douche. We maken gebruik van de bestaande leidingen en voeren vrijwel geen hak- en breekwerk uit. Zo ben je gegarandeerd van een snelle plaatsing en weinig overlast.

Een nieuwe badkamer 
In je eigen stijl

Welke badkamerrenovatie past bij mij?

Van een veilige inloopdouche tot complete badkameraanpassing, Molenaar heeft een oplossing voor ieder type badkamer. Welke badkamerrenovatie het best past, hangt af van jouw wensen en behoeften.

Badkamer in 1 dag 

Ontdek de mogelijkheden van een badkamer in één dag bij Molenaar. Met onze unieke aanpak transformeren we jouw oude badkamer snel en efficiënt tot een veilige en comfortabele ruimte. Dankzij onze ervaren vakmensen en efficiënte werkwijze geniet je binnen no-time van een nieuwe badkamer, zonder de rompslomp van een langdurige verbouwing. Kies voor gemak en kwaliteit met een badkamerrenovatie in één dag.

Molenaar Douche-elementen

WELLICHT VIND JE DIT OOK INTERESSANT