CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon
Home » Winkels » Bussum

Welkom bij FullMobility Bussum

U bent van harte welkom in ons nieuwe Molenaar presentatiepunt in Bussum bij FullMobility. FullMobility is een betrouwbare partner in hulpmiddelen. Door goed met deze deskundige medewerkers samen te werken ontstaat een gevoel van saamhorigheid met als doel om die gezamenlijke klant zo goed en zo snel mogelijk te kunnen helpen. Molenaar heeft een eigen ruimte met diverse opstellingen van veilige comfortdouches. De deskundige medewerkers in de showroom kunnen u alle mogelijkheden laten zien en voorzien van de nodige informatie. Bekijk hieronder de actuele openingstijden.

Gratis koffie
Gratis parkeren

FullMobility Bussum
Vlietlaan 56
1404 CD Bussum

Openingstijden
Maandag 08:30 tot 17:30
Dinsdag 08:30 tot 17:30
Woensdag 08:30 tot 17:30
Donderdag 08:30 tot 17:30
Vrijdag 08:30 tot 17:30
Zaterdag 09:30 tot 17:00
Zondag Gesloten
Plan route
Bel mij terug

Wat kunt u verwachten bij presentatiepunt Bussum

Diverse badkamer opstellingen bekijken

Na het bladeren in onze brochure en kijken welke collectie past bij uw wensen en interieur, is de volgende oriëntatie stap het beleven. Diverse badkamer opstellingen bekijken om te weten wat de mogelijkheden zijn. De douchewanden, wandpanelen en kranen zien en voelen. U zal versteld staan van de hoogwaardige kwaliteit en mogelijkheden.

Ontdek verschillende stijlen

Houdt u van design of eenvoud? Of heeft u een badkamer in landelijke of klassieke stijl? In onze presentatiepunten vindt u badkamer opstellingen in diverse stijlen. Kom inspiratie opdoen in onze verschillende sfeerwerelden.

Quality time met een deskundige medewerker

Onder het genot van een kopje koffie of thee maakt u kennis met ons comfort sanitair. Echt comfort volgt uit maatwerk wat afgestemd is op uw wensen en behoeften. Samen bespreken we uw wensen en behoeften, laten wij u de diverse mogelijkheden zien en kunt informatie mee krijgen naar huis.

Bekijk materialen en kleuren

Ontdek verschillende uitvoeringen, materialen en kleuren. Variaties in wandpanelen, glaswanden, accessoires en natuurlijk de verschillende kleurmogelijkheden. Er is ontzettend veel mogelijk en de adviseur helpt u graag bij het maken van uw keuze.

Plan een afspraak met een adviseur

Gratis afspraak plannen