CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon

Vind een Molenaar showroom bij u in de buurt

Home » Winkels

Molenaar badkamer showrooms

U bent van harte welkom in één van onze showrooms of presentatiepunten. In onze Molenaar showrooms vindt u diverse type inloopdouches, collecties met allerlei comfortopties. Tevens is er altijd een adviseur aanwezig die u persoonlijk advies geeft en de mogelijkheden met u bespreekt. In samenwerking met partners hebben wij ook presentatiepunten door heel Nederland waar u onze collecties en inloopdouches kunt bekijken. Deskundig personeel helpt u bij vragen en/of met passend advies.

Bekijk hieronder welke showroom voor u het makkelijkst te bereiken is. Er is voldoende parkeergelegenheid en de koffie staat voor u klaar! Bekijk de actuele openingstijden op de showroom pagina’s.

Gratis koffie
Gratis parkeren
Bel mij terug

Ontdek onze badkamer collecties in de Molenaar showrooms

Wat kunt u verwachten in onze showrooms

Diverse badkamer opstellingen bekijken

Na het bladeren in onze brochure en kijken welke collectie past bij uw wensen en interieur, is de volgende oriëntatie stap het beleven. Diverse badkamer opstellingen bekijken om te weten wat de mogelijkheden zijn. De douchewanden, wandpanelen en kranen zien en voelen. U zal versteld staan van de hoogwaardige kwaliteit en mogelijkheden.

Ontdek verschillende stijlen

Houdt u van design of eenvoud? Of heeft u een badkamer in landelijke of klassieke stijl? In onze winkels vindt u badkamer opstellingen in diverse stijlen. Kom inspiratie opdoen in onze verschillende sfeerwerelden.

Quality time met een adviseur

Onder het genot van een kopje koffie of thee maakt u kennis met ons comfort sanitair. Echt comfort volgt uit maatwerk wat afgestemd is op uw wensen en behoeften. Samen bespreken we uw wensen en behoeften, laten wij u de diverse mogelijkheden zien en maken een plan van aanpak voor het aanpassen van uw badkamer.

Bekijk materialen en kleuren

Ontdek verschillende uitvoeringen, materialen en kleuren. Variaties in wandpanelen, glaswanden, accessoires en natuurlijk de verschillende kleurmogelijkheden. Er is ontzettend veel mogelijk en de adviseur helpt u graag bij het maken van uw keuze.

Maak nu een winkelafspraak

Winkelafspraak maken