CheckedcancelDOUCHE_Iconspinner
Home » Werken bij » Loodgieter Allround badkamer monteur

Ik ben: Allround loodgieter / badkamermonteur – Nunspeet

Molenaar is marktleider in Nederland op het gebied van comfortsanitair en woningaanpassingen. Wij bieden onze klanten een veilige en comfortabele badkamer in één dag! Zonder het vervangen van wand- en vloertegels. De montagedienst van Molenaar zorgt er voor dat alle nieuwe badkamers tijdig en correct worden geïnstalleerd bij onze klanten. Jij als installatiemonteur, zorgt er voor dat alle werkzaamheden correct worden uitgevoerd. Je plaatst de comfort badkamer keurig afgewerkt, en zorgt er voor dat alles naar tevredenheid van de klant schoon en netjes wordt achter gelaten.

Mijn profiel:
Om succesvol te worden in deze functie ben je zeer nauwkeurig en precies. Door jouw enorme inzet, flexibiliteit en klantgerichtheid onderscheid jij je van andere installatiemonteurs. Je werkt zelfstandig en doelgericht en de klant is voor jou altijd koning!

Daarnaast voldoe je aan de volgende punten:

  • Afgeronde opleiding als loodgieter / installateur
  • Ervaring als loodgieter / installateur bij particulieren is een pré
  • Representatief voorkomen
  • Goede werkmentaliteit
  • In het bezit van rijbewijs B
  • Woonachtig in een straal van 35 km rond Nunspeet

 

Mijn carrière:
Jij vindt het belangrijk dat jij je ontwikkelt tijdens je werk, daarom werk je continu aan je eigen carrière. Als je bij Molenaar werkt dan ben je verzekerd van training en opleiding om nóg meer uit jezelf te halen. Molenaar is een erkend leerbedrijf en je kunt je ambities dan ook waarmaken. Daarnaast kun je dagelijks in een mooie bedrijfsbus rijden. Uiteraard staan daar uitstekende arbeidsvoorwaarden tegenover en uitzicht naar een vast dienstverband!

Reageren?
Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan via hr@molenaar.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sandra Vrijhof, op het telefoonnummer 0341 - 23 23 00.