CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon
Home » Werken bij » Badkamermonteur

Ik ben: Badkamermonteur – Nunspeet

Molenaar is marktleider in Nederland op het gebied van comfort sanitair en woningaanpassingen. Wij bieden onze klanten een veilige en comfortabele badkamer in één dag! De montagedienst van Molenaar zorgt ervoor dat alle nieuwe badkamers tijdig en correct worden geïnstalleerd bij onze klanten. Jij als badkamermonteur zorgt ervoor dat alle werkzaamheden correct worden uitgevoerd. Je plaatst de comfortdouche keurig afgewerkt en naar tevredenheid van de klant. Je laat alles schoon en netjes achter.

Mijn profiel:
Om succesvol te zijn in deze functie ben je zeer nauwkeurig. Je werkt zelfstandig en doelgericht, de klant is voor jou altijd koning! Door jouw enthousiasme, enorme inzet, flexibiliteit en klantgerichtheid onderscheid jij je. Je straalt ambassadeurschap voor Molenaar uit.

Daarnaast voldoe je aan de volgende punten:

  • (Afgeronde) technische opleiding als loodgieter/ installateur/ timmerman/monteur
  • Ervaring in de sanitair branche bijvoorbeeld als loodgieter/ installateur/ timmerman/monteur bij particulieren is een pre
  • Representatief voorkomen
  • Goede werkmentaliteit
  • In het bezit van rijbewijs B
  • Woonachtig in een straal van 40 km rond Nunspeet

 

Mijn carrière:
Jij vindt het belangrijk om je te ontwikkelen tijdens je werk, daarom werk je continu aan je eigen carrière. Als je bij Molenaar werkt dan ben je verzekerd van training en opleiding om nóg meer uit jezelf te halen. Molenaar is een erkend leerbedrijf en je kunt je ambities dan ook waarmaken. Goede bedrijfsbussen, kwaliteit van materialen en werken met uitstekende gereedschappen maken het extra prettig werken. Uiteraard staan daar uitstekende arbeidsvoorwaarden tegenover (waaronder een bovengemiddelde overuren vergoeding) en uitzicht op een vast dienstverband!

Reageren?
Wil jij komen werken in een enthousiast montageteam binnen een informele organisatie waar ook ruimte is voor gezellige bedrijfsactiviteiten reageer dan snel. Je sollicitatie kun je richten aan hr@molenaar.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sandra Vrijhof, HR-adviseur, te bereiken via telefoonnummer 0341 - 23 23 00.