Wat mag je verwachten

  • Je werkt in het hart van de Veluwe
  • (Bijna) geen files op weg naar je werk
  • Je kan hier écht het verschil maken
  • Je kan hier al je talenten ontwikkelen
  • Je hebt bij ons ‘never a dull moment’
  • O ja, en we betalen ook nog goed

Over Molenaar

Wist je dat de seniorenmarkt een van de snelst groeiende markten is? Deze is booming. Vanaf 2019 is 50% van de Nederlanders ouder dan 50 (!). Molenaar richt zich al sinds 2013 op deze doelgroep als de specialist in veilige comfortdouches. Binnen de branche van veilige badkamers heeft Molenaar een leidende positie. Het is de wens en ambitie van Molenaar om de bewezen succesformule verder uit te bouwen en in de toekomst met productinnovaties nieuwe markten aan te boren.

Beschikbare vacatures (5):

Door enorme groei en ambitie zijn wij op zoek naar een gedreven én resultaatgerichte operationeel manager die de eindverantwoordelijkheid neemt voor het operationele proces én zorg draagt voor structuur en efficiencyverbetering. Een manager die zijn/haar medewerkers laat groeien en bijdraagt aan het succes en het verder uitbouwen van Molenaar.

Bekijk de vacature

Het eerste contactmoment met onze klant komt bij jou binnen! Ben jij in staat goed te luisteren, een plezierig gesprek te voeren en nieuwe klanten telefonisch te overtuigen van onze kwaliteiten? Slaag jij erin een bezoekafspraak te maken met onze adviseurs in de buitendienst? Ben je van nature een empathisch persoon die zich goed kan inleven in de klantsituatie en commercieel kan denken? Dan zoeken wij jou.

Bekijk de vacature

Door enorme groei en ambitie zijn wij op zoek naar een proactieve en kritische Business Controller die door het tijdig aanleveren van betrouwbare financiële cijfers en informatie Molenaar actief naar een hoger rendement weet te sturen. Jij daagt de business uit om na te denken over de kostenstructuur en verschaft met jouw analytisch vermogen inzicht in de organisatie. Je begeeft je zowel op het vlak van financial controlling als business analyse. Een ondernemende Controller die een bijdrage wil leveren aan het succes en het verder uitbouwen van Molenaar.

Bekijk de vacature

Wij bieden onze klanten een veilige en comfortabele badkamer in één dag! Zonder het vervangen van wand- en vloertegels. De montagedienst van Molenaar zorgt er voor dat alle nieuwe badkamers tijdig en correct worden geïnstalleerd bij onze klanten. Jij als installatiemonteur, zorgt er voor dat alle werkzaamheden correct worden uitgevoerd.

Bekijk de vacature

Wij bieden onze klanten een veilige en comfortabele badkamer in één dag! Zonder het vervangen van wand- en vloertegels. De montagedienst van Molenaar zorgt er voor dat alle nieuwe badkamers tijdig en correct worden geïnstalleerd bij onze klanten. Jij als timmerman, zorgt er voor dat alle werkzaamheden correct worden uitgevoerd.

Bekijk de vacature

KLANTEN GEVEN MOLENAAR EEN 8.3 Lees reviews