CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon
Home » Werken bij

Werken bij een snel groeiend bedrijf

Wist je dat de seniorenmarkt een van de snelst groeiende markten is? Deze is booming. Vanaf 2019 is 50% van de Nederlanders ouder dan 50 (!). Molenaar richt zich al sinds 2013 op deze doelgroep als de specialist in veilige comfortdouches. Binnen de branche van veilige badkamers heeft Molenaar een leidende positie. Het is de wens en ambitie van Molenaar om de bewezen succesformule verder uit te bouwen en in de toekomst met productinnovaties nieuwe markten aan te boren.

Beschikbare vacatures (3):

Om succesvol te zijn in deze functie ben je zeer nauwkeurig. Je werkt zelfstandig en doelgericht, de klant is voor jou altijd koning! Door jouw enthousiasme, enorme inzet, flexibiliteit en klantgerichtheid onderscheid jij je. Je straalt ambassadeurschap voor Molenaar uit.

Bekijk vacature monteur (installatie en/of badkamers), loodgieter of timmerman

 

Als Inside Sales Medewerker ben jij dé ambassadeur van Molenaar in het klantencontact (telefonisch, per e-mail en chat). Jij begeleidt onze klanten in hun zoektocht naar de perfecte badkamer. Je doet je uiterste best om mee te denken met de klant en van daaruit afspraken te maken voor een bezoek aan huis.

Bekijk vacature inside sales medewerker

 

Wil je in de praktijk leren hoe je goed kunt luisteren om de behoefte van een klant te inventariseren? Het leerdoel is om een plezierig gesprek te voeren met een klant, ze telefonisch weten te overtuigen van de kwaliteiten van Molenaar en uiteindelijk erin weten te slagen een bezoekafspraak te maken.

Bekijk vacature stagiair(e) inside sales medewerker