CheckedcancelDOUCHE_Iconspinner
Home » Werken bij Molenaar

Over Molenaar

Wist je dat de seniorenmarkt een van de snelst groeiende markten is? Deze is booming. Vanaf 2019 is 50% van de Nederlanders ouder dan 50 (!). Molenaar richt zich al sinds 2013 op deze doelgroep als de specialist in veilige comfortdouches. Binnen de branche van veilige badkamers heeft Molenaar een leidende positie. Het is de wens en ambitie van Molenaar om de bewezen succesformule verder uit te bouwen en in de toekomst met productinnovaties nieuwe markten aan te boren.

Beschikbare vacatures (3):

Om succesvol te worden in deze functie ben je zeer nauwkeurig, stressbestendig en een echte teamplayer. Wij zijn op zoek naar iemand die toe is aan een 2e stap in zijn/haar carrière en wil doorgroeien naar de functie van werkvoorbereider. Hiervoor zal je eerst moeten investeren in onze productkennis en ligt de nadruk op orderverwerking zodat je een belangrijke schakel (vraagbaak) wordt binnen ons verkoop- en montage team.

Bekijk de vacature

 

Wij bieden onze klanten een veilige en comfortabele badkamer in één dag! Zonder het vervangen van wand- en vloertegels. De montagedienst van Molenaar zorgt er voor dat alle nieuwe badkamers tijdig en correct worden geïnstalleerd bij onze klanten. Jij als installatiemonteur, zorgt er voor dat alle werkzaamheden correct worden uitgevoerd.

Bekijk de vacature

 

Wij bieden onze klanten een veilige en comfortabele badkamer in één dag! Zonder het vervangen van wand- en vloertegels. De montagedienst van Molenaar zorgt er voor dat alle nieuwe badkamers tijdig en correct worden geïnstalleerd bij onze klanten. Jij als timmerman, zorgt er voor dat alle werkzaamheden correct worden uitgevoerd.

Bekijk de vacature