CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon
Home » Werken bij

Werken bij een snel groeiend bedrijf

Wist je dat de seniorenmarkt een van de snelst groeiende markten is? Deze is booming. Vanaf 2019 is 50% van de Nederlanders ouder dan 50 (!). Molenaar richt zich al sinds 2013 op deze doelgroep als de specialist in veilige comfortdouches. Binnen de branche van veilige badkamers heeft Molenaar een leidende positie. Het is de wens en ambitie van Molenaar om de bewezen succesformule verder uit te bouwen en in de toekomst met productinnovaties nieuwe markten aan te boren.

Beschikbare vacatures (3):

Bij Molenaar werk je als echte vakman aan een mooi product: veilige comfortdouches voor senioren. Daarin zijn we de grootste van Nederland en we worden alleen maar groter. Help je mee?

Bekijk vacature badkamermonteur, loodgieter of timmerman

 

Bij Molenaar ga je als leerling vakman aan een mooi product werken: veilige comfortdouches voor senioren. Daarin zijn we de grootste van Nederland en we worden alleen maar groter. Help je mee?

Bekijk vacature leerling badkamermonteur, loodgieter of timmerman

 

Ben jij op zoek naar een leuke en leerzame stage binnen een groeiend bedrijf in Nunspeet? Molenaar Badkamers is vanaf september op zoek naar een derdejaars student marketing en communicatie die vanaf september 2019 vier maanden wil meedraaien op onze afdeling Marketing.

Bekijk vacature Leuke en leerzame HBO-meewerkstage marketingcommunicatie