CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon
Home » Werken bij

Werken bij een snel groeiend bedrijf

Wist je dat de seniorenmarkt een van de snelst groeiende markten is? Deze is booming. Vanaf 2019 is 50% van de Nederlanders ouder dan 50 (!). Molenaar richt zich al sinds 2013 op deze doelgroep als de specialist in veilige comfortdouches. Binnen de branche van veilige badkamers heeft Molenaar een leidende positie. Het is de wens en ambitie van Molenaar om de bewezen succesformule verder uit te bouwen en in de toekomst met productinnovaties nieuwe markten aan te boren.

Beschikbare vacatures (3):

Bij Molenaar werk je als echte vakman aan een mooi product: veilige comfortdouches voor senioren. Daarin zijn we de grootste van Nederland en we worden alleen maar groter. Help je mee?

Bekijk vacature badkamermonteur, loodgieter of timmerman

 

Bij Molenaar ga je als leerling vakman aan een mooi product werken: veilige comfortdouches voor senioren. Daarin zijn we de grootste van Nederland en we worden alleen maar groter. Help je mee?

Bekijk vacature leerling badkamermonteur, loodgieter of timmerman

 

Wil je in de praktijk leren hoe je goed kunt luisteren om de behoefte van een klant te inventariseren? Het leerdoel is om een plezierig gesprek te voeren met een klant, ze telefonisch weten te overtuigen van de kwaliteiten van Molenaar en uiteindelijk erin weten te slagen een bezoekafspraak te maken.

Bekijk vacature stagiair(e) inside sales medewerker