CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon
Home » Thuisdemonstratie aanvragen

Het gemak van een advies aan huis

  • Check van de huidige situatie
  • Uitleg over onze badkamer oplossingen
  • Verschillende kleur- en materiaal stalen bekijken
  • Advies ook in de avond mogelijk
  • In 60 – 90 minuten heeft u een advies op maat
  • U ontvangt direct een scherpe prijsofferte

 

Wat houdt een adviesgesprek precies in?

Voordat u besluit een veilige badkamer te laten installeren, wilt u eerst 100% zeker weten dat u de juiste keuze maakt. Bij Molenaar vinden we dat niet meer dan logisch. Daarom geven we u tijdens uw oriëntatie graag alle informatie. Bovendien kunt u altijd rekenen op een vrijblijvend, onafhankelijk advies op maat van een van onze adviseurs. Wanneer de adviseur bij thuis is, kan hij op basis van uw situatie en wensen beoordelen wat er mogelijk is. De adviseur gaat samen met u op zoek naar een op maat gemaakte oplossing. Ook ontvangt u direct een scherpe prijs.

Adviesgesprek kan veilig plaatsvinden tijdens lockdown

Onze adviesgesprekken gaan gewoon door, net als de badkamerplaatsingen. We houden ons strikt aan de protocollen van het RIVM en de bouw- en technieksector. Heeft u vragen? Neem contact op via 0341 - 23 23 00.

Vul hiernaast uw gegevens in en plan vrijblijvend een adviesgesprek. Tevens ontvangt u gratis de boordevolle brochure met informatie over onze comfortdouches en veilig douchen. Wij bellen u binnen 1 werkdag terug om de afspraak te bevestigen.

De ideale combinatie van stijlvol én veilig

Wilt u meer ruimte, een nieuwe uitstraling en gemakkelijk in- en uit de douche stappen? Wij plaatsen een comfortabele en veilige inloopdouche in 1 dag en dat zonder ingrijpende verbouwing. U gebruikt ’s ochtends uw badkamer en dezelfde avond kunt u gewoon uw badkamer weer in.

Tijdelijk ontvangt u nu  maar liefst 10% korting op al onze doucheopstellingen. Profiteer nu en maak snel een afspraak met één van onze adviseurs bij u thuis of in de showroom.

*Bekijk actievoorwaarden.

JA, ik wil graag een vrijblijvend adviesgesprek