CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon
Home » Thuisdemonstratie aanvragen

Het gemak van een advies aan huis

  • Check van de huidige situatie
  • Uitleg over onze badkamer oplossingen
  • Verschillende kleur- en materiaal stalen bekijken
  • Advies ook in de avond mogelijk
  • In 60 – 90 minuten heeft u een advies op maat
  • U ontvangt direct een scherpe prijsofferte

 

Wat houdt een adviesgesprek precies in?

Voordat u besluit een veilige badkamer te laten installeren, wilt u eerst 100% zeker weten dat u de juiste keuze maakt. Bij Molenaar vinden we dat niet meer dan logisch. Daarom geven we u tijdens uw oriëntatie graag alle informatie. Bovendien kunt u altijd rekenen op een vrijblijvend, onafhankelijk advies op maat van een van onze adviseurs. Wanneer de adviseur bij thuis is, kan hij op basis van uw situatie en wensen beoordelen wat er mogelijk is. De adviseur gaat samen met u op zoek naar een op maat gemaakte oplossing. Ook ontvangt u direct een scherpe prijs.

Vul hiernaast uw gegevens in en plan vrijblijvend een adviesgesprek. Tevens ontvangt u gratis de boordevolle brochure met informatie over onze comfortdouches en veilig douchen. Wij bellen u binnen 1 werkdag terug om de afspraak te bevestigen.

Nu minimaal €500,- korting bij een thuisofferte*

Profiteer nu van onze thuisadvies korting van minimaal € 500,-*.
Tot en met 31 december ontvangt u minimaal tot €500,- korting bij aankoop van een veilige Molenaar douche! Grijp nu uw kans en laat uw bad of douche vervangen door een veilige douche zonder zorgen. Ontvang gratis de brochure of plan direct een adviesgesprek bij u thuis.

Wij komen vrijblijvend bij u thuis voor een adviesgesprek op basis van uw situatie. Ja, ik wil een persoonlijk adviesgesprek.  *Bekijk actievoorwaarden.

JA, ik wil graag vrijblijvend een adviesgesprek