CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon
Home » Thuisdemonstratie aanvragen

Het gemak van een adviesgesprek

  • Advies over uw ideale badkamerindeling
  • Uitleg over de producten en keuze opties
  • Verschillende kleur- en materiaal stalen bekijken
  • Advies ook ’s avonds of op zaterdag mogelijk
  • In 60 – 90 minuten heeft u een advies op maat
  • U ontvangt direct een scherpe prijs

 

Maak direct gratis en vrijblijvend een afspraak

Vul hiernaast uw gegevens in en plan vrijblijvend een adviesgesprek. Tevens ontvangt u gratis de boordevolle brochure met informatie over onze comfortdouches en veilig douchen. Wij bellen u binnen 1 werkdag terug om de afspraak te bevestigen.

Vrijblijvend en onafhankelijk advies

Voordat u besluit een comfortdouche te laten installeren, wilt u eerst 100% zeker weten dat u de juiste keuze maakt. Bij Molenaar vinden we dat niet meer dan logisch. Daarom geven we u tijdens uw oriëntatie graag alle informatie. Bovendien kunt u altijd rekenen op een vrijblijvend, onafhankelijk advies op maat van een van onze adviseurs. Wanneer de adviseur bij thuis is, kan hij op basis van uw situatie en wensen beoordelen wat er mogelijk is. De adviseur gaat samen met u op zoek naar een op maat gemaakte oplossing. Ook ontvangt u direct een scherpe prijs.

Veiligheidscheck korting: Profiteer nu tot € 850,- korting

Een veilige comfortdouche van Molenaar wordt nog voordeliger met de veiligheidscheck korting! Bent u op zoek naar een veilige comfortdouche aangepast naar uw stijl en wensen? Vraag nu gratis de inspiratiegids aan en ontvang direct korting tot €850,- op uw aankoop tot en met 28 september.

* Bekijk de actievoorwaarden.

Plan gratis uw adviesgesprek