CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon
Home » Thuisdemonstratie aanvragen

Het gemak van een adviesgesprek

  • Advies over uw ideale badkamerindeling
  • Uitleg over de producten en keuze opties
  • Verschillende kleur- en materiaal stalen bekijken
  • Advies ook ’s avonds of op zaterdag mogelijk
  • In 60 – 90 minuten heeft u een advies op maat
  • U ontvangt direct een scherpe prijs

 

Wat houdt een adviesgesprek precies in?

Voordat u besluit een veilige badkamer te laten installeren, wilt u eerst 100% zeker weten dat u de juiste keuze maakt. Bij Molenaar vinden we dat niet meer dan logisch. Daarom geven we u tijdens uw oriëntatie graag alle informatie. Bovendien kunt u altijd rekenen op een vrijblijvend, onafhankelijk advies op maat van een van onze adviseurs. Wanneer de adviseur bij thuis is, kan hij op basis van uw situatie en wensen beoordelen wat er mogelijk is. De adviseur gaat samen met u op zoek naar een op maat gemaakte oplossing. Ook ontvangt u direct een scherpe prijs.

Vul hiernaast uw gegevens in en plan vrijblijvend een adviesgesprek. Tevens ontvangt u gratis de boordevolle brochure met informatie over onze comfortdouches en veilig douchen. Wij bellen u binnen 1 werkdag terug om de afspraak te bevestigen.

Warme douche weken: Gratis warme douche pakket € 1.195.

Een veilige comfortdouche van Molenaar wordt nog voordeliger met de Warme Douche Weken! Bent u op zoek naar een veilige comfortdouche aangepast naar uw stijl en wensen? Bij aankoop van een veilige Molenaar comfortdouche ontvangt u een gratis warme douche pakket (thermostaatkraan, glijstangset, regendouche) t.w.v. € 1.195. De actie loopt tot 30 november.

* Bekijk de actievoorwaarden.

JA, ik wil graag vrijblijvend een adviesgesprek