CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon
Wilt u weten wat wij in verband met corona doen? Klik hier

Maak een vrijblijvende afspraak

Ja, ik wil een adviesgesprek
Home » thuisadvies

Een deskundig advies vrijblijvend bij u thuis

Voordat u besluit een comfortdouche te laten installeren, wilt u eerst 100% zeker weten dat u de juiste keuze maakt. Bij Molenaar vinden we dat niet meer dan logisch. Daarom geven we u tijdens uw oriëntatie graag alle informatie. Bovendien kunt u altijd rekenen op een vrijblijvend, onafhankelijk advies op maat van een van onze thuisadviseurs. Wanneer de adviseur bij u thuis is, kan hij op basis van uw situatie en wensen beoordelen wat er mogelijk is. De adviseur gaat samen met u op zoek naar een op maat gemaakte oplossing.

 

  • Advies over uw ideale badkamerindeling
  • Uitleg over de producten en keuze opties
  • Verschillende kleur- en materiaal stalen bekijken
  • Advies ook ’s avonds of op zaterdag mogelijk
  • In 60 – 90 minuten heeft u een advies op maat
  • U ontvangt direct een scherpe prijs

Onze adviseur bij u thuis

Om uw wensen en behoeften te bespreken hoeft u niet naar een Molenaar showroom te gaan. Wij komen graag naar u toe. Onze adviseur komt graag vrijblijvend langs voor een adviesgesprek. Tijdens het gesprek zal de adviseur u een aantal gerichte vragen stellen over de huidige badkamer en in welke mate deze voldoet aan uw wensen en behoeften.

Tijdens het advies houden onze adviseurs natuurlijk alle maatregelen in acht. Zodat we onze klanten kunnen blijven voorzien van een veilige inloopdouche.

 

Plan een thuisadvies

Bespreken oplossingen en mogelijkheden

We werken uitsluitend met goed opgeleide en ervaren adviseurs met verstand van ergonomie en comfortsanitair. De adviseur geeft graag advies voor de ideale badkamerindeling en vertelt u wat u kunt verwachten van de badkamer renovatie. Op basis van dit advies kan de adviseur vrijblijvend een passende offerte maken.

Plan een thuisadvies

Uitleg oplossingen en keuze opties

Molenaar heeft voor iedereen en elke badkamer een veilige oplossing, met ruime keuze in opties, materialen en kleuren. Het maakt niet uit of u een grote of een kleine badkamer heeft. Onze adviseur geeft u keuze opties en heeft verschillende materiaal- en kleurstalen bij zich. U kunt dan in alle rust oriënteren.

Plan een thuisadvies

Ik had een volle agenda, een afspraak thuis maken was veel makkelijker

Ja, ik wil ook een advies aan huis