CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon

Maak een vrijblijvende afspraak

Ja, ik wil een advies gesprek
Home ┬╗ thuisadvies

Een deskundig advies vrijblijvend bij u thuis

Voordat u besluit een comfortdouche te laten installeren, wilt u eerst 100% zeker weten dat u de juiste keuze maakt. Bij Molenaar vinden we dat niet meer dan logisch. Daarom geven we u tijdens uw ori├źntatie graag alle informatie. Bovendien kunt u altijd rekenen op een vrijblijvend, onafhankelijk advies op maat van een van onze thuisadviseurs. Wij werken volledig zelfstandig, zonder enige verplichting richting welke fabrikant dan ook. Wanneer de adviseur bij thuis is, kan hij op basis van uw situatie en wensen beoordelen wat er mogelijk is. De adviseur gaat samen met u op zoek naar een op maat gemaakte oplossing.

Stap 1: Juiste douchevloer kiezen

De vloer van de douche is misschien niet zo prominent in beeld als de wandpanelen en de glazen douchewanden, hij is wel degelijk belangrijk. De douchevloer met antislip is als het ware het fundament voor uw nieuwe- en veilige douche.

Stap 2: Sfeer van de badkamer

De badkamer is een van de belangrijkste ruimtes in een woning. Het is daarom belangrijk dat u zich veilig en comfortabel voelt in uw badkamer. De badkamersfeer speelt hierin een belangrijke factor. Laat u inspireren en bekijk allerlei soorten badkamers, kies de stijl van een badkamer die bij u past en uw badkamer betreden wordt een feestje.

Stap 3: Douchedeur naar keuze

Douchedeuren zijn er in veel verschillende maten en vormen. De keuze voor een douchedeur is afhankelijk van de ruimte die u heeft in de badkamer en de vorm van de doucheruimte, maar uw persoonlijke voorkeur speelt natuurlijk ook een grote rol. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.