CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon
Wilt u weten wat wij in verband met corona doen? Klik hier
''Ik ben er heel tevreden over''
Home » Projecten » video testimonial dhr. Moonen

Dhr. Moonen: bad vervangen door ruime inloopdouche

Dhr. Moonen heeft er recentelijk voor gekozen om zijn bad te vervangen door een ruime inloopdouche van Molenaar. Op zijn leeftijd is in- en uitstappen uit bad niet meer vanzelfsprekend. De heer Moonen: ”Uit mijn kennissenkring had ik al meerdere verhalen gehoord over gevaarlijke situaties. Toen heb ik besloten om wat aan mijn eigen badkamer situatie te doen. Ik ben nu nog fit en vitaal en voel mij dan ook een bevoorrecht mens. Voorkomen is beter dan genezen, dat is mijn principe. Dat is voor mij de drijfveer geweest om het bad te vervangen door een ruime inloopdouche.”

 

Hoe ging Molenaar aan het werk?

Dhr. Moonen: ”Er zijn twee keer mensen geweest. De eerste keer kwam een adviseur langs die mij alle mogelijkheden liet zien op basis van mijn wensen en behoeften. Vervolgens heeft de adviseur de huidige badkamer uitvoerig opgemeten, de vervolgstappen uitgelegd hoe ze het bad vervangen door een ruime inloopdouche en een offerte gemaakt. Een week later kwam er een inmeter langs die een aantal foto’s heeft gemaakt van de afvoer onder het ligbad en alle maten heeft opgemeten als voorbereiding op het plaatsen van de ruime inloopdouche.

 

Hoe ziet de nieuwe situatie eruit?

Door de nieuwe inloopdouche is er meer ruimte gecreëerd en dat heeft zo zijn voordelen. Dhr. Moonen: ”De inloopdouche heeft een douchegedeelte en een deel om je af te drogen zonder dat de badkamer vloer nat wordt, dat is wel een voordeel.

 

Bent u tevreden over de nieuwe situatie?

Dhr. Moonen: ”Ik gebruik de nieuwe douche enkele keren per week en ik ben er heel tevreden over. Ik ben heel blij dat ik het tijdig gedaan heb, dat was mijn belangrijkste motief ook om het te doen.”

 

Waarom heeft u voor Molenaar gekozen?

De keuze voor Molenaar is heel bewust genomen. Dhr. Moonen: ”De oplossing ‘het bad vervangen door een veilige inloopdouche’ van Molenaar is voor mij de meest degelijke oplossing. Er was ook partij die kon een deurtje in mijn bad plaatsen. Dan zou het bad er niet uit hoeven, maar dat leek mij geen praktische oplossing. Je moet dan eerst wachten voordat het water weggelopen is.”