CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon
Home » Pluscheque

Veilig douchen in 1 dag met Molenaar

Wij maken uw badkamer veilig in 1 dag, zonder hak- of breekwerk. Op maat gemaakt naar uw wensen. Molenaar ontzorgt u in het volledige proces van advies en inmeting, tot montage, afvoer materialen en schoonmaak.

Profiteer nu van Lentevoordeel tot € 900,- bij aanschaf van een comfortdouche uit de Primair of deluxe collectie.

Vul hiernaast uw gegevens in en u ontvangt gratis onze boordevolle brochure met informatie over onze comfortdouches en veilig douchen. Ontdek de vele voordelen die Molenaar u kan bieden. Voor 13:00 uur aangevraagd, overmorgen in huis (op werkdagen).

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure

Actievoorwaarden Lentevoordeel Plus Cheque 2019

  1. De actie ‘Lentevoordeel Plus cheque’ is geldig van 22 maart 2019 tot en met 6 april 2019.
  2. Het actieaanbod is alleen geldig in ons filiaal en tijdens ons advies door Molenaar adviseurs aan huis.
  3. De actie houdt het volgende in: bij de aankoop van een comfortdouche uit de Primair of Deluxe collectie in de actieperiode krijgt een klant een korting die afhankelijk is van hoe warm het is op de dag dat de afspraak is gemaakt.Actieregels campagne Pluscheque
  4. Voorbeeld: stel een douche kost € 5.600,- inclusief BTW en valt dus in de categorie een badkamer tot € 7000,-. Op de dag van afspraak maken is het 9 graden dus geldt een korting van € 425.
  5. De adviseur bekijkt de site https://weerstatistieken.nl/ en dan op de Bilt voor het bepalen van de temperatuur. Graden worden naar boven afgerond. Dus is het 7,8 graden geweest dan wordt uitgegaan van 8 graden. Het weerbericht op https://weerstatistieken.nl/ is leidend, andere bronnen zijn niet geldig. Als het vriest dan geldt de categorie 0 tot 7 graden.
  6. Op deze actie is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing. Voor zover deze op onderhavige Actie van toepassing is, handelt Molenaar in het bijzonder in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen.
  7. Molenaar is niet aansprakelijk voor eventuele typ-, druk- of zetfouten.
  8. In het geval u een opmerking, vraag of een klacht heeft over deze actie dan kunt u contact opnemen met het Klant Contact Center op het nummer 0341-232300 of mailen via de website www.molenaar.nl.
  9. Door deelname aan de actie verklaart de deelnemer akkoord te gaan met de bovenstaande actievoorwaarden.
  10. Deze actievoorwaarden zijn te vinden op www.molenaar.nl/pluscheque.

 

Versie 1.0, februari 2019 Molenaar Montage B.V.