CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon
Wilt u weten wat wij in verband met corona doen? Klik hier
Home » Partners

Partners van Molenaar

Hieronder vindt u een overzicht van allerlei partners van Molenaar. Deze partners zijn met zorg een aandacht geselecteerd die de visie van Molenaar delen, namelijk: Mensen langer zelfstandig thuis laten wonen. We werken graag samen met professionele partners die zorg, aandacht en passie hebben voor ouderen in de samenleving. Samen met onze partners zijn we voortdurend op zoek naar innovaties en services. Tevens delen we onze kennis en ervaringen met onze partners.

Thuisleefgids

Thuisleefgids is het onafhankelijke platform voor langer zelfstandig thuis wonen! Je kunt eenvoudig hulpmiddelen, producten en diensten vinden, vergelijken en verkrijgen aansluitend bij jouw vraag. Geen lange zoektocht meer want wij hebben de beste oplossingen in de markt verzameld, deze overzichtelijk gebundeld en zelfs uitgezocht of het product of de dienst nog vergoed wordt.

MediPlus hulpmiddelen Breda

U bent van harte welkom in ons nieuwe Molenaar presentatiepunt in Breda bij MediPlus. Voor Breda en omgeving is MediPlus Hulpmiddelen een vertrouwde naam. MediPlus is dé winkel als het gaat om sport- en zorghulpmiddelen voor alle fases van het leven. In onze grote en overzichtelijke showroom wordt u ontvangen door deskundig personeel om u het juiste advies te geven over onze producten.

Senior Service

Senior Service bestaat sinds 1995 en is daarmee de meest ervaren mantelzorgorganisatie van Nederland. De medewerkers van Senior Service hebben heel veel kennis van langer thuis wonen; zij weten precies wat daarvoor nodig is. Niet alleen in aandacht en ondersteuning, maar ook in de wet- en regelgeving om dit te bekostigen.

Kersten Hulpmiddelen Bussum

Kersten Hulpmiddelen is een landelijk opererende objectieve zorg gerelateerde organisatie met landelijke dekking en de is expert op gebied van volledige ontzorging. Door goed met deze deskundige medewerkers samen te werken ontstaat een gevoel van saamhorigheid met als doel om die gezamenlijke klant zo goed en zo snel mogelijk te kunnen helpen.