CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon
Wilt u weten wat wij in verband met corona doen? Klik hier
Home ┬╗ Over Molenaar

Comfortabel en veilig douchen

Bij Molenaar willen we dat onze klanten comfortabel en veilig kunnen douchen. We hebben bewezen dat dit voor elk budget haalbaar is met een gegarandeerde kwaliteit en meestal binnen 1 dag! Want of u nu kiest voor het instapmodel of een van onze luxere douches, ons vakmanschap krijgt u er in alle gevallen bij.

Samen met mijn 80 fijne medewerkers ben ik trots op de waardering die wij krijgen van onze klanten. Met een excellente beoordeling op Trustpilot scoren we als hoogste in onze branche. Inmiddels hebben we al ruim 12 jaar ervaring en meer dan 12.000 badkamers mogen realiseren! Dat geeft vertrouwen.

Bent u benieuwd naar wat wij kunnen? Onze website en brochure geeft u alvast een idee. Nog beter is het om vrijblijvend een afspraak te maken met een Molenaar adviseur. Dat kan bij u thuis of in een van onze showrooms. Tijdens een persoonlijk gesprek laat de adviseur u de mogelijkheden zien en legt u precies uit hoe een doucheproject van Molenaar verloopt.

Ik hoop dat ik u binnenkort als klant van Molenaar mag verwelkomen!

Erwin de Groot
Directeur Molenaar

Molenaar wil het leven thuis leuker maken

Gelukkig mag ik in dit verband namens al onze medewerkers spreken; wij delen namelijk een gemeenschappelijk doel; wij willen het leven van ouderen thuis leuker maken!

Dat heeft een reden. Senioren vormen een steeds grotere groep in de Nederlandse samenleving. Dit jaar zijn er voor het eerst in de geschiedenis al meer 50-plussers dan jongeren in ons land. En gelukkig worden deze ouderen steeds ouder en neemt ook het aantal gezonde levensjaren toe. Maar liefst 80% van hen wil het allerliefst zelfstandig thuis blijven wonen. Daar zit voor ons de uitdaging.

Tot zover de cijfers. Nu het idealistische gevoel. Om aan deze hartenwens van ouderen te voldoen moeten er vaak voorzieningen in huis getroffen worden. Afhankelijk van de fysieke conditie kunnen dat kleine of wat meer ingewikkelde aanpassingen zijn.
Wij van Molenaar willen ouderen helpen hun wensen uit te laten komen door deze aanpassingen voor hen uit te voeren. Snel, vertrouwd, vakkundig en prijsbewust. We willen ouderen daarin oprecht helpen!

Veel meer keuze, sfeer en maatwerk mogelijkheden

De afgelopen jaren is er heel wat veranderd in de manier waarop we comfort sanitair aanbieden. In het begin lag de focus heel sterk op veiligheid en comfort, daar ging alle aandacht naar uit. De keuzemogelijkheden waren redelijk beperkt. Tegenwoordig bieden we verschillende collecties aan die veiligheid, comfort, luxe en design op een prachtige wijze combineren. Onze klanten kiezen de sfeer die bij hen past, wij geven advies om deze zo veilig en comfortabel mogelijk in te delen.

Bekijk collecties

Vakmanschap en innovatie

Bij het renoveren van een badkamer is de montage enorm belangrijk, weten wij uit jarenlange ervaring. Om de kwaliteit van de montage te garanderen hebben wij een eigen Molenaar montagedienst met 68 gecertificeerde experts. Vooraf maken we samen met u een stappenplan op maat. Deze innovatieve werkwijze zorgt ervoor dat u binnen 1 werkdag weer veilig kunt douchen en al het afval direct wordt afgevoerd.

Meer info over de Molenaar werkwijze

Het Molenaar team

Ontdek de kracht van het Molenaar team en de bijzondere bedrijfscultuur. Een team vol passie, ambitie en vakmanschap. Wij zijn team Molenaar en zijn daar trots op.

Bekijk het Molenaar team

Ontvang de gratis brochure

  • Meer dan 30 pagina's vol inspiratie en informatie over onze oplossingen en veilig douchen.
  • Meer dan 100.000 keer aangevraagd.
  • Ontvang de inspiratiegids binnen 2 werkdagen thuis.