CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon

Molenaar biedt de oplossing
om veilig te blijven douchen

Ontvang gratis de inspiratiegids en ontdek de voordelen
Home » Over Molenaar

Sinds 2009 specialist in Comfort sanitair

Molenaar is opgericht in 2009 met het ideaal om mensen langer zelfstandig thuis te laten wonen. De eerste winkel en ons hoofdkantoor waren gevestigd aan Laan 24 in Nunspeet. Molenaar is toen begonnen met de verkoop van scootmobielen, trapliften, seniorenbedden en veilige badkamers.

Naast de vestiging in Nunspeet volgden andere vestigingen. We begonnen met thuisdemonstraties, gaven klanten persoonlijk advies en trokken veel tijd uit voor het inmeten van onze maatwerk producten.

Sinds 2017 focust Molenaar zich volledig op de verkoop van comfort sanitair. Molenaar gelooft in specialisme, service en persoonlijk advies op maat. Door de focus op comfort sanitair kan Molenaar een breder productportfolio aanbieden, de beste service garanderen en meer maatwerk mogelijkheden aanbieden.

Veel meer keuze, sfeer en maatwerk mogelijkheden

De afgelopen jaren is er heel wat veranderd in de manier waarop we comfort sanitair aanbieden. In het begin lag de focus heel sterk op veiligheid en comfort, daar ging alle aandacht naar uit. De keuzemogelijkheden waren redelijk beperkt. Tegenwoordig bieden we verschillende collecties aan die veiligheid, comfort, luxe en design op een prachtige wijze combineren. Onze klanten kiezen de sfeer die bij hen past, wij geven advies om deze zo veilig en comfortabel mogelijk in te delen.

Bekijk collecties

Vakmanschap en innovatie

Bij het renoveren van een badkamer is de montage enorm belangrijk, weten wij uit jarenlange ervaring. Om de kwaliteit van de montage te garanderen hebben wij een eigen Molenaar montagedienst met 68 gecertificeerde experts. Vooraf maken we samen met u een stappenplan op maat. Deze innovatieve werkwijze zorgt ervoor dat u binnen 1 werkdag weer veilig kunt douchen en al het afval direct wordt afgevoerd.

Meer info over de Molenaar werkwijze

Het Molenaar team

Ontdek de kracht van het Molenaar team en de bijzondere bedrijfscultuur. Een team vol passie, ambitie en vakmanschap. Wij zijn team Molenaar en zijn daar trots op.

Bekijk het Molenaar team

Ontvang gratis de inspiratiegids

  • Meer dan 30 pagina's vol inspiratie en informatie over onze oplossingen en veilig douchen
  • Jaarlijks meer dan 15.000 keer aangevraagd.
  • Ontvang de inspiratiegids binnen 2 werkdagen thuis.