Monteur aan het werk in basic badkamer met gereedschap

Molenaar
Badkamermontage

Gratis inspiratie magazine

De showroom in je eigen huis

Het monteren van je nieuwe badkamer

Snel en vakkundige installatie

Bij een badkamer renovatie denk je waarschijnlijk aan een flinke verbouwing in huis. Wij bewijzen dat dit anders kan. Met onze unieke werkwijze monteren onze eigen vakmensen je nieuwe badkamer in een mum van tijd. Daar komt geen hak- en breekwerk aan te pas. Bekijk hier hoe we dit realiseren.

01
Voorbereiding

We leggen beschermingsmateriaal op het looppad en de badkamervloer. Zo voorkomen we dat er iets beschadigt. Bovendien blijft je huis zo schoon.


02
Demontage 

We halen je oude bad of douche, plus eventuele elementen die je wilt vervangen, weg en voeren ze direct af. Je blijft dus zelf niet met de puin achter.


03
Plaatsing

We plaatsen de nieuwe douche op de plek van je oude bad of douche. Als je hebt gekozen voor extra elementen of een complete aanpassing, monteren we die elementen uiteraard ook.


04
Oplevering

De monteurs zorgen ervoor dat ze de badkamer schoon bij je opleveren. Ook geven ze je uitleg over het gebruik van de badkamer. Nu kun je gaan genieten! 

Geen hak- en breekwerk

Een nieuwe douche of badkamer zonder hakken en breken. Hoe maakt Molenaar dit mogelijk?

Lekkage komt nog vaak voor

Bij een badkamer renovatie gaat nogal eens wat mis. Onze monteur zien regelmatig dat onze klanten door andere leveranciers zijn achtergelaten in een complete puinhoop. Lekkage is vaak de meest voorkomende klacht en heeft ook de grootste gevolgen. Molenaar zet altijd alles op alles om lekkages te voorkomen. Kwaliteit, vriendelijkheid en deskundigheid staan voor, tijdens en na de montage centraal.

Lekvrije montage

Als de inmeter is langs geweest en het bestelproces in gang is gezet, spreken we het montagemoment met je af. Op de afgesproken dag word je, 15 minuten voor aankomst, gebeld door de monteurs. Je weet precies hoe laat ze zullen arriveren. Na het verwijderen van je oude bad of douche en tijdens de plaatsing van de nieuwe douche worden er extra voorzorgsmaatregelen genomen om lekkage te voorkomen. Dat gebeurt met een speciale band, die we tussen de douchevloer en de wandpanelen plaatsen. Dit systeem is bedacht en getest door ons eigen team van vakkundige monteurs. Een extra garantie voor een lekvrije montage en jarenlang doucheplezier.

Het gemak van 
een advies aan huis

Een nieuwe badkamer samenstellen, gewoon vanuit je eigen woonkamer. Molenaar brengt de showroom bij je thuis! Vraag een thuisadvies aan en ontdek de mogelijkheden van Molenaar.  

Desktop_Rechts_Johan_adviseur Mobile_Onder_Johan_Adviseur

Het Molenaar montageteam

Het ervaren montageteam van Molenaar weet als geen ander wat ze tegen kunnen komen in de badkamer en hoe ze je oude badkamer het beste kunnen renoveren. Nieuwe monteurs worden opgeleid door een ervaren praktijkmeester en alle monteurs hebben een opleiding gevolgd in de installatietechniek of in de bouw. Onze monteurs krijgen regelmatig trainingen van specialisten en onze leveranciers. Nieuwe producten testen we zelf en de testgegevens worden met onze monteurs besproken. Molenaar is een erkend leerbedrijf: dat betekent dat we een kwalitatieve leerplek bieden om vakmensen te leiden.


Geen overlast, geen afval
 

Onze monteurs doen er alles aan om je zo min mogelijk overlast te bezorgen. Rommel en afval ruimen we op en nemen we mee. We scheiden en verwerken het vervolgens in onze eigen milieustraat. We vinden het belangrijk dat dit op een duurzame manier gebeurt. Als de monteurs klaar zijn met de plaatsing van de badkamer, geven ze je duidelijke instructies. Onze monteurs stellen zich altijd voor met hun naam. Zo weet je altijd wie er bij je geweest is, bijvoorbeeld om ze een compliment te geven op Trustpilot.

Inmeter neemt de maten op

Montage zonder hakken en breken