CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon
Wilt u weten wat wij in verband met corona doen? Klik hier
Home » Molenaar montage

Molenaar montage: Vakkundig in 1 dag geplaatst

Bij het vervangen van uw oude bad naar douche denkt u waarschijnlijk aan een flinke verbouwing in uw huis. Niets is minder waar. Wij plaatsen uw comfortdouche binnen 1 dag, met behoud van tegelwerk in uw eigen badkamer! Bekijk hieronder hoe wij veilige douchen voor u realiseren.

Snelle en vakkundige installatie in 1 dag

Op de dag van plaatsen kunt u de volgende vier stappen van ons verwachten

1

Voorbereiding

Voorbereiding

We leggen beschermingsmateriaal op uw vloer zodat deze niet beschadigt bij het demonteren van uw bad.

2

Demontage

Demontage

Uw bad wordt voorzichtig weggehaald door onze ervaren professionals en direct afgevoerd.

3

Plaatsing

Plaatsing

De comfortdouche komt exact op de plek van uw bad of douche. Hier hebben we normaliter 1 dag voor nodig.

4

Oplevering en opruimen

Oplevering en opruimen

Het werk van onze installateurs zit er op. Na oplevering van de Comfortdouche wordt alles keurig voor u opgeruimd.

Lekkage komt nog vaak voor

Bij een badkamer renovatie gaat nogal eens wat mis. Hoe vaak zien onze monteurs niet dat onze klanten door andere leveranciers zijn achtergelaten in een complete puinhoop. Lekkage is vaak de meest voorkomende klacht en dat heeft ook de grootste gevolgen. Molenaar zet altijd alles op alles om dit te voorkomen. Kwaliteit, vriendelijkheid en deskundigheid staan vóór, tijdens en ná de montage centraal.

Lekvrije montage

Weten we zeker dat uw oude badkamer in aanmerking komt voor de montage van een Molenaar comfortdouche, dan spreken we een montagedatum met u af. Op de afgesproken dag wordt u gebeld door de monteurs, zodat u precies weet hoe laat ze komen. Na het verwijderen van uw oude bad en tijdens de plaatsing van de nieuwe douche worden er extra voorzorgsmaatregelen genomen ter voorkoming van lekkage. Dat gebeurt door een speciale band tussen de douchebak en panelen te plaatsen. Onze eigen montagedienst heeft dit systeem bedacht en getest. Een extra garantie voor een lekvrije montage en jarenlang doucheplezier.

Geen overlast, geen afval

En daar zijn ze dan, de Molenaar monteurs met uw nieuwe comfortdouche. Het is hen er alles aan gelegen dat u zo min mogelijk overlast heeft. Rommel en afval worden opgeruimd en meegenomen waarna we het in onze eigen milieustraat scheiden en verwerken. Extra duurzaam dus. En als de monteurs klaar zijn, meestal al binnen 1 dag, dan ontvangt u een duidelijke uitleg en krijgt u tot slot een visitekaartje met daarop de naam van de monteur die bij u gewerkt heeft. Mocht u achteraf toch nog vragen hebben, dan kunt u hem altijd even bellen.

Het team van Molenaar Montage

Het montageteam van Molenaar heeft inmiddels al meer dan 6.500 comfortdouches geplaatst. Ze weten dus als geen ander wat ze tegen kunnen komen en hoe ze uw oude badkamer het beste kunnen renoveren. Nieuwe monteurs worden opgeleid in samenwerking met de Techniek Academie en alle monteurs hebben (minimaal) een MBO Niveau-2 opleiding in de installatietechniek of in de bouw. Jaarlijks krijgen onze monteurs bijscholing en worden ze getraind door onze leveranciers. Nieuwe producten testen we zelf en de testgegevens worden tijdens trainingsdagen met onze monteurs besproken. Molenaar Montage is een erkend leerbedrijf.