CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon
Wilt u weten wat wij in verband met corona doen? Klik hier
Home » Molenaar Maatregelen Coronavirus

Veel gestelde vragen Coronavirus en Molenaar Badkamers

De badkamer heeft een cruciale functie in de veiligheid en hygiëne voor iedereen. Dat betekent dat Molenaar alles op alles zet om onze klanten in deze bijzondere tijden optimaal te helpen. Ook tijdens de huidige lockdown gaan onze werkzaamheden gewoon door. Hier leest u wat wij eraan doen om de gezondheid van onze klanten en medewerkers te waarborgen. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan vooral contact op. Wij staan u graag te woord. Bel 0341 - 23 23 00

Welke maatregelen treffen jullie voor de badkamer plaatsing?

Onze badkamerplaatsingen kunnen gewoon doorgaan. Dit komt doordat er enkele strenge maatregelen zijn genomen.

 • De montage bussen zijn gedesinfecteerd en zijn voorzien van desinfectiemiddelen voor de monteurs.
 • Bij aankomst op locatie zullen onze monteurs aanbellen, geen hand geven en 1,5 meter afstand houden. Daarbij zijn alle monteurs die werken gezond. Ook aan u als klant wordt verzocht de afstand van 1,5 meter in acht te nemen.
 • Door de uitstekende werkvoorbereiding, zoals de afspraak van de inmeter, is het voor de monteurs exact bekend wat zij moeten doen. Zij zijn compleet voorbereid en kunnen probleemloos en zelfstandig hun werk doen. U hoeft hier zelf dus niet bij aanwezig te zijn.
 • Ter voorbereiding wordt er beschermingsmateriaal gelegd. Vervolgens wordt na de plaatsing alles schoon achter gelaten.
 • Nadat de monteurs klaar zijn, krijgt u uitleg over de badkamer. En heeft u de mogelijkheid om een controle uit te voeren. Hierbij is het natuurlijk weer belangrijk om afstand te houden.

Welke maatregelen treffen jullie voor thuisafspraken van adviseurs?

Voor een groot deel van onze (toekomstige) klanten is een veilige inloopdouche een belangrijke aanpassing voor de veiligheid en hygiëne. Juist nu, daarom is het kunnen vervangen van het oude bad of douche van belang. Dit proces begint met een maatwerk advies bij u thuis. U hoeft dus geen risico’s te lopen door showrooms te bezoeken. Wij komen bij u thuis.

Bij deze thuisadviezen hanteren wij de volgende richtlijnen:

 • Onze adviseurs zijn op de hoogte van de richtlijnen opgesteld door het RIVM en nemen deze in acht. Dagelijks nemen we eventuele aangepaste richtlijnen door.
 • Onze adviseurs zijn gezond! En gaan niet aan het werk wanneer zij hoesten of verkouden zijn.
 • Bij aankomst zal onze adviseur u geen hand schudden. En wordt zowel van u als onze medewerkers gevraagd gepaste afstand te houden, minimaal 1,5 meter.
 • Gedurende het adviesgesprek is het belangrijk om deze afstand te bewaren. Het is ook hier niet nodig om dichtbij een ander in de buurt te komen.
 • Wanneer uw badkamer wordt bekeken is het niet noodzakelijk om tegelijk aanwezig te zijn. Soms zijn dit kleine ruimtes, waardoor je dicht op elkaar zou komen te staan. U kunt de adviseur wijzen op de situatie die u wenst, om vervolgens de adviseur hier naar te laten kijken.
 • Na het bekijken van de huidige situatie, kan het gesprek weer in een andere ruimte vervolgd worden. Ook hier is het weer belangrijk om gepaste afstand te behouden.

Gaat mijn geplande thuisafspraak of badkamer plaatsing door?

Jazeker. Molenaar valt onder de bouw- en technieksector. Dit betekent dat de aanscherping van het aantal bezoekers per huishouden per dag naar maximaal 1 bezoeker niet geldt voor onze werkzaamheden. Onze thuisadviseurs komen altijd alleen, onze monteurs met zijn tweeën. We houden ons tijdens deze bezoeken strikt aan de RIVM-maatregelen. Wanneer u geen bericht van ons heeft ontvangen per mail of telefoon, dan kunt u er vanuit gaan dat de afspraken door gaan. Afspraak is afspraak.

Meer informatie over de bouw- en technieksector leest u via deze link.

Welke maatregelen treffen jullie voor afspraken met inmeters?

Voor thuisbezoeken van inmeters zijn de volgende richtlijnen opgesteld:

 • Al onze medewerkers zijn op de hoogte van de richtlijnen opgesteld door het RIVM en nemen deze in acht. Dagelijks nemen we eventuele aangepaste richtlijnen door.
 • Onze medewerkers zijn gezond. En gaan niet aan het werk wanneer zij enige verschijnselen vertonen.
 • Bij aankomst zal de inmeter u geen hand geven. Van zowel u als van onze medewerkers wordt verwacht dat zij gepaste afstand houden, minimaal 1.5 meter.
 • De inmeter heeft duidelijke instructies gekregen en weet wat er van hem verwacht wordt. Hij is dan ook in staat om geheel zelfstandig zijn werk uit te voeren.
 • Hierna zal de inmeter uw order verder met u bespreken en zit de afspraak erop.

Ik wil graag naar een Molenaar showroom, maar ik ben liever alleen.

Onze Molenaar showrooms in Katwijk en Roden zijn vanaf 3 maart weer geopend. U kunt nu alvast een afspraak maken om langs te komen.

Uw bezoek zal vanzelfsprekend geheel volgens te richtlijnen van het RIVM verlopen. Dit betekent dat u alleen met de adviseur in onze showroom bent. De adviseurs van Molenaar nemen de coronamaatregelen strikt in acht. Ze voorzien u op een veilige manier van een persoonlijk en vrijblijvend advies. De adviseur laat u alle mogelijkheden zien en gaat samen met u op zoek naar een op maat gemaakte oplossing. Ook ontvangt u direct een scherpe prijs. Zo bieden we u, óók nu, de service die u van Molenaar mag verwachten.

Showroomafspraak maken

Kan ik mijn afspraak verzetten?

Bij Molenaar staat de klant voorop. Heeft u zelf last van koorts of verkoudheidsverschijnselen? Dan vragen wij u contact met ons op te nemen en de afspraak te verzetten.

Ook wanneer u vanwege het risico op besmetting de afspraak wilt verzetten, hebben wij hier natuurlijk begrip voor! Neem contact met ons op via: 0341- 23 23 00, dan verzetten wij uw afspraak.

Kan ik nog een afspraak maken voor een thuisadvies?

Natuurlijk kan dat! U kunt een afspraak inplannen door te bellen naar: 0341 – 23 23 00. Wij staan u graag te woord en bespreken dan alle mogelijkheden.