CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon
Wilt u weten wat wij in verband met corona doen? Klik hier

Molenaar coronamaatregelen

Home » Molenaar maatregelen Corona Virus

Veilig douchen, juist nu

Wij doen er alles aan om te zorgen dat u veilig kunt blijven douchen. Onze thuisadviezen gaan gewoon door, net als de badkamerplaatsingen. We houden ons strikt aan de protocollen van de bouw- en technieksector. Onze monteurs kunnen dus nog steeds, met zijn tweeën, uw badkamer veilig plaatsen. Uiteraard staat de gezondheid van onze klant en onze medewerkers voorop en werken we geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. Zo zorgen we ervoor dat we, juist nu, de service kunnen bieden die u van ons mag verwachten.

De Molenaar showroom bij u thuis

Molenaar brengt de showroom bij u thuis! Ook nu komen onze adviseurs graag bij u thuis om met u mee te denken over de beste oplossing voor uw badkamersituatie. Uiteraard houden zij zich aan de geldende coronaregels. Zo bieden we u de service die u van Molenaar mag verwachten. En dat in uw eigen woonkamer!

Plan uw thuisbezoek

Hoe verloopt het thuisadvies?

De adviseurs van Molenaar komen altijd alleen en nemen de coronamaatregelen strikt in acht. Ze voorzien u op een veilige manier van een persoonlijk en vrijblijvend advies. De adviseur laat u alle mogelijkheden zien en gaat samen met u op zoek naar een op maat gemaakte oplossing. Ook ontvangt u direct een scherpe prijs.

Plan uw adviesgesprek aan huis

Vragen over de coronamaatregelen

De badkamer heeft een cruciale functie in de veiligheid en hygiëne voor iedereen. Dat betekent dat Molenaar alles op alles zet om onze klanten in deze bijzondere tijden optimaal te helpen. Onze werkzaamheden gaan gewoon door. Hier leest u wat wij eraan doen om de gezondheid van onze klanten en medewerkers te waarborgen. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan vooral contact op. Wij staan u graag te woord. Bel 0341- 23 23 00.

Klantenservice

Gaat mijn geplande thuisafspraak of badkamerplaatsing door?

Jazeker. Molenaar valt onder de bouw- en technieksector en we houden ons dan ook strikt aan de protocollen die door deze sector zijn opgesteld. Onze thuisadviseurs komen altijd alleen, onze monteurs met zijn tweeën. We houden ons tijdens deze bezoeken strikt aan de RIVM-maatregelen. Wanneer u geen bericht van ons heeft ontvangen per mail of telefoon, dan kunt u er vanuit gaan dat de afspraken door gaan. Afspraak is afspraak.

Fris het Voorjaar
in met Molenaar