CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon
Wilt u weten wat wij in verband met corona doen? Klik hier

Molenaar de herfst bij u thuis

Molenaar bij u thuis!

Inmiddels hebben de warme zomerdagen plaatsgemaakt voor frisser herfstweer. Dit hoeft niet minder fijn te zijn! Persoonlijk kan ik altijd enorm genieten van dit jaargetijde. Buiten toont de natuur haar rijkdom. De dwarrelende blaadjes zorgen voor een kleurrijk bladerdek, de paddenstoelen schieten letterlijk uit de grond en verschillende dieren zijn druk bezig met het verzamelen van de wintervoorraad. Tijd voor een gezonde boswandeling, waarna u binnenshuis kunt genieten van heerlijke gerechten die echt passen bij dit seizoen. Stoofpotten, stevige soepen of zelfgemaakte appeltaart. De herfst is aan mij wel besteed! Daarom geven wij u een heerlijk herfstrecept en leest u hier over de prachtige herfstschatten!

Verder kunt u lezen over de bijdrage van Molenaar tijdens de ‘Nationale Ouderendag’, een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds. Op deze dag zetten vele bedrijven en vrijwilligers zich in om ouderen in het zonnetje te zetten.
Ook delen wij tips over hoe u uw badkamer lekker warm en cosy kunt maken. En natuurlijk kunt u weer een prijs winnen! Ik hoop dat u ook deze keer van onze nieuwsbrief zult genieten. Mocht u tips of suggesties hebben, laat het ons dan weten!

Warme herfstgroet,

Corine de Groot- van Olst
Gastvrouw Molenaar

Nationale Ouderendag

Op 2 oktober was het Nationale Ouderendag! Een mooie kans om een groep ouderen in het zonnetje te zetten. Dit keer zijn we langs gegaan bij woonzorgcentrum Het Woonoord.
Wij hebben de bewoners en het personeel verrast met een heerlijke taart!

Mevrouw Nieuwlands: vakmanschap van Molenaar

Schatten van de herfst

Inmiddels hebben de warme zomerdagen plaatsgemaakt voor frisser herfstweer. Buiten toont de natuur haar rijkdom. Maak een heerlijke wandeling en bekijk de 3 schatten van de herfst! Wij hebben ze alvast voor u op een rijtje gezet.

Koud in de badkamer?

Dat voorkomt u met deze tips. Het wordt weer een stuk kouder, ook in de badkamer. Wij delen graag een paar tips, zodat u kunt genieten van een heerlijk verwarmde badkamer. Van vloerverwarming tot het gebruik van specifieke materialen.

Uitgelicht: Veilige douchestoel

Een douchestoel biedt extra ondersteuning en veiligheid. U kunt dus alle tijd nemen om te douchen, terwijl u ontspannen zit. Een douchestoel wordt voor u op de juiste hoogte gemonteerd, zodat u hier optimaal gebruik van kunt maken.

Herfstrecept: Pompoensoep

Op de redactie van Molenaar zijn we het erover eens… Wat heerlijk smaakt in de herfst is Pompoensoep. Daarom delen wij graag dit heerlijke recept met u!

Fris het Voorjaar
in met Molenaar

Ontvang de gratis brochure

  • Meer dan 30 pagina's vol inspiratie en informatie over onze oplossingen en veilig douchen.
  • Meer dan 100.000 keer aangevraagd.
  • Ontvang de inspiratiegids binnen 2 werkdagen thuis.