CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon
Wilt u weten wat wij in verband met corona doen? Klik hier

Activiteiten om binnen voor te blijven

Home » Molenaar bij u thuis » Molenaar bij u thuis november

Molenaar bij u thuis

In deze ‘Molenaar bij u thuis’ geven wij een aantal leuke tips voor activiteiten in huis. Buiten is het herfst, een moment om het binnen weer gezellig te maken. Helemaal nu we toch meer op onszelf aangewezen zijn.

Dé kans om tijd te maken voor een leuke hobby. Handwerken, schilderen of puzzelen en ’s avonds kijken naar je favoriete tv-programma of met een mooi boek vertoeven voor de open haard. Ook vertelt een van onze adviseurs hoe het thuisadvies er nu uitziet. Wat kunt u verwachten én hoe zorgen wij er samen voor dat met de aangescherpte maatregelen de veiligheid tijdens een bezoek thuis veilig verloopt.

Daarnaast leest u wat een inloopdouche nu zo veilig maakt en geven wij een aantal tips voor een veilige badkamer. Natuurlijk is er ook weer een leuke winactie. Dit keer maakt u kans op één van de vijf legpuzzels van Marius van Dokkum. Ik wens u veel lees-en puzzel plezier

Warme herfst groet,

Corine de Groot- van Olst
Gastvrouw Molenaar

Adviseurs en de thuisadviezen

Onze adviseurs gaan dagelijks op pad om mensen te adviseren over een veilige Molenaar inloopdouche. Natuurlijk nemen zij alle maatregelen in acht en zorgen zij dat ze alleen op pad gaan wanneer zij gezond zijn. Alle afspraken en maatregelen worden vooraf afgestemd met de klant, zodat we de thuisadviezen vooral veilig door kunnen laten gaan.

Lees hier meer over het thuisadvies

Wat maakt een douche veilig?

De badkamer is de gevaarlijkste plek in huis. Daar gebeuren de meeste ongelukken. Per jaar vinden er meer dan 8000 ongelukken in de badkamer plaats. En dan hebben we het niet over een blauwe plek. Maar wat maakt de inloopdouche zo veilig? Dat leest u hier!

Lees hier meer

Gezellig binnen blijven

In deze tijd is het soms een uitdaging om een leuke activiteit te verzinnen. Helemaal nu het buiten minder goed vertoeven is. Daarom hebben wij een aantal leuke activiteiten op een rij gezet waarvoor u de deur niet uit hoeft. Televisieprogramma’s om lekker weg te kijken, bijvoorbeeld ‘Het perfecte plaatje’ op dinsdagavond op SBS6. Of maak prachtige puzzels en ingewikkelde breinbrekers.

Direct kans maken op een geweldige puzzel van Marius van Dokkum? Dat kan! Doe mee met de prijsvraag onderaan deze nieuwsbrief én wie weet ontvangt u deze binnenkort thuis. Of bezoek eens het Marius van Dokkum Museum in Harderwijk, wanneer dit weer mogelijk is natuurlijk!

Lees meer

Onze monteurs gaan op pad voor al onze klanten!

Dankzij alle maatregelen die wij in acht nemen, kunnen wij onze klanten blijven voorzien van een veilige badkamer. Én dat door het hele land! Bent u benieuwd naar uw mogelijkheden? Bekijk hier onze collectie!

Bekijk de collecties

Weet u de oplossing van de rebus?

Naast het feit dat het leuk is om te doen, is het wetenschappelijk bewezen dat puzzelen uw hersenen scherp en actief houdt. Weet u de oplossing? Geef deze dan hier aan ons door voor 18 november 2020.
Onder de inzenders met het juiste antwoord verloten wij 5 Marius van Dokkum puzzels.